קראפפפפפפפ ../images/Emo58.gif
לא רוצההההה זה היה חרא פרקקקקקקקק!
טוב זה היה פרק טוב..אבל מה זה הסיום הזה?!?!? לא מספיק שדין באמת מת, ככה הם הורגים אותו?! מה זה המוות הנוראי הזה! היו צריכים לעשות משהו יותר נורמלי..
סאם פשוט אידיוטטטטטטטטטט!!! אוף אוף היו צריכים להרוג אותו..באמת, היו צריכים לשנות את זה..שלסאם יהיה שנה לחיות והכל היה להפך...איך הוא לא עשה כלום?! היה צריך לפחות להתעניין ולשאול את רובי מה הוא יכול לעשות..ואז להחליט אם לעשות את זה או לא..למרות שתכלס דין צודק שאמר לו לא לעשות כלום..אבל דאמט בגלל שהוא לא עשה כלום דין מת! אהבתי את הקטע שדין ורובי הלכו מכות
איזה ענק הוא שלא אכפת לו להרביץ לבנות.. שונאת להודות אבל אכן הדמות של רובי שיחקה אותה בפרק האחרון..וגם בלה בפרק הקודם..חבל שעד שקולטים ואוהבים את הדמויות הנשיות הן נעלמות מהסידרה.. בובי באמת מיותר..בשביל מה הוא בא ולא עזר לדין בגרוש?? אהבתי מאוד את הקטע שהם שרו באוטו בון ג'ובי..
איי ג'נס איך אתה שר
מצחיק אותי שהוא צועק כזה חחחח מה זה הגיהנום המסריח הזה?
היו צריכים לעשות את זה בצורה של עיר חשוכה כזאת..כמו העיירה המוזרה שהיתה בסוף עונה 2 שסאם היה בה רק ממש חשוך ומלא סכנות..
מעניין אם דין יפגוש בגיהנום את בלה ואת ג'ון..בטוח יהיה מעניין עונה הבאה.. אני כל כך שמחה שאני בטוחה שדין יהיה בה..
רק מעניין מה יהיה עם הדמות שלו...