מידע חשוב כולם כנסו

קפרי

New member
אתה רוסי פולני שלא מבין כלום בשונה מהשאר =

מוטציה,לא הבנת שהם התכוונו גם לעצמם? וכן, אתה מאלץ אותי לכתוב שיוסי לא מובן בדיבור ובכוונות שלו, איך בחור בן 56 קורה לבחורה שרמוטה, על זה אתה לא כותב או שהחברים משפיעים עליך ואתה מנסה להיטמע כאילו להיות מזרחי/ישראלי? ואולי בעצם, אתה סתם מבלבל את השכל ואינך אשכנזי בכלל?

עינת י

New member
מתנשאת יקרה,

אני ומשפחתי בעלי השכלה גבוהה (אקדמאים) ומצביעים ליוסי בובליל, אז סלחי לי תוציאי את המקל מעכוזך, הרמה שלך לא יותר גבוהה ממי שמצביע עבורו אלא נמוכה יותר כי את חובבת רוע ואנשים שפלים.

santa barbara

New member
חחחחחחח....כן זאת הסיבה...../images/Emo6.gif

באמת שנמאס לי מזה... טוב נו אולי יש עוד הסבר לתופעה...כולם פה בני 12
עזבו אתכם...זאת רק תוכנית באמת שאין לי כח לריב על זה. תהיו אשכנזים, בובלילים, ערבים, יהודים...מה שאתם רוצים...

קפרי

New member
דווקא המשפטים שלך נשמעים מתנשאים אני

אף פעם לא הצהרתי שאני משכילה ולא מצביעה כלל - משתעשעת בבולשיט של המעריצים שיעשו הכל להפיל או להרים את יקיריהם (ואת אחת מהם), עובדה: כל תגובה נגד הבובלילים, גם אם לא שייכת לך, מחליטה לפסול ולכתוב שהיא מתנשאת, אוקיי, הבנתי שאת משכילה וברמה הרבה יותר גבוהה אבל מותר לי כאדם קטן (כמו יוסי) לא להסכים עם דעתך? אגב, איזה יופי שכתבת תוציאי מקל מעכוזך, עכשיו זה נשמע טוב כי העברית שם ממש תיקנית וברמה גבוהה מאוד! איך את מכירה אגב את שיפרה וצבר? כמה זמן? את פסיכולוגית או סתם מאלה שמנסים לעשות יחסי ציבור לבובלילים?

יNOT

New member
אקדמאים ועדיין לא רק רואים, אלא גם מSMSים ?!

ועל זה אמרו שאינטילגנציה זה לא רק תואר
ד"א כמה SMSים אתם שולחים ? אתם שולחים כקבוצה או כיחידים?

יNOT

New member
אבל בכל מקרה קשה לקחת מישהוא ש...../images/Emo6.gif

נרשם רק החודש לתפוז והגיע לפורום הזה ברצינות רבה מידיי

אנחנו עם שחוטא מדי פעם בסגידה לעגל הזהב!

עצוב מאוד אבל ההיסטוריה שלנו מלמדת על כך שהשיקול דעת שלנו מוטעה ואנחנו סוגדים ומאמינים במה שלא ראוי וחסר בסיס ותוכן. משפחת בובליל ובמיוחד האבא שאכן בורך בניסיון חיים עשיר אך במקום להשתמש בו לטובה הוא מנצל את חוכמת הרחוב שלו כדי "להצית אש" כל הזמן הוא מוצא "פראייר" תורן ומסית אותו נגד שאר הדיירים בנוסף הקללות שלו לא מוסיפות לו כבוד ובטח לא לבתו שמצאה להצדיק אותו בכך שזאת "המנטליות שלנו", וזה לא אומר שאני בעד קללות או כינויי גנאי של דיירים אחרים. אני לא מצדיקה אבל בטח לא סוגדת ומהללת התנהגות לא ראויה. גם עם צבר ושפרה עושים פרובוקציות ומתגרים כפי שטוענים הרבה כותבים בפורום למרות שזה לא מה שאני חושבת. אבל גם אם כן, יוסי כבן אדם מבוגר צריך לקחת את המושכות לידיים ולהשכין שלום בבית, כי לפי אהבה העצומה אליו ניתן להבין שיש יכולת השפעה להנעים את האווירה אך במקום זה הוא עושה אסטרטגיה והצופים קונים כל מה שהוא מוכר. חבל מאוד שהרבה צופים נותנים לזה יד והאכזבה הגדולה שלי מבני עדות המזרח שגדלו בבתים כמו שלי שערכים ומוסר הם ערך מקודש ובוחרים במשפחת בובליל בגאווה במקום לחוש בושה וכלימה שכך אנחנו מייוצגים כאנשים חסרי תרבות וחסרי שליטה עצמית. יש לנו הרבה יותר מה להציע מהתנהגות המחפירה של משפחת בובליל.

עינת י

New member
את מתאכזבת? בואו נבכה כולם

את אולי עיוורת, אבל לא חשוב מאיזה מוצא כולם רואים שיוסי בובליל הוא בנאדם טוב ונחמד, הוא אומנם לא אקדמאי אבל הוא בהחלט מעניין וחכם, הוא מצחיק ויש בו הומור ולעומת חבורת הפלצנים המתנשאת שכל מה שהם מפזרים זה רוע, אם הם כוס התה שלך זה עלבון עבורך בלבד. ובוד אני כותבת שפרע ה"אדיבה והמנומסת" אומרת :איזה ירבוע דחפו לעינב לתחת? אני מקווה שאת נהנת מזו שאת מזדהה איתה, זה אומר בדיוק מי את.

עינת, מותר לי לכתוב מה דעתי גם אם

זה מנוגד לדעתך והשקפתך שמעת פעם על המושג כבוד??? את לא צריכה להסכים איתי אבל מעט כבוד לעצמך ולכותבים כאן לא יזיק לאף אחד. מותר לי לחשוב מה שאני רוצה אין חוק שאוסר על זה. ראשית, לא כתבתי שום דבר להלל או לשבח מתמודדים אחרים ואם היית טורחת לקרוא או להבין מה שכתבתי אז היה לך מושג שלא צידדתי בשפרה וצבר. אז לא ברור לי למה את עונה תשובה מנותקת לחלוטין מכל קשר להודעה שלי. או שלא קראת או שלא הבנת וזאת לא הפעם הראשונה שאת קופצת להגיב רק כדי לתת תגובה גם אם היא לא קשורה ולא עניינית. העיקר להגן על משפחת בובליל מבלי לקרוא ולהבין את מה שכתוב בהודעות העיקר שיש לך תגובה וזהו. ואם כבר מדברים על מי אני , אין לך מושג ולא חצי מושג אז כדאי שלא תנתחי אותי את לא מכירה ולא יודעת עלי כלום ככה שהערה שלך היא סתמית וחסרת ערך. ואם כבר כדאי שאת תעשי בדיקה כי התוקפנות המיותרת שלך מדאיגה.

אם את לא מבינה זה לא הופך אותי למתנשאת

את פשוט לא מסוגלת לקבל ביקורת בונה. את רוצה רק להתקיף ולתקוף כל מי שאומר מילה או חצי מילה שלא עומדות בקנה אחד עם דעתך. תתמודדי עם העובדה שיש דעות שונות משלך גם אם זה לא מוצא חן בעיינך וכדאי שתפתחי מילון ותקראי את פירוש המילה התנשאות לפחות יהיה לך מושג על מה את כותבת. את פשוט כותבת בלי שום קשר מצטערת עם זה מתנשא מדי עבורך אבל את באמת סתם עונה בלי קשר.

Leeat1

New member
לפי מה שקראתי עד עכשיו..גברת פיסטוק

את מנסה לחנך את עינת ולא לתת לה ביקורת בונה. אולי שימי לב לתגובות שלך ותתמודדי גם את עם העובדה שיש דעות שונות משלך, מבלי לנסות לחנך ולשכנע שמה שאת חושבת הוא נכון.

קפרי

New member
את באמת מרגיזה ואובססיבית בשנאתך לש"צ

וגם שתלטנית בנוסף להכל, כותבים לך שגם למי שדעתו מנוגדת מותר, ואת עונה בפעם המיליון משפט מונוטוני אחד-התנשאות, יודעת מה? אולי את משכילה ורעה!!! לכן את מכירה את הנושא הזה טוב, ועכשיו תקפצי לתגובה שתהיה ללא מענה כי אין לי יותר סבלנות לתגובות המונוטוניות שלך בעלי אותה משמעות ובדיוק במילים שמפריעות לדימוי שלך כלפי מי שקצת מתנשא מעליך. כל טוב לך-רהוטה המהללת נמוכים ממנה!

קפרי

New member
את לא מרגישה שגם את פלצנית בתגובות שלך? ולי

הן לא מפריעות כלל כי אלה דעותיך וזו את, מפריע לי השקרים, העיוורון וההגנה היתרה לאנשים בלי שיקול, גם אם אתה אוהב או מעריך משהו, למה לשנא אחר (ש"צ) , להשפיל ולהוריד (וכן אתם עושים זאת) כדי להרים קרנו של משהו אחר? זו לא שיטה הוגנת להצלחה. אגב, אכתוב שוב, גם אני כמוך לא מכירה את ש"צ ובניגוד אלייך לא את יוסי אבל כמו ליוסי, יש לי נסיון חיים וקצת חוכמת חיים בגין גילי (אולי פחות ממנו אבל עדין) להבחין בין אנשים, אגב, יוסי נראה טוב יותר בימים אחרונים כשהוא לא עושה שטויות ולא רק בעיניי. (הוא יותר מכובד ומתאים לו יותר) ושוב, שיפרה אדם, יש לה תכונות שליליות, אבל רואה את כישוריה והשכלתה, כותבת מה ראיתי, שמעתי חלק ולא אהבתי, לא שמעתי חלק ולא יודעת מה נכון-אבל בל נכחיש שעשו לה לינצ' מהסריגה, והכי מגוחך? גם עינב סרגה ומי שלעג היה מי שאוהב את עינב, לועגים על השכלתה, על כישוריה ומקשרים באופן אוטומטי למי שהיא כאילו כולם הפכו למכרים שלה מימים י

למעלה