מישהו יודע מה מתקדם עם התוצאות

itsish

New member
דיברתי איתה אתמול

וגם זה כתוב איפשהו למעלה בשרשור היא אמרה שאין להם תשובות עדיין והם יעבירו רק בשבוע הבא... מן הסתם שלפחות היה צריך להתעדכן סכם רפואה...

itsish

New member
מכירים את זה

שפתאום כל SMS מקפיץ אתכם... אני לא יעמוד בזה עוד הרבה זמן.... נסי, למה אתה ממשיך להתעניין חשבתי שהתקבלת לטכניון, לא?

NesiZ 19

New member
זה ממש לא רשמי.

עד שלא יגיע מכתב אני לא ארגע. וחוץ מזה, אם אתקבל לירושלים(טפו טפו) כנראה שאעדיף ללכת לשם. דיברת על SMS?, אתה לא מבין מה קורה שמתקשרים אלי מחסום-הלב שלי יורד לרצפה. בכלל כבר פעמיים חברים שלי עבדו עלי עם ההודעות בפלאפון-לא מומלץ לבריאות. הייתי רוצה להכנס למכונת זמן ולהתעורר רק עוד כמה ימים

mmm wondering

New member
שלום..תגידו גם משנמצא בהמתנה ללא

קשר לעתודה ולרקע אקדמאי יקבלו תשובה?? או שזה בכלל לא קשור??

NesiZ 19

New member
זה לא בעיה לברר

נסי למצוא כאלו שהתקבלו ממש לאחרונה ושאלי אותם מה התאריך האחרון לתשלום של המקדמה...

sidanb

New member
לנסי

אם אפשר לשאול למה אתה תעדיף את ירושלים על הטכניון?

NesiZ 19

New member
רק לאחרונה התחלתי לחשוב

על הנושא. בזמן שנרשמתי העדפתי את הטכניון בגלל הקרבה-אני גר בצפון. אבל לפי בדיקות שעשיתי בכמה מקומות ירושלים 'לוקחת' כמעט בכל פרמטר. העיקרי מבחינתי-הרבה סטודנטים שם גרים במעונות, והתחרותיות שם שהיא די משמעותית כי הרמה גבוהה יחסית. אני מנסה להשיג כמה שיותר מידע בזמן הקצר שנותר לי, מבחינת הצבא נראה שיהיה קצת בעייתי לשנות את העדיפויות אבל זה לא נראה לי בלתי אפשרי.

itsish

New member
../images/Emo207.gif ולשאלה היומית...

האם מישהו יודע מה קורה עם האוניברסיטה העברית?

hedva84

New member
אוף, אני כבר משתגעת!!

הם היו אמורים לעדכן את הרשימה, כבר עבר חודש מאז העידכון האחרון. יכול להיות שזה עודכן ופשוט כולנו נשארנו בהמתנה? אני מנסה להשיג אותם בטלפון אבל הם לא עונים.

orbit219

New member
אני מנסה להתקשר כל יום מהבוקר עד

הערב וכלום, דממת אלחוט! הם באמת לא מבינים מה הם עושים לאנשים????

litallit

New member
עתודאים

ראיתם את ההודעה באתר עולים על מדים ? "תוצאות מיון למסלול העתודה היום אחר הצהריים יעלו לקיוסק המידע האישי באתר תוצאות המיון למסלול העתודה והקבלה למוסדות הלימוד" איך זה יכול להיות שיפרסמו תוצאות אם את"א עוד לא נתנה החלטה?( או שהיא נתנה ופשוט אנחנו לא יודעים....)

itsish

New member
את"א לא נתנה תשובות

לא ברור לך שרפואנים הם לא בני אדם?! אנחנו לא נכללים בזה... מלבד אלו ששמו טכניון או ב"ש בעדיפות ראשונה והתקבלו...

NesiZ 19

New member
במרכז הארצי אפילו

לא פרסמו את תוצאות מו"ר, אז איך בדיוק זה אמור להתבצע? כנראה שבאמת אנחנו לא נכללים ונצטרך לחכות לפחות עוד כמה ימים

למעלה