מישהו ראה כבר את 3X16?

ספווילר?!

אני דווקא אוהב את זה שהם נגד מלאכים וכל זה.. הרי השדים ברחו מהגיהנום.. ככה שד נוצר.. האדם מגיע לגהנום ואז אחרי הרבה שנים הוא מאבד את האנושיות שבו.. ואני לא מבין למה מישו ירצה לברוח מהמקום ההפכי להגיהנום (גן-עדן אולי.. XD)

קראפפפפפפפ ../images/Emo58.gif

לא רוצההההה זה היה חרא פרקקקקקקקק!
טוב זה היה פרק טוב..אבל מה זה הסיום הזה?!?!? לא מספיק שדין באמת מת, ככה הם הורגים אותו?! מה זה המוות הנוראי הזה! היו צריכים לעשות משהו יותר נורמלי..
סאם פשוט אידיוטטטטטטטטטט!!! אוף אוף היו צריכים להרוג אותו..באמת, היו צריכים לשנות את זה..שלסאם יהיה שנה לחיות והכל היה להפך...איך הוא לא עשה כלום?! היה צריך לפחות להתעניין ולשאול את רובי מה הוא יכול לעשות..ואז להחליט אם לעשות את זה או לא..למרות שתכלס דין צודק שאמר לו לא לעשות כלום..אבל דאמט בגלל שהוא לא עשה כלום דין מת! אהבתי את הקטע שדין ורובי הלכו מכות
איזה ענק הוא שלא אכפת לו להרביץ לבנות.. שונאת להודות אבל אכן הדמות של רובי שיחקה אותה בפרק האחרון..וגם בלה בפרק הקודם..חבל שעד שקולטים ואוהבים את הדמויות הנשיות הן נעלמות מהסידרה.. בובי באמת מיותר..בשביל מה הוא בא ולא עזר לדין בגרוש?? אהבתי מאוד את הקטע שהם שרו באוטו בון ג'ובי..
איי ג'נס איך אתה שר
מצחיק אותי שהוא צועק כזה חחחח מה זה הגיהנום המסריח הזה?
היו צריכים לעשות את זה בצורה של עיר חשוכה כזאת..כמו העיירה המוזרה שהיתה בסוף עונה 2 שסאם היה בה רק ממש חשוך ומלא סכנות..
מעניין אם דין יפגוש בגיהנום את בלה ואת ג'ון..בטוח יהיה מעניין עונה הבאה.. אני כל כך שמחה שאני בטוחה שדין יהיה בה..
רק מעניין מה יהיה עם הדמות שלו...

psycho girl297

New member
מה יש לכם נגד בובי?

אני די אוהבת אותו הוא תמיד עוזר להם, והוא מין דמות אבהית מאז שג'ון מת למה אתם כל כך שונאים אותו?

ספויילר

זוכרת את היומן של ג'ון?! אז בובי לקח את התפקיד הזה.. הוא כמו היומן רק מדבר, ומביע דעה.. ולדעתי הוא דמות מיותרת.. וכל הקטע של ה"דמות אבהית מאז שג'ון מת" שאת אומרת ממש בולשיט.. כי בעונה הראשונה האחים הראו שהם יכולים לצוד דברים בלי ג'ון, ושהם צריכים רק עם היומן שלו.. ולדעתי זה ממש מטומטם שנזכרו להביא איזה חבר של ג'ון, שפתאום לוקח את כל התפקידים (הוא לקח את התפקיד של היומן, של ג'ון, של אלן..).. חוץ מזה, שלפעמים הוא ממש מעצבן בכל הקטע של "טיפש, לא הייתה צריך לעשות את זה." או "טיפשים, אין דבר כזה".. ואם נחזור ל"הוא מין דמות אבהית מאז שג'ון מת", אז למה לעזאזל (ואני לא מתכוון לשד) הם הרגו את ג'ון?! כדי להכניס עוד דמות אהובה לרשימה המתים?! XDDDD

psycho girl297

New member
אוקיי ../images/Emo58.gif

כל אחד ודעתו, אני חושבת שהוא מוסיף לסידרה כי לא כל פעם הם יכולים למצוא את הפיתרון לבד או דרך היומן צריך גם עוד דרכים חוץ מזה היומן של ג'ון המשיך להופיע הוא הופיע בפרק 15 של העונה השלישית אני חושבת שבובי לא מזיק לדינמיקה של התוכנית והוא לא מופיע כל כך הרבה, כמה הוא כבר מופיע חוץ מזה צריך אנשים קשר בעולם הציידים אחרת איך הם היו מוצאים את בלה בפרק 15 בשורה התחתונה זה עדיין טעם אישי

ספויילר

לא הבנת אותי.. אני לא אומר שאין צורך "באנשי קשר בעולם הציידים".. תראי את אלן, היא הייתה אשת קשר מרכזית בעונה ה2.. ולדעתי בובי היה צריך להיות ככה (כמו אלן) ולא דמות "קבועה".. ואני ראיתי את היומן של ג'ון..והוא אפילו "התחדש"..XD

Charmed Or

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

להלהלה. בובי הוא פשוט גרסא אנושית ליומן של ג'ון. נכון, הוא עוזר להם והכל. אבל לדמות אין עומק. וכמה אפשר להשאיר דמות בלי עומק? חוץ מזה שהוא ממש ממש מעצבן. וכל הקטע שזה אמור להיות רק דין וסאם כנגד העולם וזה דיי הורס את זה. נו, סהר, הצלחתי להסביר? :p

the covenant

New member
ספויילר

הגיהנום היה גאוני סביר להניח שזה רק אחד מהמדורים או איזור שבו מחזיקים את ה"אסירים הכי מסוכנים"

ספויילר..

את צוחקת.. לשם שינוי בובי עשה משו.. הוא קידש את המים.. וככה הממטרות הוציאו מים קדושים וזה הרחיק את השדים מהאחים..XD

כן...

אבל הוא לא הגיע בזמן לנסות לעשות משהו כדי להציל את דין..הוא היה תקוע בבית של השכנים..

ספויילר..

למה שהוא יגיע בזמן?! זה לא היה חלק מהתוכנית.. זה כמו שאגיד, שאם סאם היה מקשיב לרובי כל זה לא היה קורה.. ואם דין לא היה מתעקש שסאם לא ידבר עם רובי כל זה לא היה קורה.. ואם הוא לא היה מוכר את הנשמה שלו, כל זה לא היה קורה..XD

ספויילר

אני אומר שאי אפשר להאשים את בובי, כי הוא לא חייב לאחים כלום.. ואם כבר אשמים, אז אפשר להאשים רק את דין וסאם..XD

liora257

New member
חחח

ספויילר. רק עכשו שמתי לב שזאת שמשחקת את לילית' היא אותה ילדה..ושמו לה פאה או משהו..כי צבע השיער הייה שונה.. חשבתי היא השתלטה על גוף של ילדה אחרת חח

the covenant

New member
ספויילר

זאת ילדה שונה לגמרה בפעם הראשונה שראינו את לילית' היא היתה הרבה יותר גדולה ומחושבת והיה להב קול שונה לגמרה זו גם לא היתה אותה אימה ואם זאת כן היתה אותה ילדה הגופה בכינסה לבית לא היתה ניראת כל כך טוב.....

liora257

New member
לא יודעת...ראיתי בIMDB

ומראים שהיא שיחקה ב-2 פרקים.. ובתמונות רואים אותה גם עם בלונד וגם עם פאה ברונטית..

liora257

New member
התבלבלתי..

בתמונות רואים אותה רק עם שיער חום ..אבל זה נראה כמו פאה.. http://www.imdb.com/name/nm2524835/

למעלה