מטריקס 2....

Firz

New member
אני חוזר בי אני חוזר בי!!!!

נו כן תגידי לו שאני כן!!! חחחחחחחח

TrunKs 2003

New member
יובל.. לא הבנת

מה שניסיתי להגיד... הפילוסופיה בשקל, זה לא הפילוספיה שהסרט מנסה למכור.. להיפך, הפילוספיה שמה נהדרת ואהבתי מאוד את הרעיון של "מה שאנחנו מחפשים זה לא את התשובה, כי את התשובה אנחנו יודעים. אנחנו מחפשים את הסיבה לתשובה" שזה באמת אחלה, ואהבתי את זה מאוד! אבל הסרט לא היה עשוי טוב כמו הראשון, למה? כי איך שהם הציגו את הפילוסופיה היה זוועתי! הם יושבים ושעה מדברים על פילוספיות ומשפטים לא מובנים עד שאנחנו מבינים מה הם רוצים, לעומת זאת בסרט הראשון הם לא אמרו לנו שום פילוסופיה.. הבנו אותה לבד מהסרט!! ובגלל זה ישבנו וחשבנו על הסרט הרבה זמן!! זה איכות! זה היופי! לא שבאים ומספרים לך פילוסופיות, היופי הוא להבין אותם לבד מהסרט עצמו!! החוכמה בסרט טוב הוא שהוא גורם לנו לחשוב עליו בגלל הדברים החבויים בו. לא בגלל שקשה לנו להבין אותו! וזה מה שניסיתי להגיד אבל לא כלכך הצלחתי..

Uv Kruvi

New member
מממ...

מה שחבוי בסרט, ומה שקשה לנו להבין, זה לא אותו דבר? בשביל שניהם אתה צריך להתרכז בסרט ולהבין את העקרון... ולא ממש הבנתי מה אתה מנסה להגיד בהודעה הזאת... שיהיה... לא אהבת את הסרט...אל תראה...מה אני אגיד לך... :) אבל מה אתה מפריע לדיון שלנו?!??! חחחחחחחח....

TrunKs 2003

New member
אני רק לא מבין

למה אתם נפגעים כלכך כשאנרתי מה שאמרתי על הסרט...זה כולה סרט רבותיי.. אני לא אהבתי את הסרט בגלל שכולם תופסים ממנו משהו מי יודע מה.. וזה לא.. כי הוא היה גרוע יחסית לראשון. וחלש שלא הבנתם מה רציתי להגיד על הפיסולוספיה.. ואבסולוט מאי.. אני לא סותר את עצמי.. אני לא אהבתי את איך שהם מכרו את הפילוסיה הזאת בסרט...

Firz

New member
והנה שוב...

אתה מנסה לרכך את הדברים שלך פיתאום. כי הבנת ששוב כולם מבקרים אותך, אבל הישגת את הצומת לב שלך...

kahriberi

New member
וואי...

אופירוש!... עזוב את זה...יש פה שירשור יותר חשוב...שיחה אישית בין שלושתינו... יובי!...תיכנס באופיר כבר! ודודי!...אל תיראה מטריקס חפיף אח שלי!...לא צריך, אנחנו ראינו ונהנינו סוף הדרך!...אז למה לקלקל... לא מכריחים אף אחד!...

Firz

New member
ואי ואי ואי....

יובי בו כנס בי.... חחחחח
מאמי מאיפה התמונות?

Uv Kruvi

New member
תשמע...

אם ענבר ביקשה אני צריך להיכנס בך...מצטער... רגע רגע רגע...היא לא שלחה לך אותם??? כאילו....היא לא שלחה את זה לכולם? רק ל....חלק...?? :) כפרה עלייך נשמה! :)

Firz

New member
יווווווווווווו.........

סבבה אני מוכן. כנס! עינבר שלחת לכולם ולא לי!?!?!? יוווווווווו או שבעצם היא שלחה את זה רק לאהובה...אוי איזה חמודים!! כאלה מתוקים ביחד!! שוב אני יגיד שאהבה פורחת!!

Uv Kruvi

New member
חחחח...

חבל...אני אוכל אותך חי... עזוב... וכן כן...היא שלחה רק לי... לך אין... אתה מוריד מהפורום... צ' צ' צ'... *מצקצק בלשון, ומנענע לשלילה...*... :))))

Firz

New member
קדימה!

בתאבון דבר ראשון... אהבתי את ה צ' צ' צ' גאוני פשוט גאוני הנה רק בשבילך אני יעשה:
אולי תישלח לי אותם וזהו!!

TrunKs 2003

New member
והנה שוב

שים לב שאמרתי בדיוק אם אותו הדבר רק במילים אחרות שום ריכוך ושם עיניינים פשוט לא הבינו פה והנה שוב אתה מציק

Firz

New member
תיסתכל שניה על ההודעה של מאי!!

אתה סותר את עצמך!!! לא אמרת בכלל אותו דבר! עובדה שאני לא היחיד שחושב ככה דודי!

Firz

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

חולוני

New member
זה כן סרט "בלה בלה" הוליוודי.

איפה עשו אותו, בגוליווד? הסרט הזה נוצר רק לשם מטרה אחת - להבטיח שכל הפאנטים שהתלהבו מהמאטריקס הראשון (לא שהיה כ"כ הרבה ממה להתלהב, חוץ מהאפקטים אולי..), יבואו גם לחלק השלישי, ולהכניס קופה יפה. ומה אני אגיד? כל הכבוד, כנראה שהם הצליחו נכון לעכשיו. הסרט הזה הוא בעצם טריילר אחד ארוך לסרט השלישי, רק שכנראה בין לבין שכחו שצריך גם לעשות סרט שני, כי מה שיצא זאת רק טלנובלה ארוכה, שכבר בדקות הראשונות של הסרט הפסיקה לעניין. אמנם בחלק השני זה קצת השתפר (בעיקר במרדף המכוניות), אבל עדיין לא מחפה על החלק הראשון. ומי אמר שגם "שר הטבעות" זה לא "חרא הוליוודי"? אבל מה שבטוח ששני החלקים שלו שראיתי עד עכשיו, שניהם יותר ממאטריקס רילואדד, כי הם לפחות שמרו על אותו רמה פחות או יותר, מה שאי אפשר להגיד על המאטריקס.

למעלה