אמר המדען הבכיר ב... תזכיר לי?
דיברגנט חדש Well-known member 11/2/19 #155 אין לי מה להזכיר, כי בניגוד אלייך, אני לא מתפאר בי, אלא באחרים כדוגמת ד"ר שיר מהכתבה.
trilliane Well-known member מנהל 11/2/19 #160 הא? היכן "התפארתי" בתואר אקדמי או בלימודים שלי? אני נסמכת על אחרים כל הזמן, הבאתי שלל סימוכין לדבריי. אתה זה שנסמך על שיר-רז ואין בלתה...
הא? היכן "התפארתי" בתואר אקדמי או בלימודים שלי? אני נסמכת על אחרים כל הזמן, הבאתי שלל סימוכין לדבריי. אתה זה שנסמך על שיר-רז ואין בלתה...
trilliane Well-known member מנהל 11/2/19 #165 היכן, שקרן קטן? והכי מצחיק, אין לך בכלל מושג מה למדתי...
דיברגנט חדש Well-known member 11/2/19 #187 למשל, ראי תגובתי משבוע שעבר (04/02/2019 | 20:34) שם הסברתי לך בפירוט את הסתירה שלך, רוצה עוד?
דיברגנט חדש Well-known member 12/2/19 #202 עובדה שאני יודע שיש לך תואר שני במדעי הדשא, לפחות כך את כותבת, בבלשנות או בתחום משיק מאותה פקולטה.   אז, איך אני יודע את זה, פינוקיו?
עובדה שאני יודע שיש לך תואר שני במדעי הדשא, לפחות כך את כותבת, בבלשנות או בתחום משיק מאותה פקולטה.   אז, איך אני יודע את זה, פינוקיו?
trilliane Well-known member מנהל 12/2/19 #205 עובדה שאתה חרטטן, כי אינך יודע. שוב, היכן "התפארתי", קשקשני?
דיברגנט חדש Well-known member 12/2/19 #207 אין לי פשוט כוח ורצון לקרוא שוב את השרשור מספיק שאני מבזבז זמן להשיב לך
trilliane Well-known member מנהל 12/2/19 #211 אתה פשוט יודע שנחשפת במערומיך ואין לך סימוכין, כרגיל היו לך המון כוח ורצון קודם, כשהצעתי לי שוב ושוב קישורים; עכשיו, פתאום כשדוחקים אותך לקיר ואתה מתבקש לבסס את דבריך, כרגיל, אוויר. כרעי תרנגולת. מילים כמו חול ואין מה לאכול. לילה טוב, שקרן קטן.
אתה פשוט יודע שנחשפת במערומיך ואין לך סימוכין, כרגיל היו לך המון כוח ורצון קודם, כשהצעתי לי שוב ושוב קישורים; עכשיו, פתאום כשדוחקים אותך לקיר ואתה מתבקש לבסס את דבריך, כרגיל, אוויר. כרעי תרנגולת. מילים כמו חול ואין מה לאכול. לילה טוב, שקרן קטן.
דיברגנט חדש Well-known member 12/2/19 #221 אז את שקרנית כהרגלך, מפרסמת דברים שיקריים על עצמך מראה כמה את קטנה שצריכה לשקר, תנחומיי ...
trilliane Well-known member מנהל 12/2/19 #233 ניסיון יפה, לא צלח. לא שותקת לשקרנים. היכן "התפארתי", שקרני?
דיברגנט חדש Well-known member 12/2/19 #234 לא יילך לך, לא תצליחי לגרור אותי לקרוא שוב את שטויותייך בשביל לחפש.   תמשיכי לנסות, בינתיים אני אלך לישון
לא יילך לך, לא תצליחי לגרור אותי לקרוא שוב את שטויותייך בשביל לחפש.   תמשיכי לנסות, בינתיים אני אלך לישון
trilliane Well-known member מנהל 12/2/19 #238 אל תיגרר, רק תפסיק לשקר. לו היו לך סימוכין כבר היית מקשר.
דיברגנט חדש Well-known member 12/2/19 #242 ממש לא אין לי כוונה לקרוא את שטויותייך בשני השרשוריפלצת שיצרת משיעמום.