מידע חשוב כולם כנסו

טולי88

New member
סוף כל סוף אדם חכם

כל מילה זהב אני שמחה שיש עוד אנשים שפויים במדינה הזאת

עילי01

New member
למספר 1 בהכל

כל מילה שכתבת כאילו אני כתבתי אותה...אני מסכימה איתך ב 10000 אחוזים!!!!! זה ממש מדהים אותי שהיא עדיין שם. ועוד דבר זה שזה ממש עצוב שהיא מציגה את עצמה כשומרת מסורת...חה חה חה זו ממש בדיחה.....ממש עצוב שהיא זו שמייצגת את שומרי המסורת ....

FELIXRO

New member
הכפשת שמה של עינב

קראתי בעיון את הערתו של הכותב קראתי בעיון את הערתו של הכותב .ברצוני להבהיר לך שמדובר בתוכנית טלוויזיה בלבד ולא בניתוח התנהגויות תרבות ונימוסים של עינב.זו נקודה שאתה לא מבין. עינב זו בת מעם ישראל והיא בת אמיתית .ששומרת על המסורת ומכבדת את הוריה צא לרחוב ותראה בנות גילה במובן המודרני וכנס לברים למיניהם ותראה מה זה נוער ונערות בגילה של עינב ואחר כך תעשה השוואות במקום הנכון. קרא

מעפאןןןןןןןןןןןןןןןן

קודם כל אל תחוש סופר ולא כתב ! שנית יש לך בעיה עם עינב אז תשמור אותה לעצמך@ יחתיכת פרידמן קטן ! בטח אתה מעדיף שאת שיפרה העלובת חיים הזאת מזכירה לי את סבאת שלי י'עלוב

b e k i

New member
פשוט מזעזע!

מישהו יכול להסביר לי מה זאת ההתבטאות הזאת? עינב לא טובה יותר משפרה ושפרה לא טובה יותר מעינב. קראתי פה כמה ניתוחים מעמיקים מאוד- כל אחד בדעתו, מבלי לאפשר לאחר להביע את דעתו השונה. התנהגות זו מצביעה על כך שאתם לא שונים מאותם אנשים שאתם מגנים. אדם אמיתי צריך לדעת לקבל את האחר, גם אם דעותיו, מוצאו ומינו שונים משלו. וכל מי שמשתמש במילה הנוראית הזו "גזענות" צריך להכיר טיפה יותר את האדם לפני שהוא מקטלג אותו ולא לשפוט אותו בכעסו (נכון גם לגבי שפרה וגם לגבי עינב- ובכלל! לכולנו). אז מספיק לדוש בנושא הזה, כל עוד אינכם יודעים לעשות זאת בצורה ראויה שאינה משפילה.

יוסי גל

New member
אולי תפסיקו לריב?

תסתכלו על ה""הפקה"...כתוכנית בידורית...הרי אתה צוחקעם,אני בכלל לא צופה

תלבש חולצה יפה, ולך לראות רופא!

איזה אסון, כמה קנאה, וזרעת שנאה תהומית, מהלכים בנינו אימים, לפחות הסדרה, גורמת לאנשים כמוך לצוץ,

shvartz2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|../images/Emo45.gif מסכימה עם על מילה

הבובלילים הם בושה לכולנו ., התנהגות של אנשים מגעילים. יש להדיח אותם כמה שיותר מהר כך ייטב לכולנו .

עם הבהמיות של עינב כבהמיות אין לי בעיה.

מה שחורה לי הוא השרשת המונח "פרידמן". אנחנו לא מריצים אותה לראשות הממשלה, אז עם כמה שאני לא אוהב אותה, לא אכפת לי שהיא תזכה. אבל, מה שכן מפריע לי הוא שיושבים אב ובתו, מדברים בצורה גזענית באמ אמא של הפריים-טיים, ואף אחד לא מרים גבה. הייתי רוצה לראות מה היה קורה אם צבר ושפרה היו יושבים בחצר ושפרה הייתה צועקת לצבר שהוא לא צריך לקחת ללב את הפרענקים/צ'חצ'חים המתים האלה. או לחלופין אם רנין והתמונה של תייסיר היו יושבים בחצר ועל האחרוה של התמונה היא הייתה מגלה רמז מתייסיר שאומר "אל תקחי ללב את היהודונים האלה". פרידמן היא קללה גזענית ולהצדיק את המילה הזאת הוא דבר דוחה. ואל תגידו שזה כי אין לי חוש הומור, כי ברור לי כשחברים שלי רואים משהו שאני עושה וצועקים "יא אללה איזה רוסי זה" זה בצחוק, מצד שני, כשאני עושה משהו ויושבים שני אנשים בצד ואחד אומר לשני "עזוב אותו, סתם רוסי מפגר" זו גזענות ולא הומור...

Leeat1

New member
כשצבר ושפרה דברו בצורה גזענית לא קרה כלום!!

והאם דיברו על יוסי ועינב מפורשות. וזה קרה וזאת עובדה. ההפקה החליטה לא לשדר את זה. מי שצופה בתוכנית ראה.

איפה בהודעה שלי היה כתוב

"עינב הבהמה, איזה מלכה שפרה!!!!!" כתבתי שעינב בהמה, ואת זה אי אפשר להכחיש. גם לשפרה לא חסר. ההבדל הוא שבעוד שהחרא באופי של שפרה מתקבל רע (וטוב שכך), הבהמיות של עיב מתקבלת כאילו זו תכונה חיובית, אבל כל זה בכלל לא הנושא פה. כבר אמרתי שזה לא מה שמפריע לי. גם אם צבר ושפרה ישבו ושרפו דגלי ישראל, זה לא משנה את העובדה שפרידמן הוא ביטוי גזעני. גם העובדה שיש מסביב דברים גרועים יותר, לא עושה את זה גרוע פחות. אגב, היות ולא זכיתי לראות את ההתבטאויות הגזעניות של ש"צ, מה הם אמרו?

Leeat1

New member
אמרת שצ'חצ'ח הוא ביטוי גזעני..אז גם צ'חצ'חים

קראו להם ושאריות אדם. ולא אמרתי שזה פחות גרוע. רק הגבתי לעובדה שהתקשורת מראה את ההתבטויות של עינב ויוסי ולא גם את של שאר הדיירים. נתפסתם על ה"פרידמן" למרות עינב הסבירה את כוונתה של המילה הזאת ואתם לא מקבלים אותה. אתם בוחרים להסית ולהיפגע ולקחת את הדברים באופן אישי. שיבושם לכם.

עדכני888

New member
מי נראית יותר טוב? שפרה או עינב?! הן סלבס?!|ל

לדעתי שתיהן עדיין לא סלבס אמיתיות - הן לא מספיק בוגרות, אבל עינב נראית מעולה

עינב נראית מעולה? עינב מכוערת

תסכל על הפרצוף שלה טוב,תסתכל על הפרופיל שלה טוב,ואתה יודע מה,תשים לב גם כשהיא הולכת הרגלים שלה קצת עקומות כל טוב

טלטוש

New member
מבחינת מראה - שפרה מבחינת אופי - עינב

היה יום שהראו את שפרה מתלבשת, אז אמנם היא רחבה אבל יש לה פרופורציות טובות, וכשהיא מרימה את הפוני היא אפילו נראית טוב. לגבי עיניו אין לי מושג לגבי פרופורציות פיזיות. אבל אני בחורה, לא מחפשת מראה חיצוני, מחפשת אנשים נטולי רוע, וכאן זוכה אצלי עינב.

למעלה