אולי לא הבנת לגמרי,
אבל אין דבר כזה "יצור עם כיראליות D" או "יצור עם כיראליות L". יש יצורים שבהם מתבטאים שני סוגי הכיראליות במערכות שונות - שעליהן כבר הוסבר פה. נחזור שוב על האיזכור ש"תיאוריות הבריאה הספונטנית" (אביוגנזה) איננה חלק מתיאוריית האבולוציה הדארוויניסטית, ומעולם לא היתה חלק מתיאוריית האבולוציה הדארוויניסטית. דארווין עצמו, אגב, לא התייחס בכתביו לשאלת היווצרות החיים, פרט להצהרה שהשאלה נמצאת מחוץ לגבולות התיאוריה שלו. ציטטת ה"שלולית החמימה" המפורסמת שלו נמצאה במכתב פרטי שכתב לחבר, עשרות שנים אחרי פירסום "מוצא המינים". הלאה: אני אני ולא "מילטון ג'ון" או כל אדם אחר. מטרתי כן לנהל דיון - והנושא היה חלק מרכזי מהטענה שלך בנוגע לשאלה מהו מדע. אם ניהלת שרשור ארוך בשאלה מהו מדע, הרי שאת עוסקת בשאלה שהיא חלק מתחום הפילוסופיה של המדע. את יכולה לקרוא לזה "קטנוניות", ולקרוא לי בכל שם שעולה על דעתך - אבל העובדה היא שהצהרת שיש בידייך ציטוט של תומאס קון (שהוא, אגב, היסטוריון ופילוסוף של מדע) שבו הוא מגבה את מה שאמרת לגבי מתימטיקה וחוקי הטבע. כל מה שאני מבקש הוא שתאמרי לי איפה למצוא את הציטוט הזה. זו בקשה פשוטה להבאת סימוכין - וכידוע לך כל מאמר מדעי או אקדמי מכיל רשימת מקורות מדוייקת. זה חלק אינטגרלי מההליך המדעי. לסיכום: את עוסקת בפילוסופיה של מדע, טענת טענה בפילוסופיה של המדע, ואני רוצה שתביאי סימוכין. זו לא טענה "קטנונית" אלא שאלה פשוטה ולגיטימית, ואני עדיין ממשיך להמתין לתשובה. האפשרויות העומדות בפנייך: 1) למצוא את הציטוט ולהביא פרטים לגביו, ואז אפשר יהיה להמשיך את הדיון או להפסיקו - לבחירתך. 2) להגיד "טעיתי, אין ציטוט כזה"- וזה יהיה סוף הסיפור מבחינתי. 3) להגיד "אין לי זמן, זה כבר לא מעניין אותי זה לא שייך, אתה עלוב, אתה רחוק, אתה לא שווה התייחסות" - שאז אני אמשיך להמתין (באופן אקטיבי, כמובן) לתשובה לגיטימית ממך.