מטריקס 2....

חולוני

New member
חרא סרט.

כבר אמרתי זאת בפורום אחר - אפקטים לא עושים סרט. וגם כל הפילוספיה בגרוש כבר מזמן הפסיקה לעניין.. אמנם לא הייתי ממתלהבי הסרט הראשון, אבל דווקא כן תפסתי ממנו סרט טוב, במיוחד בתור סרט אקשן..(אולי הז'אנר הגרוע בכל הזמנים) אבל בא המאטריקס רילואדד הזה, וכנראה שהצליח להרוס את המשך הטרילוגיה.. ואני מאוד בספק אם החלק השלישי יצליח לכפר על הנזק שגרם הסרט המשעמם הזה..(מבחינת עלילה, לא מבחינת אפקטים, אבל תחזרו למשפט הראשון שאמרתי..). אה, ועוד משהו - השיחה בין ניאו לארכיטקט/וואטאבר היא אחת השיחות היותר משעממות שראיתי בשנה האחרונה בקולנוע.. אז או שזאת אשמת המשחק הגרוע של קיאנו ריבס והשחקן שמשחק את הארכיטקט, או אשמת התסריטאים, שיהיה מה שיהיה, אבל עדיין הסצינה הזאת משעממת בטירוף, עם כל העלאק "פילוסופיה חשובה" כביכול, מרוב העיסוק במשפטים מלאי פאתוס בשיחה הם ביניהם, הם שכחו לעסוק בדבר החשוב ביותר לכל סרט - לעניין.
וגם זה רק בגלל שאהבתי את המאטריקס הראשון.

TrunKs 2003

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איפה התחבאת כל הזמן הזה תגיד לי..?! חחח סוף סוף (עוד) אחד שמסכים איתי!! למרות שהיית קצת יותר מדי חריף.. קיאנו ריבס שיחק יפה... והפילסופיה הייתה מעניינת אבל הדרך שבה היא הועברה הייתה ממש על הפנים. ובאמת, הסרט היה היה אכזבה ענקית בשבילי.

חולוני

New member
בשיחים.

אממ..לא היה לי זמן להכנס לפה. בכל מקרה, קיאנו ריבס שיחקן באופן רובוטי ומונוטוני, סבבה שהוא "האחד" וכל זה, אבל איפה קצת רגש במשחק? ויכול להיות שאתה צודק, וכל הפילוסופיה בגרוש הזאת יכלה להיות מעניינת אם היא הייתה מעוברת באופן אחר או שונה, למרות שאני מאוד בספק. הסרט הזה כבר הפך לטלנובלה. ואני לא אשקר ואגיד שזאת הייתה אכזבה ענקית, לא במילא לא ציפיתי לאיזה סרט שובר מוסכמות או משהו כזה, אבל עדיין התאכזבתי מאוד יחסית לסרט הראשון.

Uv Kruvi

New member
לא מבין מה כל הפיאסקו סביב הפסיכולו

גיה בגרוש... בהקרנה שאני הייתי כל האולם ניסה להבין מה הולך בשיחה בין הארכיטקט לניו... עובדה שהיה לנו שרשור שהתעסקנו בכל מה שהולך בשיחה ביניהם... חלק "מפתח" בסרט אני חושב... מסביר בעצם מה כל הקטע סביב "זכות הבחירה" אבל אני אגיד את זה שוב...אני נהנתי בסרט, נהנתי לנתח אותו, אתה לא סבבה ויום טוב וקיאנו אחד השחקנים, אל תדבר עליו בכלל! :)

NiGa

New member
חלש אתה... חח

סתם, זה שיש לך טעם שונה מאוד משלי כבר הבנתי, ובסרטים כבר מזמן מזמן הצגת לנו את הקריטריונים המאוד גבוהים שלך.. אבל REST ASSURED שקיאנו הוא שחקן מצויין, והמשחק הקר שלו זה הדבר אולי הכי מתאים שקיים שם... דווקא בתור אחד שההסתכלות שלו לסרטים באה מכיוונים שונים לגמרי משלי, הייתי מצפה שתבין את האומנות שבדבר... אני לא אומר - אם אתה אומר משעמם ודפוק סבבה... אני אומר, שאם אני כבר ימים ארוכים לאחר הסרט מתעסק בלנסות להבין, וללמוד עוד ולשמוע עוד ולדעת עוד - סימן שזה סרט טוב... אחלה קריטריון לדעתי. אבל טוב, לא אוהבים?:! אל תראו!!! יהיה לנו יותר מקום בהקרנות של השלישי...

NiGa

New member
שבהן, ד"א, ענברי לא תשתתף,

כי היא תהיה רחוקה מאיתנו בצפון...

kahriberi

New member
טוב שלא!

זה לא סתם צפון...זה רמת הגולן! ואני אגור שם אבל אני אחזור הביתה למרכז מידי פעם! שיהיה משהו חשוב...ואני מאמינה שמטריקס 3 זה מספיק חשוב!... אל תדאג יובי. יותם ישב לידך. ויחזיק לך את היד בקטעים הקשים...חח וזה ליוביק
וחוצמזה! מה לא תבואו לבקר אותי שם?!

Uv Kruvi

New member
אבל....אבל....

עם יותם זה לא יהיה אותו דבר... תחזרי אלינו! אל תעזבי! בואי לגור אצלי! חחחחח.... :)

NiGa

New member
say wha?

אני חושב שיהיה לנו מקום אקסטרא בנוסף על זה של ענבר...

Uv Kruvi

New member
אולי במקום קיאנו ריבס...

ישחק ויל סמית'? :)) בגיא פינס אמרו שהוא ביקש מאישתו לזרוק איזה מילה טובה והוא יהיה סוכן... אבל קיאנו משחק בשבילך "קר" מדי... אז אולי ויל סמית' יבוא ויפזז שם כמו מטורף? אולי ככה לא תירדמו לי בסרט :)

NiGa

New member
גרוע!!

אני אספר לכולם איך אני רואה את וויל סמית' בתור סוכן: (שימו לב, דברו כמו שוויל סמית' היה מדבר:) "Yo Mister Anderson, homey!! s'up nigger?! say watcha trying to pull hea' you be dissin the machines man!!" אחד המטורפים גרוע ביותר.

TrunKs 2003

New member
חחחחחחחח

וואלה אם ויל סמית ילך להציל את הסרט הזה אני בא!!! שיוסיפו גם את ליה ממשחק החיים במקום הסוכנת ההיא שמתה (אה שיט.. היא לא מתה) והסרט מושלם.

NiGa

New member
דודי כוסראבאק

אמרת שאתה אוהב את הראשון, ואתה אומר שאתה רוצה שוויל סמית' יכנס לסרט? לפעמים... זה כאילו אני לא מכיר אותך יותר.. (ליה מילא, אם יעשו עוד סצינת RAVE-הומואית, שיכניסו אותה לשם)

Darakan

New member
היי! גנב!

אני הדבקתי את השם הומו לסצנת הרייב! give it to me back! thief!

NiGa

New member
מודה באשמה,

אבל נדפקת כי לא שמת ©/®/TM (שחכתי איך עושים TM
)

אנזימים

New member
טיהי

עוד לא ראיתי את הסרט אבל אני מתארת לעצמי שזה סרט גדול. ד"א-עכשיו יש עוד סרט נחמד שיש בקולנוע "ברוס הכל יכול" או משהו.. טוב, זה עם ג'ים קארי-צריך להיות טוב.

למעלה