מחשבות עצמאיות

העניין הוא

שהוא פרפר שבזמן שהוא צריך להיות שם בשביל פרפרה שלו הוא מתנהג כמו גולם הה מה תגידי על זה? מה זה נותן לו?

הפוך

מה זה נותן לה? אני תמיד שואלת את עצמי על עצמי כי אני סומכת עלי... לא חושבת שמישהו עלי אדמות צריך להיות בשבילי, לא פרפר ולא גולם ולא שום דבר.

Deerest

New member
שוב הפוך

האם זה אומר שאת לא צריכה אותו כשאת חזקה?

Deerest

New member
ואם

תראי לו את החומר כאן? את חושבת שזה יתרום? (מעניין, למה אני מניח שהוא לא ראה?)

שכחת שאמרנו בית ספר

החומר הזה הוא כלום לעומת הדיונים בבית הספר. הכל פתוח ובכל זאת כאן זה שלי. גבולות
4

כן,כן,כן

אני מאמינה גדולה בלחלק לאחרים...זו הדרך הכי נכונה בעיני...חייבים לסמוך,לא לפחד....יש לזה תוצאות נפלאות. להיפך אחראי מי שעושה חופש

איך את מחלקת לאחרים?

מוכנה לתת דוגמא? אני רואה בלחלק ולסמוך שני דברים שונים לגמרי מה את עושה כשמי שחלקת לו לא אוהב את מה שחלקת? איך הוא אחראי, זה שעושה חופש?

חושבת הרבה

ומחלקת את האחריות לחלקים לכל אחד/אחת מתאימה חלק לפי הכישורים,יכולות אם לא אוהב/אוהבת את החלק מדברים ,משנים גם אם התוצאות לא טובות כמו שהייתי אני עושה תמיד אני אחלק את האחריות ככה יצמחו אנשים עם ערך עצמי ותועלת לעצמם ולחברה עובדת ומתבוננת...לסמוך בא אחרי חלוקה טובה,מוצלחת אני עושה זאת בבית שלי,עם העובדים שלי,עם החברים שלי... חופש זה איכות זה שעושה חופש הוא אדם שרוצה איכות בחיו מעריך את הרגע ואת החיים אחראי

בין מנסה לעושה...

"יותר מדי" זו אבחנה של יכולת.כלי קיבול, הערכה עתידית לא רלוונטית לרגע מציאותי אחד. ליד כל מחיר מוערך/צפוי, יש מחיר לא ברור מסקרן, לא ידוע ומענג במיסתורין שלו... (מיאו) "בהדרגה, לאט לאט... "...אכיטוב... אבל לא להירדם באמצע משיעמום, בבקשה... מצטטת כי נהנית מהשפה שלך.

למעלה