פרק מעולה../images/Emo58.gif
הדמות של לילית' גאונית, והילדה הקטנה שיחקה אותה כל כך טוב והשחקנית של רובי היתה מעולה שהיא שיחקה אותה באמת היה ניתן לראות שזאת לא רובי איך שהיא הזיזה את הראש והגוף, כי טון דיבור זה לא בעיה לשנות ותאמת שממש חבל לי על שהם רצחו את כל הדמויות הנשיות בסדרה עד שכבר קיבלתי את רובי והיא נהיתה מגניבה בעיני אהבתי איך שהיא פוצצה לדין את הצורה ואיך שהיא צרחה עליו אחרי שהם כלאו אותה כי בטחלס, זה הגיעה לו והוא התחיל והיא באמת כל העונה ניסתה להראות לו כמה היא לצידם היא פאקינג הצילה אותו בפרק עם המכשפות אז מה הוא רוצה ממנה? וזה היה ברור לי עוד מההתחלה שהכוחות של סם לא נעלמו שהוא מדחיק אותם וכל זה, כי למה ללילית' לפחד מבן תמותה אם הם לא שם וזה לא הגיוני שהם נעלמו כי מישהו מת זה לא עובד ככה המוות של דין היה אכזרי וטוב סוף סוף סידרה שיש לה ביצים להרוג את הגיבורים שלה אומנם, כן, יחזירו אותו אבל זה לא כמו סדרות אחרות שכזה "באו נהרוג באו נהרוג באו נהרוג, חה סתם עבדנו עליכם" קיצר, פרק סוף עונה מעולה, הגהנום מקום מגניב ועכשיו קצת היסטוריה על לילית' כי ממש מתחשק לי לספר לכם עליה(לא על הדמות אלה על מאיפה השם בא) לפי הדימינולוגיה היהודית(כן קיים כזה דבר) לילית' היא היצירה האנושית המקבילה ושווה לאדם שאלוהים יצר היא מופיע בבריאה הראשונה בספר בראשית פרק א בתור האישה שנוצרה עם אדם לילית' ואדם לא הסתדרו ממש והריב המרכזי שלהם היה מי יהיה למעלה באתם יודעים מה כאשר אלוהים התערב בריב שלהם לילית' התעצבנה פרסה כנפפים ויצא מגן עדן בצרחה משם קרו לילית' הרבה דברים אבל זה לא חיוני לסיפור מה שכן חיוני זה שלילית' הפכה לאם השדים והשדה הראשונה בעצם לדוגמא לילית' היא זאת שלקחה את קין תחת חסותה לאחר ששלושת המלאכים של ה' הטילו עליו את שלושת הקללות היחידה שאני זוכר מהשלוש היא שכל לחם הארץ יהפוך לאפר בפיו או משהו כזה ובסופו של דבר הפכה את קין לערפד הראשון שאי פעם נכתב עליו וזהו להיום