מטריקס 2....

Uv Kruvi

New member
אוקיי...

אבל למה זה צריך להפריע לי שהם עושים קופה? עשו לי סרט המשך לסרט שאני מאוד אוהב, אז אני לא אלך אליו כדי לעשות להם דווקא כדי שלא יקבלו את הכסף על הכרטיס שלי? אויש נו באמת... ועזוב את הדיעות... כן אוהב לא אוהב... על זה כבר אין לי זין לריב... אתה ודודי לא אוהבים, אל תלכו, אני אוהב, אני אלך, ושלום על ישראל וקובי :)

Darakan

New member
כנ"ל

אני לא אומר שרילודד הוא סרט טוב. הוא יכל היה להעשות בצורה הרבה יותר טובה, בלי זריקה של הפילוסופיה שהם מנסים להציג בכל רגע נתון, בלי החרא של הרייב, ובמיוחד עם הקטע של האדירכל שהיה מהיר מדי ודורש עקיבה מחדש. אבל כן, למרות זאת, אהבתי אותו. זה ז'אנר שאני מאוד אוהב, וכל העניין שהסרט משאיר אותי לא מבין אחרי שהוא נגמר, רק מוסיף לי להנאה שלו. בשבילי זה סרט מוצלח.

TrunKs 2003

New member
טוב אופיר...

זה ברור שלשנינו כבר נמאס.. או לפחות לי.. אז נעשה הסכם.. אתה לעולם לא תגיב להודעות שלי, אני לעולם לא יגיב להודעות שלך.. נגמר הסיפור... תגיב לזאת, שאני אדע שאתה בעיניין..

Firz

New member
לא!

כאילו כן נימאס לי אבל אני לא מסכים כי אם הודעה שלך מעצבנת אז אני יגיב עליה!

NiGa

New member
חחחח

אחרי צפיה בכל התשעה, החלטתי שזה לא שווה את הדיוידי...

Firz

New member
מה?!?!?!!?!?!?!?

מאיפה הבאת את כל התשע?!!?!? גם אני רוצה!!!

Darakan

New member
אה רשמתי את זה לא נכון

הנה כל המלל:
Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake? How can I know if my senses aren't lying? There is some fiction in your truth, and some truth in your fiction. Who are you? Am I Alone? You're not alone.​

Darakan

New member
נה.. אוסיריס לא משהו

הגרפיקה טובה, אבל הוא פחות יפה מבחינה רעיונית. הוא סתם מקדם עלילה. אני הכי אוהב את ה-2 האחרונים.

האחרון היה נחמד מה היה לפניו?

לא זוכר ממש אהבתי את הראשונים דווקא יותר גם כאילו את ה2 חלקים על תחילת המרד של הרובוטים

Darakan

New member
../images/Emo58.gif זה פשוט

יש אנשים שמודעים למטריקס, והמודעות הזאת מתבטאת בכשרונות מיוחדים, לאדם הזה, הכשרון לא התבטא בצורה מנטלית, אלא בצורה פיזית. הוא הצליח לשבור את המגבלות הפיזיקליות עד כדי כל כך (לשבור שיא עולם עם שריר קרוע...), שהוא חצה את ה"מציאות" שהמטריקס יוצרת, והצליח להתנתק לרגע ממנה, אבל ברגע האחרון הסוכנים קלטו אותו וחישמלו אותו, ובעצם הפכו אותו לצמח. אבל בכל זאת, בסוף, הכוח רצון שלו התגבר על זה, ולרגע הוא מצליח להתגבר גם על זה.

NiGa

New member
../images/Emo58.gif הקטע של החישמול

זה לא שהמכונה הזאת מחשמלת אותו כדי שיחזור לתוך המאטריקס, ואז פשוט החזירו אותו כצמח כדי שלא יצליח לרוץ יותר?

למעלה