מישהו יודע מה מתקדם עם התוצאות

sidanb

New member
שניה אני לא מבין איך

אנשים כבר התקבלו. הרי עם אני לא מתקבל לעדיפות ראשונה אבל יש לי סכם לעדיפות שניה יותר גבוהה מאשר מישהו ששם את אותו מוסג עדיפות ראשונה אני מתקבל לא?

NesiZ 19

New member
אף אחד שהוא מועמד לרפואה

עדיין לא התקבל 'רשמית'-לפחות ממה שאני שמעתי. התשובה שאני קיבלתי אתמול הייתה ש'התקבלתי לטכניון ונשלח מכתב' אבל אני לא יודע כמה אני יכול לסמוך על מדור קד"צ בטבריה, יכול להיות שהם רק אישרו את הקבלה ובינתיים אני משובץ לשם עד ששאר האוני' ישלחו את התשובות. סך הכל קשה לדעת מה באמת הולך שם. הכי הגיוני זה שכל התשובות של כל האוני' מגיעות ביחד(כנראה רק בתחילת שבוע הבא זה יגיע מירושלים ותל אביב!, אחרי שכבר יש תשובות בטכניון ובבאר שבע) ואז מחליטים לאן כל אחד הולך בהתאם לנתונים(פסיכו', קב"א, קינן שפי) ובהתאם לעדיפויות.

photoface

New member
רגע...אני מבולבלת

אז יש או אין תוצאות מהטכניון? לא תשובה סופית מהצבא- אני מדברת רק על קבלה לטכניון למסלול רפואה יש? ואיך אני מבררת אם התקבלתי או לא?

NesiZ 19

New member
שאלה קשה מאוד...

אולי רק אבנר(ראש מדור מרשם) יוכל לענות לך...

danc18

New member
כ"כ אבסורדי.

יום ששי-שבת-ראשון-שני הצבא הרי לא יעבוד. (יום כיפור- חתימה טובה לכולם). אי לכך, זה או שמחר נקבל תשובות (ידוע שלא ייתכן), או ש.. במקרה הטוב ביותר, ביום שלישי הבא. היות והצבא חורט על דגלו לא לעשות את הדברים בצורה המהירה והטובה ביותר, ניחוש שלי שהתשובות אלינו יינתנו ביום רביעי הבא- ה-4 באוקטובר.. שבוע וחצי לפני פתיחת שנה"ל בב"ג. לא הגיוני בעליל. ברור לי שצה"ל לא האשם היחיד, אלא יחד עם כך המרכז הארצי שידוע בסחבת והאוניברסיטאות שקיבלו את תוצאות הבגרות שלנו לפחות 10 ימים לפני שנערכו ימי המיונים. שלא נדבר על האפשרות שלא קיימת מבחינתם, למיין אותנו לפני תוצאות הבגרות על תנאי.. לא רק ברפואה הבעיה. מה הסיבה שחודש לוקח להם שם לחשב סכמים וציוני התאמה- שהם הרי התנאי היחיד החסר לקבלה לכל המקצועות האחרים? (קינן שפי נערך עד אוג') ממש תמוהה כל ההתנהלות האיטית הזאת. חבל..

doublem710

New member
קיוסק מידע אישי

אצלי במידע האישי כרגע רשום: סטטוס בעתודה: פעיל מעניין אם זה אומר שהתקבלתי ומבחינתם אני לומד???

doublem710

New member
אין סכם

ברגע זה הורידו את ציון הסכם שלי מהאתר של את"א, כנראה הם מעדכנים אותו... תחזיקו אצבעות

doublem710

New member
עצה חשובה לעתודאים!!

אל תתקשרו למדור עתודה לשאול אם התקבלתם,כי הם יגידו שלא התקבלתם!! ברגע זה עברתי את חצי השעה הארוכה והמייגעת בחיים שלי כיוון שפקידה שלא יודעת מהחיים שלה אמרה לי בפרוש שלא התקבלתי, אז לאחר הפעלת מעת פרוטקציה ובירור על ידי מישהו מיותר גבוה, נודע לי שהתשובות לרפואה הן היחידות שעוד לא הגיעו וכנראה יהיו בשבוע הבא, אז אם כבר התקשרתם ונתנו לכם חדשות רעות, אל תתרגשו מהן יותר מידי.... מקווה שלא תצטרכו לעבור מה שחוויתי עכשיו, יאללה, בהצלחה!!!!

NesiZ 19

New member
חח זה מה שקרה לי בבוקר..

הם כאלה סתומים שם, ועוד הוא אומר לי בתקיפות 'לא התקבלת, מצטער!'. אחרי זה התקשרתי שוב ושאלתי מתי יהיו תשובות של רפואה, ופתאום אותו בחור(!) אומר לי שיהיו רק אחרי כיפור...

NesiZ 19

New member
כלום!

אההה איזה יופי
נו עכשיו אתה רגוע? השתנה אצלך תאריך העדכון?

doublem710

New member
גם אצלי כלום

אבל עכשיו כתוב בהודעות של עולים על מדים שתוצאות לרפואה יהיו אחרי כיפור...

itsish

New member
לא...

נראה לי שאתם איזה חמישה עתודאים גם ככה יש רק בסביבות ה70 בפקולטה מזל טוב ובהצלחה...

למעלה