מטריקס 2....

kahriberi

New member
פירץ'!!!!!

באתי לספר להם שאתה חמוד ומתוק ושאני אפילו אוהבת אותך ואז אמרת את המשפט "מחזיק לך דברים אחרים"... אתה פסדר!? חחח... ולגבייך צ'יף אל תיתן לדמיון שלך להשתולל יותר מידי! אגב, ראית את הכרזה הראשונה שאופיר שלח לי -זה רועי! זוכר?

Uv Kruvi

New member
חחחח...

הדמיון שלי בסדר גמור... :)) וזוכר גם זוכר! :) "החתיך מהפרסומת" :) ראיתי את הפרסומת לפני כמה זמן והבנתי מי זה, ונזכרתי בך... (עכשיו תור אופיר להגיב "אוווווווווו") :)

kahriberi

New member
עכשיו...

בתור המגדת עתידות שאני ... אני אגיד לך שההודעה הבאה תהיה אופיר עושה OHHHH אל תשאיר לו לעולם! אבל לעולם! פירצות כאלו שהוא יכול להגיב ככה... זה יותר מידי קל! כפרה עלייך!!!!!! וגם עלייך צ'יף

Firz

New member
סורי שלקח לי זמן!!

הייתי עסוק בהודעות לדודי חחחח

Firz

New member
WOW../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אווווווו עינבר הוא ניזכר בך
הוא חושב עליך
אתם מאוהבים כל כך מתאימים!! יווו איזה שדכן אני
האהבה פורחת!!!

Firz

New member
האם אני רואה נכון...?

האם יובל מאשר את דברי?!!

Uv Kruvi

New member
אנחנו מחפשים אולם קודם...

ענבר רצתה חתונה ענקית, ואני מתכנן לה את החתונה הכי יפה בעולם... אז יקח קצת זמן...

kahriberi

New member
יובי ספר לי איזה חתונה מתוכננת?...

אתה יודע בסגנון ההודעה שלי ממקודם...

Uv Kruvi

New member
אז ככה...

אני הולך לחשוף הרבה פרטים... אז תהיו מוכנים... אבל ענבר כבר יודעת עליהם...קבענו ביחד... (אופיר: "אתם מתוקים, וכאלה....") :) אז בהתחלה נתחיל את הטקס באוהל הענקי של האולם (שעוד לא החלטנו אם זה יהיה "אולמי מים שקטים" או "אולמי האינדיאני הצהוב") שם נעשה את הטקס מתחת לחופה, עם להקה אינדיאנית... כשנעלה לחופה, היא תנגן את השיר "אול יו ניד איז אן אינדיאן נקסט טו יו" אחרי הטקס, נרד לאורחים ונגיד שלום בסגנון השבט שלנו, ונרקוד את ריקוד הגשם, לשנה טובה של גשם ויבולים... אח"כ נצא אני ואהובתי, לשייט רומנטי בנהר מקטומבו, על קאנו, כאשר האורחים מלווים אותנו בקאנו ענקי מאחורה... בסוף השייט, כולם מוזמנים לארוחה בשבט הקרוב, בסגנון בדואי...סתם סתם...אינדיאני... אני לא אחשוף את התפריט...אני רק אגיד שהחלטנו להפרע פה! :) ובסוף, כשכולם שמחים וטובי לב, כולנו נקום ונתחיל לרקוד לצלילי יהודה פוליקר ולהקתו, שיתנו לנו בבוזוקי! :) בסוף הערב, נעלה אני ואהובתי על מטוס ונצא אל ירח הדבש שלנו ב...זה סוד... במטוס, כמובן שיקרינו את הסרט מאטריקס 2 חחחחחחחחח... :) אישתי לעתיד, את מאשרת סופית? :)

Firz

New member
יאאאאאאא.......

"קבענו ביחד" אתם כל כך מאוהבים שהפכתם לנפש אחת?!!? יוווווו איזו הצלחה כאלה חמודים יובי ועינברוש... "נצא אני ואהובתי" אני כבר לא עומד בזה!! הלו חבר'ה מה קורה פה?! עינבר הוא יודע עליך הכל!! אפילו על פוליקר!! הירח דבש בטח ליוון חחחחחחח איזה יופי אני מאושר ממש כמו אב גאה !! לא הומו אלא גאה!!!

kahriberi

New member
יובי אני הולכת לעשות אותך

ואת אופיר ויותם מאושרים! אני חחושבת שאתה מדהים!!!!!!!!!! בחיי אני מוכנה להתחתן איתך! אני ממש מתרגשת עכשיו!...אני בשוקקקקקק איך אתה זוכר את כל הפרטים ואיזה שינינות ירשת ממני!הפוליקר הרג אותי...אני מתה על פוליקר ואתה ידעת את זה!!!!!!! איך אתה זוכר הכל!!!! אופיר לך תזדיין!...חלאס עם ההצקות בחיי ששוה להתחתן איתו..אתה גאון!...יובי מתחתנים!

Firz

New member
את יותם? למה?

הצלחתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש חתונה יש אוכל שתיה אהבה !!!!!!!!! יובי קדימה !!!

NiGa

New member
אם אתה חושב שאתה שדכן -

you haven't seen nothing yet... זה למה יותם.

Uv Kruvi

New member
*דמעות של אושר.......*

:) כפרה עלייך אישתי לעתיד...!!! :) אני שמח שעשיתי לך את זה... זאת היתה הכוונה! :)

למעלה