מחשבות עצמאיות

Deerest

New member
זה התחיל

בפניה אלייך והמשיך עם קצת הרבה תהיות בנושא כה אמורפי בשבילי תמיד כשאני מנסה לעשות לי "חופש" מישהו משלם מחיר ...

Deerest

New member
הבדל?

בין מה? בין מנסה, ואז יש מחיר לבין עושה, ואז לא יהיה מחיר? מחיר? רגשי, כלכלי, נפשי... יותר מדי תלוי בי (הבומראנג הארור הזה) אולי אם אעשה זאת בהדרגה, לאט לאט...

אולי

כי אתה מעמיס עליך יותר מדי. בוקר טוב איש

Deerest

New member
יותר מדי מה?

אחריות? דאגה? עשייה? האם חופש נוגד אחריות?

לא יודעת, אתה אמרת

"יותר מדי תלוי בי"...התיחסתי לאמירה שלך. אני לא חושבת שה"מה" רלוונטי כי לכל אחד יש את ה"מה" שלו. חופש לעיתים נוגד אחריות, ואז לוקחים אחריות על ה"נוגד" לעיתים אחריות היא החופש ולעיתים אין שום התנגדות בין חופש לאחריות. אגב, מה אתה חושב, חופש לוקחים או נותנים לעצמנו?

Deerest

New member
נראה לי, אביבה ../images/Emo8.gif

שאת צריכה קצת פורום מהחופש הזה. אני שאלתי את אשה, יותר מדי מה, על העומס שהיא חושבת שאולי... אבל תמיד יש לי מקום לתגובות שלך מישהו ראה את הסרט "גברת דאוטפייר" עם רובין ויליאמס? שם הוא משחק כפל תפקידים, יש שם סצינות משעשעות. נזכרתי בזה כשראיתי את התגובה שלך. (המעברים האלו בין הפורומים...)

בעיני הפורומים הם אחד...

תראה אולי מדוע אתה רואה בזה "מעברים"... אני יודעת שאנשים מסתכלים על כל מה שאני כותבת... מודעת לקשת הרגשות שאני מעוררת, מאז ועולם, למעקב אחרי האמירות שלי באופן כללי ומה שנותר לעשות עם זה, בעיני, זה להשתמש בזה... יום נעים,בינתיים

Deerest

New member
היבט טכני לחלוטין

את יושבת, מולך מספר מחשבים כמספר הפורומים, או... יותר סביר את יושבת, מולך על הצג פתוחים חלונות כמספר הפורומים וכך, באמצעות Alt+Tab (או העכבר) את עוברת מפורום לפורום. ממני, את מקבלת פירגון מלא על כך. יש כאן דרגת חופש גדולה, במצב הזה. מה? את הולכת? יום נעים.

יווואווו איך צחקתי ....

גילית לי משהו חדש בתפעול, תודה רבה. מממ...זה הרבה יותר פשוט ממה שתיארת.אני לא טכנית במהות אבל יש משהו שלמדתי ממש בעל קורחי... חיוך ה"מעברים" ממסך למסך, הם הכרח מבחינתי, ממילא קורים אצלי בראש, אז החלטתי לתת להם ביטוי... בדרך זו אני "אוספת" את עצמי מכל המקומות מחדש, ושוב מסתכלת מסביב בשלוש מאות ושמונים מעלות... זה מהיר מאוד. תוך כדי אני עושה עוד כמה דברים... הישיבה שלי מול המסך היא לצורך עבודה שאינה קשורה בפורומים אבל...גם כן קשורה. מקווה שמשהו ממה שכתבתי ברור, מוכנה להתאמץ עוד כדי להבהיר, אם רוצה.

Deerest

New member
380? הממממ... מעניין.

שמחתי לעזור. (גם) טכני זה אני. מנהל פורום אחד אמר לי שזה בהתנדבות. ממך הבנתי שאת לא. מה נכון? איך את עושה חופש?

זה העשרים הקובעים...

לגמרי בהתנדבות, אין אפשרות אחרת. לא טכני זה אני, נעים מאוד.מסכימה לגמרי עם ה(גם). עשרים שלושים (יותר) שנים מחיי למדתי/לימדתי טכניקה בנגינת פסנתר והחלטתי שזה...דייי... אני כל הזמן בחופש. בין לבין...בין הנשיפה לשאיפה, בין ההתכווצות להתרחבות

ש איילת

New member
מסכימה

ראיתי אותו המון פעמים... בזמנו כשהייתי סדרנית בקולנוע וזה היה טוב...

Deerest

New member
בניגוד

לאמירה אף אחד לא יתן לך, אז תקח אני חושב, שחופש, אני נותן לעצמי. בדיוק כמו שאני לוקח אותו מעצמי.

Deerest

New member
מצאתי

חופש: להיות במקום שאינו דורש ממני התיחסות אליו. (ללא הסבר, כל אחד שיבין איך שהוא רוצה להבין) זו הגדרה מאד מאד יחסית, אבל איתה אני מרגיש בסדר. האם זה נותן לך מענה, אביבה?

בוודאי שזה נותן מענה

ועוד יותר אם זה משהו שאתה מרגיש איתו בסדר. גם אי מענה הוא מענה. ממילא הכל יחסי...וכל אחד מבין איך שהוא רוצה להבין... אם אפשר עוד שאלה,(שאלות) המקום הזה, איפה הוא? איך אתה מגיע איליו? יוצא ממנו? כל פרט שאתה יכול לתת כדי לתאר, יואיל מה גורם לקבוצה של אנשים (זוג ומעלה) להיות בעלי "אותה הבנה" לגבי עניין מסוים? מה מקשר ביניהם וגורם להבנה מסויימת בנושא מסוים?

למעלה