מחקה או הקריאה?

איתי בל

New member
נו מה את רצינית

אפילו עינב אמרה שהם לא הזמינו רק יוסי תקוע על זה שכן הזמינו בחייך הם אמרו שבמקום לחם מלא יביאו קמח מלא ויכינו לחם כי זה יותר זול מה הסיפור בזה ההוכחה הכי טובה זה שיש מצלמות 24 שעות ביממה ואם היא הייתה עושה משהו כזה תהיי בטוחה שהיו מראים לך את זה אבל את ממשיכה לחפש... וממשיכה לחשוב ואת רוצה לגלות שזה נכון מאשר שזה באמת נכון אז בשביל מה הדיון כמו שאמרתי בהתחלה אם זה מה שעושה לך טוב...לבריאות אי אפשר להוכיח ששיפרה לא מחקה את הלחם כמו שאי אפשר להוכיח שאין לך אחות

My Little Fairy

New member
הבעיה שלי שאתה כותב דברים בלי בסיס

תביא קישור לקטע שעינב אומרת שלא הזמינו לחם אלא קמח.

My Little Fairy

New member
טוב, עשיתי את זה במקומך.

הנה מלל הדברים: יוסי: איפה הלחם? שי: איזה לחם? יוסי: החום שי: לא הזמינו יוסי: מה לא הזמינו? שי: הזמינו קמ... הביאו קמח מלא, לא לחם מלא. אם הזמינו אז זה לא היה. בקניות לא הגיע. בקנייה... יוסי: היה כיכר. שי: בקניות לא הגיע. יוסי: עינב, לא הזמינו את כיכר הלחם. עינב: לא, הם הביאו קמח מלא. שי: אמרתי לך. עינב: אבא, מי מאמין לך שאתה צריך לאכול לחם מלא? יוסי: אבל רשמו אחד! עינב: לא, הם רשמו לחם.. אה נו... שי: לא הגיע לא זה ולא זה, בקיצור. יוסי: הזמנו אחד. אני זוכר הזמנו אחד. עינב: לא הזמנו. רנין: עינב, אני גם אומרת שהזמנו. עינב: לא! יוסי: מי הלך להקריא את הזה? עינב: היא. יוסי: שפרה, היא הקריאה? בת.... ואז יוסי הולך לחדר האח הגדול ואומר שזה אולי טעות ואולי בכוונה. וטוען ש"רשמנו אחד. אם לא, לא היה נגמר הויכוח שמה".

איתי בל

New member
נו...אז מה את מבינה מזה?

את מזכירה לי את המצחיק הזה מכאן שסגרו את השידורים בכיפור אז מישהו אמר שבובליל נמצא בבית חולים אז הוא רצה הוכחה אמיתית עם בסיס... את באמת צריכה הוכחה ששיפרה לא מחקה את הלחם? עד עכשיו לא הייתה לך סיבה אחת לחשוב שהיא כן עשתה את זה חוץ מיוסי אמר וקיבלת מאה סיבות למה היא לא עשתה את זה ועשו לך גם רשימה אז בחייאת זום זום יש לי דברים יותר טובים לעשות מלחשוב אם היא מחקה ליוסי לחם או לא ואני ממליץ גם לך למצוא

My Little Fairy

New member
נו מה נראה לך שאני מבינה?

ברור שמהשיחה הזו מסתבר שאף אחד לא מחק כי לא היה מה. שים לב למלל מהשיחה, איך שי משנה את העובדה שלא הזמינו, לכך שלא הגיע. אנשים נחשושיים כמוהו שמבעירים אש ונהנים לצפות בקורבן שלהם נשרף.. הוא גרם ליוסי לחשוב שהלחם הוזמן אך לא הגיע,במקום לומר לו ישירות שלא הוזמן הלחם שלו מראש. במקום הוא מתמם ועושה ת'צמו לא יודע מה קרה שהלחם לא הגיע בכלל. ואתה, אל תשחק אותה שיש לך דברים טובים יותר לעשות.

איתי בל

New member
שמישהו ינקה פה את הריצפה אני רוצה להשתחוות

באת ביציאה לכאורה מאוד דבילית... האשמת את שיפרה בהאשמה מופרחת וברורה שרחוקה מהמציאות ואפילו אחרי שהסבירו לך שוב ושוב דבקת בדעתך ורק אחרי שזה הוכח מעבר לכל ספק עדיין הצלחת להפוך את הכל כדי להוציא את שי המנאיק בכל הסיפור הזה העיקר שיוסי נשמה טובה... זה שי לפעמים בנאדם מגיע לרמה כל כך נמוכה שגם על כך מגיע השתחוויה הרווחת

My Little Fairy

New member
אתה צריך להשתחוות

הודתי בטעות שלי ועוד שמתי לב שזה שוב קטע של בחישה בשי. אם מישהו מכם היה מסביר כמו שצריך בלי להשחיל העלבות ובלי תירוצים מפגרים מכל הסוגים, הייתי משתכנעת עוד קודם. יש לי עוד הרבה מה להגיד על הסגנון שלך ושל חבר מרעיך. לא יותר טוב מהסגנון של עוכרי שפרה. ככה זה כשהמוח מאובן.

איתי בל

New member
יכלתי להסביר לך את זה מההודעה הראשונה

אבל א. מבחינתי זה זילזול באינטיליגנציה שלך מכיוון שאני צפיתי בקטע פעם אחת כמו בשאר הקטעים זה עבר לידי והבנתי מהפעם הראשונה לעומתך שראית את הקטע כמה פעמים בחשת בו וציטטת ממנו ב. אני רוצה שאת לא בחיפוש אחר אמר אלא בחיפוש אחר תירוצים לשנוא את שפרה ואם זה ממש לא הולך אז את שי חלילה לשנוא את יוסי שמקלל ילדה שהיא חצי מהגיל שלו על לא עוול בחפה ג. אני באמת חושב שאם את רוצה לשנוא את שיפרה ומחפשת תירוצים לבריאות אם לא זה שבוע הבא תמצאי סיבה אחרת אם מכל זה הצלחת לשנוא את שי... אז אני לא מספיק חכם כדי להסביר לך כמה זה מטופש כך שכל הדיון הזה לא משנה כי שוב את לא מחפשת צדק את מחפשת תירוץ ואת תמשיכי ויהי מה סופו של מחפש הוא למצוא

My Little Fairy

New member
אני בכלל מחבבת את שפרה, לא מסמפטת את שי

ומתה שיוסי יעוף. יוסי לא קילל ילדה, הוא קילל אישה כמעט בת 30. טבעי בהתחשב בנסיבות. קצת אובייקטיביות.

איתי בל

New member
לא טבעי בהתחשב בנסיבות

אני לא שונא את יוסי בכלל אני לא שונא או אוהב אף אחד נראה לי פתטי לפתח רגשות כלפי מתמודד בריאליטי לא הייתי רוצה שהוא יזכה כי אני לא חושב שמגיע לו... אבל כן הייתי רוצה שישאר עד הגמר כי הוא מצחיק ומשעשע הנסיבות לא היו טבעיות או לגיטימיות הוא הניח לבד שהיא עשתה את זה בלי שום סיבה הוא החליט לבד שכן רשמו לחם למרות שכולם אמרו לו שלא רשמו לחם וסתם האשים אותה שהיא מחקה... ולא היה מוכן לקבל שאולי מישהו אחר מחק אולי ההפקה עשתה פאשלה אולי לא רשמו והוא מתבלבל אולי אולי ואולי ישר בת שרמוטה זה לא אומר שהוא בנאדם מרושע ונוראי קצת פרופורציות כולה בת שרמוטה.. אבל באמת לא לעניין ועוד החליט שהיא שרופה מבחינתו ואפילו לא חשב לברר אולי היא לא עשתה את זה לא לעניין

נ6וששש

New member
חעחע וואיי שיחה מעניינת היתה לכםם!

לדעתי.. היא באמת לא מחקה כי אם כן היו מראים אתזה לצופים כי משו אשש! אבל בכל מקרה יוסי יודע שהוא בריאלטי ומצלמים אותו 24 שעות ביממה.. וכדאי לו שיהיה לו טיפה תאקט.. אשריייכם! בצקתםם בנושא! חעחעחעחעחע

cookies10

New member
../images/Emo31.gifשיפרה מחקה לחם מחקה את עצמה

את החוליה החלשה, באי באי באי!!!!!

איפה הבנת הנשמע???? שפרה לא עשתה את זה!

מה שהיא אומרת בסוכה זה: "אנשים מדברים על עצמם, זה מה שהוא היה עושה אם היה עושה את הרשימה" כלומר היא אומרת שהוא מדבר על עצמו, מה שהוא היה עושה לו הוא היה מכין את הרשימה, ומשליך את את זה לאחרים - כלומר לשפרה. מה כל כך קשה כאן להבין??? אם היתה את המילה "גם" - ניתן אולי היה לפרש את זה שבנוסף אליה גם הוא היה עושה זאת, אבל זהו המשפט בדיוק כפי שנאמר-שניה אחרי שמיעתו.

אכדית

New member
אבל אם היא כ"כ צדיקה למה היא לא הכחישה וזהו?

יש גבול למתוחכמות שלה. בסדר, יש דברים שפשוטי העם לא הבינו כגון מילים גבוהות וציניות. מה הבעיה לומר "איזו שטות" או "מה פתאום שאני אעשה דבר כזה"???

כי היא לא בבית משפט על כסא נאשמים. היא מביעה

שאט נפש במשפט אחד, כחלק משיחה ביניהם. זה שהיא לא ממשיכה לגונן על עצמה עוד ועוד זה כי זו ירידה ברמה.... וזה כי אף אחד לא שפט אותה וביקש ממנה להתגונן....

אכדית

New member
העיקר שיש לנו מעריצים שיפרשו את כוונותיה

עוד לא ראיתי כ"כ הרבה פרשנויות למעשים של דיירים אחרים בבית...

היא כן הכחישה

למחרת, בשיחה עם יוסי היא אמרה לו: אני לא בן אדם שהיה עושה דבר כזה ויוסי אמר אני יודע, אמרו לי בחדר האח הגדול

אכדית

New member
אה, שניה

אז מקודם היא לא על כיסא נאשמים ולא הייתה צריכה להכחיש, יממה אח"כ היא מכחישה. זה רק נותן תחושה שהיא לקחה זמן לחשוב איך היא מסבנת אותו. אני לא קונה את המשחק שלה. סורי.

My Little Fairy

New member
אין מה לקנות

עינב התעקשה שהלחם מראש לא הוזמן, אח"כ גם יוסי אומר שהוא הבין את זה ע"י האח הגדול. מה ששפרה אמרה כבר לא רלוונטי לפירושים שונים עקב מה שעינב ויוסי אומרים. והם לא היו מצדיקים אותה סתם.

איתי בל

New member
כשאת יושבת בחברה טובה...

עם אנשים שאוהבים אותך את לא צריכה לשכנע אותם במשהו שברור שלא עשית אם היא הייתה מתחילה לשכנע אותם אז היית יכולה להגיד יש פה משהו חשוד מה עוד שהשיחה הזו זו לא הפעם הראשונה שדיברו איתה על זה לאון סיפר לה על זה קודם רק ללא הבת שרמוטה יתכן ובשיחה הזו היא כבר אמרה בדיוק מה עשתה ולא היה בה צורך להסביר שוב שלא מחקה את לחם אבל כשיושבים עם יוסי והוא מאשים אותה בתוקפנות שהיא כן מחקה את זה אז ברור שהיא תגיב על זה ולא תגיד נכון ולא תתעלם סה טו

למעלה