מחשבות עצמאיות

Deerest

New member
חזרתי...

זה לא מקום, במובן של סביבה פיסית, זו יותר... תחושה, הרגשה, מצב נפשי שבא/ה פתאום, ללא הכנה (וטוב שבאה) בתדירות שאיני מצליח לעקוב אחריה או לגרום לה. הכי טוב שאני יכול להגיע, ביוזמתי זה לפני השינה הידיעה שהנה, עוד מעט, בחלומות אני יכול להשתולל. ולמחרת אני עושה לי הקרנה פרטית. וגם לפעמים כאשר אני מכבה את הקשב אני מרגיש חופש. זה מאד קשה לכבות אותו, גם להדליק אבל אני מעדיף אותו דלוק, כי בעזרתו אני יכול להקשיב גם לתחושות החופש אני חושב שזה עניין של הרגשה של תרגום היחס בין סביבה - דירסט והמתרגם זה אני. לגבי קבוצת השאלות השניה... ואני מתייחס למצב מתמשך של "אותה הבנה" ביניהם, לא משהו חד פעמי, זה נשגב מבינתי ממש. מצד שני, אפשר לראות את זה כמקריות. אם ההבנה הייתה "צבע העור" הרי שהיו לנו בעולם שתי קבוצות עם אותה הבנה. כנ"ל אם ההבנה הייתה "מין". ואלו המקרים הקלים. אז מדי פעם, כמו סיכויי הזכיה בלוטו, שני אנשים (או יותר) מוצאים ביניהם מצב כזה. אבל הצד הראשון מעניין אותי יותר. נתת לי חומר טוב.

שלום חברים שלי

עלק שני אנשים חושבים אותו דבר איפה יש דבר כזה?איפה? למה אין לי זכיה כזו,למה? איזה הבנה איזה בטיח!!! בא לי לשבור משהוווווווווווווווווווווו אם לא בחיים אולי בפורומים יש הבנה? בוקר טוב אמרתי?

שמתם לב שאני עצבנית!!!

שתי שאלות הכי קשות לי אליכם 1-מדוע אחד שמבקש כל הזמן סליחה ומודה שטעה לא בוחר להסכים מההתחלה?למה? 2-למה אחד נהנה להעניק לכווווולם וליקר ביותר הוא נעמד כמו גולם?למה?

Deerest

New member
כן, סוף שבוע...

להבדיל אלף אלפי הבדלות, כן, אשה... היום הקשה ביותר אצל המוסכים זה יום ראשון, אחרי שעשו עם האוטו מה שלא עושים כל השבוע... נזכרתי בבדיחה על בני זוג שעבדו במשמרות כל חייהם, הוא בבקר, היא בלילה, היו אומרים שלום בדלת. עד הפנסיה תוך חודש הם נפרדו, (למה אני לא צוחק?) ולא שאני מרמז על משהו כאן, כן? תשובות: 1א. הוא מאלה שנופלים לבור כל הזמן, כדי לראות שזה בור. 1ב. אולי הפעם הוא לא. 2א. מובן מאליו. 2ב. ליקר מכולם הוא כבר העניק - את עצמו. אבל השאלה המהותית ביותר כאן היא למה אתכועסת כאן? הא לך מרווח התבוננות, או במילים אחרות - מראה. ותנצלי את זה שאת כועסת, עוד מעט זה יפוג. (ואני עדיין חבר שלך)

Deerest

New member
אופס...

כאן הכוונה, כאן במקרה הזה ולא כאן בפורום סוררייי. אמרתי לך פעם, צריך לפתוח את הרמקולים.

מחזיק מעצמו אה

יענו להעניק את עצמו זה מספיק הה אה ועוד משהו אתה צודק מה פתאום לכעוס?

הצחקת אותי

עם התשובות של 1 קרוע אחד אבל כן,אתה צודק ו2 נשאר לי רק לגדול ולהיפרד מציפייה אחד ויחידה מטומטמת...אצילות עלק הה

הברכה שלך יותר חזקה מזו

של הרב אפירגן חחחחחחח
טוב אחרי 10 חודשים מתחילים דף חדש

Deerest

New member
אם

את חושבת שאפשר לקלקל תאמיני שאפשר לתקן לא צריך יותר.

הבהרה

יש לי חברה שמאמינה בברכות מרבנים במיוחד ברב אפירגן(מקווה שזה השם שלו) השבוע היא אמורה לפגוש אותו והיא לא מפסיקה לנסות לשכניע אותי....ואני אוהבת אותה יחד עם האמונות שלה.

איך את עכשיו?

אומר לך כמה דברים בתקווה שיעזרו במשהו, והם אישיים לחלוטין. קודם כל, כששואלים אותי "למה"...אני מיד חושבת "למה ה"למה"? כאילו מה? אם תדע/י שאנסו והתעללו בי ועכשיו בגלל זה אני נושכת כל הזמן וגם מרביצה לילדים שלי, תהיה הקלה ב"למה"? מה? הילדים יסבלו פחות? אם מישהו יבין את ה"למה " שלי אי פעם, זה יגרום לו להבין אותי? לא! לא! דבר, נוסף, כשנעמדתי כמו גולם,פעמים ספורות מדי, הבנתי הרבה מאוד דברים שלא הבנתי לגבי אחרים. בגולם מתקיימים חיים, בתוכו, בפנים, וממנו יוצא הפרפר סמל החופש... חשבת על זה פעם? אין "להסכים מההתחלה", בד"כ, הסכמה מראש מתפרשת ככניעה, ונוגדת את כל מה שמלמדים אותנו. אני אגב חושבת שכדאי מאוד ולעיתים קרובות להכנע מראש... יש משהו בלהיות סמרטוט או גולם או טמבל או כל כינוי אחר ו"שלילי"... אלה האפשרויות שלנו להרפות מעט, וחבל שהן מתפרשות כך בעיני הסובבים אותנו... ערב טוב אני מקווה

יותר טוב ../images/Emo13.gif

וכן כן כן הבנה עוזרת בכל המובנים אני אוהבת פרפרים ובעד חופש גולם מתחבר לי לשיתוק וזה לא נעים כשצריכים את ההפך... אולי לא הסכמה מראש....אלא לסמוך יותר יש מקומות שלהיכנע מראש זה חכם ונכון אני שמחה שהייתם כאן איתי בתקופה האחרונה העצמתם אותי

אולי הגולם סומך

אולי הוא סומך,על עצמו,כי הוא לבד ואין לו עם מי לדבר, והוא יודע שבסוף יצא ממנו הפרפר, ולכן הוא יושב ממש בשקט... על ה"להכנע" אומר לך שבסערות גדולות, העצים שמחזיקים מעמד הם אלה הגמישים שהורידו את ראשם, מול הסערה. אלה העומדים זקופים וגאים, קשים, וקשוחים...נשברים. (גם להשבר לא רע מדי פעם...) בכלל, להכנע זה פירוש... בדיוק כמו ביקורת.אני מוצאת הרבה עוצמה דווקא במילים "שליליות" אלה. וגם, סומכת רק על עצמי.

למעלה