מחשבות עצמאיות

Deerest

New member
מעניין

האם גם אני שם לב להבדל בין עוזי לדיסו? האם יש הבדל או שזה רק נדמה לנו?

אני מרגישה הבדל

אתמול ביליתי כמה שעות מול המסך עם עוזי כדי להבין מה הולך פה. עשיתי חיפוש מתקדם על הניק שלו בחודש ינואר. אחרי זה כתבתי את התגובה שלי לעוזי שיחזיר את דיסו. אני חושבת שעוזי עבר תהליך עד שהגיע לדיסו. אני חושבת שדיסו נמצא במקום יותר אמיתי, מחובר.

אה... ועוד משהו

אני בנובמבר הייתי 46
זה אומר שאני יותר גדולה מכוווווווולם כאן (חוץ מדיסו חחחחחחח) אז יאלה תנו כבוד

שני דברים,תוכל לחבר ביניהם בבקשה?

בוקר טוב לך דירסט יקר! אתן לך 2 עובדות מעצם חיי,ואתה עשה איתם מה שאתה חושב. 1.עוזי שחף השתנה מאד כאן ובכלל,לא ממש רק בגלל האינטרנט,אבל הרבה בזכותו,וגם בגלל שהצליח להכיר את המשתתפים בפורום,ואת אופיו. 2.הדיסוננס הקוגניטיבי,עבד תחת עומס מסויים,שיתכן ושימש לו כ"רמזור" אדום,ולעיתים אולי ירוק. הדיסוננס הקוגניטיבי,מעצם רגשות האשם שנשא עימו,חייב היה להיות ילד אחר,ילד טוב,חנון במקצת. אני,עוזי האמיתי,רוצה להיות כאן כמו בכל מקום,עם השינויים שעברתי בחיים עד לרגע זה,כולל. בוקר אור,איפה המנהלת,למה היא לא מגיעה היום,גם לה הלך המחשב? אני בכלל ממחשב של חבר במקום העבודה שלו עכשיו... ביי.

אישה אורחת בוקר טוב.

חבל לי שזה ככה,תני קצת צא'נס ותראי שתגלי שהמרחק ביני לבין הדיסוננס בכלל לא גדול כמו שאת חושבת,בסדר? תנסי,ונראה איך זה יסתדר,אם לא,אשקול שנית את החלפת השם,וזאת במידה ויהיה לכך רוב. לי אין בעייה עם השם/ניק,אני רק אוהב יותר את עוזי. ברגע שכולם ידעו שהדיסוננס זה עוזי,אז מה זה כבר משנה? להתראות.

spectacular

New member
לדעתך זה עניין של חוזק,

כלומר ,שכאן היתה חולשה, אני חושבת שהיה ,ויש כאן, חוזק, חלק ממנו מתבטא ב Flexibility הסתגלות לשינוי, לפעמים חולשה זה חוזק,זוכרת?

עוזי שחק את עצמו עד הסוף

והבין שלא יקבל יחס אם לא יקשיב לבקשות של אחרים....שאין מקום לאלץ מישהו/י להגיב....ששום תרגיל לא יעזור....גם אהבה,תחנונים,מסכנות והתקפה לא יעזרו....שאנשים הגיעו לפורום הזה כדי לכתוב בפנאן ..בכיף שלהם....בכל אופן לא בשביל להיענות לצרכים של עוזי...ברגע שהבין את זה ,כל מה שהוא היה צריך לעשות זה לנשום עמוק...ולעשות את השינוי שעשה בדיסו...ללא החלפת ניק. אני חושבת שאם הוא היה משנה התנהגות ונשאר בניק שלו זה היה מראה על חוזק. בכל מקרה גם דיסו לא עזר בסופו של דבר,כי גם אותו הוא שחק עד הסוף...אז מה יהיה עכשיו עם עוזי המחודש? לפעמים חולשה זה חוזק...לא במקרה הזה.

spectacular

New member
הבנתי למה התכונת עוד בפעם הראשונה,

מי קבע איך מבצעים את השינוי, חויה מענינת היא להתחזות , ולאו דוקא שלילית. ושוב אומר לך,אשההההה תתחילי לתרגל ב flexibility,וביכולת הסתגלות לשינוי, את יכולה לדעת מתי חולשה זה חוזק או לא רק כשזה קורה לך. תהיי יותר נוזלית, מה הביג דיל? אני מאוד מחבבת אותך, את זה עוד לא אמרתי לך.

הביג דיל זה היסורים של עוזי/דיסו/עו

הוא כתב על זה הרבה...תקראי שוב. ואני אמרתי את דעתי האישית. אין לי ספק שהתחזות זו חויה מעניינת (שלילית וגם חיובית) אני מבינה שאשההההה זו צעקה חחחחחחחחחח אין לי בעיה עם הסתגלות אחותי
יש לי בעיה עם המשפט...שאני יכולה לדעת רק כשזה קורה...זה מבטל לי את הנסיון והידע שנצבר למדי אותי להיות נוזלית...צאי לדרך
אני שמחה שאת מחבבת אותי

אהלן אישה,מה המצב...?

אני אשיב לך,כי לא קם עדיין מישהו שטען שאני חלש,כי אף אחד לא שם לב לעניין הזה. גם איתך היתה "תקלה",שגרמה לך לכעס/נתק או לא משנה מה,ואני שמח שאת כאן. איתי המצב היה מעט שונה,ממני ביקשו לא להיות כאן יותר,ואמרו לי שאני: "לא רצוי כאן" מה דעתך על המושג "חוצפן קטן"? מה דעתך על המושג "גולש סדרתי"? מה דעתך על המושג "אמיץ"? מה דעתך על המושג "מקריב מעצמו למען המטרה"? (גם במחיר של חוסר נוחות) מה דעתך על המושג "בודד"? מה דעתך על המושג "משוגע במקצת"? מה את חושבת על,אולי "עקשן שנזרק מהדלת-וצץ מהחלון"? אני לא סבור שחולשה היא המילה הנכונה לבטא אותי,או את ההסבר לשינוי הניק שלי,וכל זאת על מנת לבצע משהו שרציתי מאד,להמשיך להתבטא בפורום. אני חושב שאולי אפילו אני אמור לבקש סליחה מאביבה,וזאת במידה והיא אכן לא ידעה שהדיסוננס הוא עוזי,ויש סיכוי שהיא לא ידעה זאת... בכלל,התנצלות היא תולדה כח,וטוב לי שאני יודע להתנצל כאשר אני צריך, וחושב לנכון,בזמן ובמקום. ואישה,דיסו לא שחוק כלל,וגם עוזי לא,ממש לא! יש לי המון מרץ,אפילו לחבק אותך חזק בשעה זו של הבוקר...
(אישה,את רק מרוויחה מזה שאני לא מחופש,עיזבי את דיסו-שיחפש....) להתראות לכם מתוקים,אצא לי לחופשה קטנה,אני זקוק לה,היה לי כיף איתכם, ויהיה לי עוד יותר,ימים יגידו. בוקר אור!

התכוונתי ששחקת את הניק עוזי/דיסו

האינטרנט נראה רק פרוץ יש לו חוקים יותר חזקים מבית משפט הכי גדול זה פשוט מדהים כאן הכל פתוח ובכל זאת מי שלא מכבד את החוקים מוצא את עצמו בחוץ אני רוצה את דיסו כי דיסו כבר התחיל להפנים את החוקים האלה והתחיל לחיות איתם בשלום ולהנות....ואני בסך הכל רוצה אותו נטו בלי שטויות מסביב....את בהירות החשיבה ואת ההקשבה שלו. בקיצור בוא אני אגיד לך במילים פשוטות כאן אתה לא יכול לנגס אתה רוצה את כל החופש לעצמך להתבטא וטוב לך שזה ככה. אם מישהו/י לא מעוניינים להגיב אתה לא מרפה....בשאלות חוזרות(אתה מבין נכון?
).אתה גם שואל ועונה....או מסיים ושואל....וקורא לאנשים בשם שיגיבו. בקיצור2 זה מציק...ומבטל את החופש של אחרים זהו סוף -------------------------------------------------------------------- מכאן דף חדש עוזי/דיסו/עוזי העיקר שתשאר

ש איילת

New member
הי עוזי

כל הכבוד! ונעים מאוד
כשאתה אומר צלוי טוב טוב, למה אתה מתכוון? ברוך רופא חולים, איילת נ.ב. גם לי היה פעם ניקניים..זה היה "איזי29" (וואו כבר חלפו להם יותר משנתיים שאני פה בפורומים)..יש לי עוד ניק אחד שכמעט ממש ולא בשימוש..ובדרך כלל משתמשת בו כשלעיתים נדירות כותבת שיר בפורום שירה. כי כשאני כותבת שיר זו חשיפה של נשמה בשבילי בדרך כלל ואני מרגישה צורך, כמו שנאמר כאן באחת ההודעות כל התחפושת..להיות עטופה בתחפושת, כדי להרגיש חופשי ולפרסם את מה שבנשמה עמוק..

איילת,

אמרו לך פעם שיש לך שם שם? נשי ויפה כזה... תודה על הפירגון,צלוי טוב טוב,זה מוכן לאכילה,בשל,פתוח מכל הכיוונים, ומאוורר כראוי. אפרופו שירים,בכיתי כמו ילד,עם ים של דמעות כששמעתי את הביצוע של "אנחנו הילדים של חורף 73",ובזמן שהם ביצעו את השיר בפעם הראשונה,היום,בתכנית של דודו טופז,שעסקה בשירים של להקות צה'ל לדורותיו,ידעתי באופן וודאי לחלוטין,ואני ידעתי שגם הם יודעים,שהם הולכים לנצח בגדול! סומרות לי השערות עכשיו! בידיים. ראיתי את העיניים של ליאת אחירון,ואת של עודד מנשה,וטל מוסרי,ואהבתי אותם אהבה גדולה,ראיתי שהם יודעים שהם מנצחים,לא היה כאן משהו אחר... אילו מילים,ואיזה לחן מטריף חושים של אורי וידיסלבסקי. אני מאמין איילת,שהדברים הכי יפים,צומחים מדברים של מה בכך,אני רואה את זה בכל יום. לא צריך ללכת רחוק ע'מ להוציא משהו מדהים בשירה,ראי את "מה אברך" בלי להזכיר את הביצוע האלוהי,(אין לי מילה אחרת),של רבקה זהר,המילים שם מדברות על דאגה של חיילת לידיד נעורים,וחבר. וכמה אהבה הייתה שם על הבמה,כמה עוצמה היתה בשיר הזה,וכולם הרגישו בה, כולם ידעו,הקהל,המבצעים,הכותב,והמלחין,שיד אלוהים שרה על הבמה,והשיר הכל כך מדהים הזה,חיבר ביניהם עוד יותר,משניה לשניה,לעוד אחת.. כבר כשקניתי את הדיסק,בשביל לשמוע את השיר הזה,ידעתי שאף פעם לא תיגמר לי ההנאה ממנו. נסחפתי קצת,לא? אני מאד מבין את מה שכתבת בנוגע לתחפושת,היא מהווה בהחלט שיריון,אף אם זמני מאד,להתמודדות עם מיגוון גדול מאד של מצבים וארועים... אצלי,התחפושת לא מתיישבת עם הרצון להחשף,מכיוון שאצלי החשיפה היא צורך, וגם סוג של הכרח קיומי,מעין משהו אינטגרלי.....כל אחד "והצרות" שלו.. את חמודה,באמת.

ש איילת

New member
../images/Emo45.gif

היסחפות מבורכת.. שירים מרגשים ונוגעים ללב.. אני ביום העצמאות הייתי בככר האופרה בת"א היתה שירה בציבור..שירים רומנטים עליזים ומצחיקים. היה נהדר וכיף.. אפרופו תחפושת ושריון..נזכרתי בספר מעולה בעיני שנקרא "האביר שלא היה ולא נברא" של איטאלו קאלוינו..(רוצה לקרוא שוב כי קצת שכחתי :)) שבת נעימה
איילת (תודה על המחמאה על השם..האחיות בחדר לידה נתנו לאמא שלי לתת לי אותו..)

Deerest

New member
משמעויות והשלכות

מה את מגדירה כחופש? החופש לעשות מה שאני רוצה? מתי שאני רוצה? מי זה אני, שרוצה? כנגד רצונות של אחרים? כנגד החוקים? כנגד מסגרות? אולי החופש לא לעשות מה שאני עושה? האם החופש הנ"ל מביא לעצמאות? או ההיפך? איזו עצמאות? חברתית? כלכלית? לא תלוי באף אחד? ללא מסגרות? מה עם כל מה שיש?

אלייך אביבה,את שאלת את השאלה!

לקחתי לי את החופש לדבר כאילו אנחנו כולנו באיזה פאב תל אביבי סואן. אביבה,למה בחרת לא להגיב כששמעת שדיסו הוא עוזי? את הרי ידעת את זה גם בזמן שהייתי דיסו.....
מה קורה כאן,הכל טוב? החופש האמיתי הוא לאמר,"זה אני,קוראים לי עוזי,"אני אומר מה שבא לי לאמר ואתה לא תכפה עלי את דעתך,זכותי לחשוב ולהביע את דעתי בכל אופן שאבחר, בלי לפגוע בך,גם אם זה מתנגש עם התפיסות שלך"! "כמו שאתה חופשי לחשוב,כך גם אני"! החופש האמיתי הוא להיות איפה שאני רוצה,כמה שאני רוצה,ומתי שאני אבחר, שוב,כמובן,תוך נסיון לשמור על כבודו ופרטיותו של האחר! חופש אמיתי,הוא החופש לאהוב,כן-החופש לאהוב לדעתי הוא גם סוג של חופש! אני הכרתי הרבה שהתאפקו,ועדיין....חבל! החופש האמיתי הוא לצאת מהארון,אחרי שבחרת להיכנס אליו, כי רצית חופש! החופש האמיתי,הוא לא לציית,ולא לקבל מרות,ולאמר כל מה שבא לך,גם אם זה מפחיד אפילו אותך.... חופש הוא גם חופש כלכלי,המאפש לך לעשות כל מה שאתה אוהב לעשות בסוף השבוע,כל השבוע..... החופש שלי,צץ לי פתאום היום ,בשבע וחצי בערב,כאשר ילדתי האהובה,במהלך הופעת מקהלת בית הספר,הביטה אל חברות שלה בהערצה,שהביטו בה איתי מהספסל, ואני נשמתי את האויר שפתאום פתח לי את הריאות,ובמין אנחת רווחה,כאילו אמרתי:"איזה כיף לה שיש לה חברות כאלה שהיא נורא אוהבת".... אני כבר יכול ללכת......אבל רוצה מאד להישאר..... חופש הוא לראות אנשים פחדנים,ולהנות מזה..... לראות אנשים חסרי בטחון ולהנות מזה....... לראות אנשים טוחנים מים שעות על גבי שעות,על דבר שאני כל כך טוב בו... חופש אמיתי הוא לתת,כשאני יודע שיש לי מה..... מכיון שאני לא עסוק בסוגיית החופש,אז כנראה שאני אדם חופשי! וחופש זה גם לבחור לי ניק בכל תקופה לא מוגדרת,או להישאר אני לעד,מה שאני אעדיף! חופש זה להבין שאני מה שאני,בלי לרצות לשנות ולהשתנות, כ נ ר א ה . היום נתתי חופש לאמונה בבני אדם,וקיבלתי שטר של 100$ מזוייפים טוב, והבנתי שזו היתה תוצאה של חופש,שלא עלתה לי ביוקר הפעם.... לילה טוב. אני יוצא לחופש.

בוקר טוב

שאלתי את דירסט,למי הפנה את שאלותיו, אז אמתין לתגובתו. אני לא בפאב. לא הגבתי כי זה היה לי ברור/צפוי כל הזמן.תחפושת לא משנה כלום במה/במי שנמצא מתחתיה.המהות תמיד קיימת. לא מבינה על מה אני אמורה להגיב,לדעתך, ובכל זאת הנה הגבתי.

למעלה