מיתוסים לגבי ההשתמטות:

respecta1

New member
לא לא לא לא, למה שאני אתן לך מוצא קל?

הבאת נתון תנסה להוכיח אותו, אני מחכה. והההוא אמר זה בתוכנית כל בוקר בערוץ 2.

user4576

New member
מה קשור מוצא קל?

אני אביא את הנתונים, כל מה שאתה צריך זה לתת מספר. זה רק כדי לראות מה ההתרברבות ("אדון פתטי", "הייתי רוצה לראות את הפיתולים פה חח..", סמיילים וכו') שלך שווה ועל מה היא עומדת. אתה מפחד? או מה?

respecta1

New member
נו באמת, לא אתקע איתך על השטות הזו

אתה הבאת נתון ראשון, אתה רוצה תביא הוכחות, אתה לא רוצה אל תביא.

Moridin

New member
../images/Emo6.gif חח חח../images/Emo6.gifחח ../images/Emo6.gifחחח חח:-חD

לפי ויקיפדיה, יש 176,000 איש בשירות סדיר בצבא, וזה כשאנחנו עומדים על 58% שירות. על 100% זה יהיה 300 אלף ורק אלוהים יודע מה הצבא יכול לעשות עם כל כך הרבה אנשים.

user4576

New member
הרסת לי

רציתי לראות איזה מספר הוא ייתן (הימרתי על אזור ה 60 אלף) ומה הוא יגיד אחרי שאני אראה לו את המספר האמיתי... לפי משרד החוץ יש בצה"ל 175 אלף חיילים סדירים: http://www.mfa.gov.il/MFA/Facts+About+Israel/Israel+in+Maps/Armed+Forces+-+Number+of+Soldiers.htm מקור נוסף שמצביע על אותו מספר: http://www.bintjbeil.com/E/military/military_balance98.htm וכן מחקר מקיף ומפורט של מכון מחקר אמריקאי שמתמחה בתחום: http://www.snunit.k12.il/north/pdf/MEBalance.pdf שימו לב שב 1999 היו בצה"ל 175 אלף חיילים סדירים וב 1995 היו 172 אלף. כלומר, באורך "פלא" כלשהו, למרות גידול האוכלוסיה הענק ב 13 שנים האחרונות מספר החיילים בצה"ל נשאר (כמעט) קבוע לאורך כל השנים הללו... איכשהו, כמו קסם, מספר ה"משתמטים" כל שנה גדל בדיוק לפי קצב גידול האוכלוסיה ושומר על צה"ל בדיוק באותו גודל. מדהים, לא? כמעט כאילו הצבא עושה את זה בכוונה....

respecta1

New member
נו, בדיוק.. ומה אתה אמרת?

"בצבא הסדיר (חובה+קבע, ללא מילואים) יש כיום כ 15-17 אלף חיילים קרביים וכ 200 אלף חיילים לא קרביים." דיי להצחיק חבוב ולראשון
צבא ארצות הברית כמליון איש ככה גם צבא סין צבא מצריים אם אני לא טועה יותר הסורי כמה מאות אלפים האיראני כמה מאות אלפים... וצה"ל יותר פעיל מכולם(אולי חוץ מהאמרקאי) אז אל תדבר על עודף אנשים, כי אין.

user4576

New member
זה קרוב, מאוד

נתתי הערכה (כ 200 אלף) והיא התבררה כמאוד קרובה למציאות. אתה יצאת אפס ופחדן. ושוב אתה מתחיל עם ההשוואות לצבא הסיני, פשוט הזוי...

בשביל מה זה טוב הכינויים האלה??

אפס ופחדן?? בשביל מה?? אחרי זה אתם מתפלאים למה חוסמים אתכם...

respecta1

New member
חחחחח דיי אחי היית שותק זה היה עוזר

לא רק שאמרת כ200 אלף אמרת שיש כ200 אלף ג'ובניקים (
) בנוסף ל17 אלף קרביים. לשקר אין רגלים................

Moridin

New member
כן, הוא (../images/Emo6.gif) פספס (חחחחח) ב-50 אלף

חח. ........ באסה. תרגע.

תן לצבא להחליט מה לעשות איתם

תנו קרדיט לצבא שלנו אתם משגעים אותי , מה נסגר איתכם??? בלי הצבא הזה לא היינו פה היום , אז תביאו לו את הקרדיט שמגיע לו .

user4576

New member
הוא החליט - לשחרר אותם!!!!

אתה כמו תקליט שבור. מה לא ברור??? לאט: הצבא כבר החליט מה לעשות איתם - הוא שיחרר אותם עזור לי להבין מה פה המילה/קטע הלא ברורים כדי שנוכל לסיים עם התקליט השבור הזה פעם אחת ולתמיד.

נראה לי שאנחנו בכלל לא משדרים על אותו גל

על מי אתה מדבר? על אלה שהצבא שיחרר באופן חוקי וכשר למהדרין? כי על אלה כמו שאתה יודע אין לי שום טענה , הרי אני מכיר כאלה שהצבא שיחרר אותם בגלל מגבלות רפואיות (סרטן , קוצב לב , נכות וכו') , ולהם הצבא נתן את הפטור בדרך כשרה לחלוטין . (כולם אגב התנדבו לצבא , כל אלה שהיו להם בעיות רפואיות) . אם אתה מדבר על אלה שרימו את המערכת בכל מיני תחבולות כאלה ואחרות , או שסתם לא בא להם לעשות צבא כמו שאמרת מקודם , אז לדעתי זה כמובן לא בסדר , הם משתמטים לא עניין ודבר , וכמו שאני אומר תמיד , שהצבא יחליט מה לעשות איתם . תנו את הריספקט שמגיע לצה"ל . עכשיו הבנת או ששוב צריך לחזור על זה?

user4576

New member
כל אדם הוא חף מפשע עד שיוכח אחרת

אני לא מכיר אפילו אדם אחד שאני יכול להגיד בוודאות שהוא רימה או עשה משהו לא חוקי בשביל לצאת. אתה כן? אם כך, למה האדם הזה לא נעצר נשפט? כל מי שקיבל פטור הוא לא משתמט, אלא בעל פטור חוקי, עד שיוכח אחרת בבית המשפט. לכן הגיע הזמן לעצור את מסע ההסתהה הזה כנגד אזרחים שומרי חוק וחפים מפשע שכל "פשעם" הוא שהצבע בחר לשחרר אותם.

אתה יודע כמה מתחזים יש?

כמה משתמטים יש? הצבא לא יכול להתחיל לעקוב אחרי כולם , כי בכל זאת יש לצבא תפקיד אחר לעשות והוא להגן על המדינה שאני , אתה , ושאר האנשים בפורום הזה חיים בה . ולא , אזרח שמרמה את הצבא הוא לא אזרח שומר חוק אלא אחד שהשתמט מחובתו להתגייס לצבא . בדיוק כמו אחד שלא שילם לביטוח לאומי , או אחד שהתחזה לנכה , וביקש קיצבת נכות מביטוח לאומי . לא היית רוצה שמישהו ירמה ככה את ביטוח לאומי נכון?

Moridin

New member
מתחזים

כמו שכתבתי כאן: http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=1984&msgid=114313744 אין מתחזים. אתה חושב שהפסיכולוגים או מה שזה לא יהיה שהצבא מעסיק בתור קב"נים הם עד כדי כך גרועים במקצוע שלהם שילד בן 18 יכול לבוא ולזייף מחלת נפש בלי שהם ישימו לב? אין סיכוי. זה סתם היגיון בריא.

מסתבר שכן

מספיק שהם מאיימים שהם ירו לעצמם בראש , והם מקבלים את הפטור . הצבא הרי לא רוצה להתעסק איתם . אז הוא נותן להם פטור . זה נראה לך פטור חוקי?? לי זה ממש לא נראה ככה . במקום שאנשים יעשו את מה שהם צריכים לעשות , הם מתחילים לעסוק באיך לא לעשות את מה שהם צריכים לעשות .

Moridin

New member
אני נוטה להאמין

שאין הרבה אנשים שמאיימים בהתאבדות... ומי שכן, באמת כדאי לשחרר אותו, אתה לא חושב? אם הקב"ן מאמין לו שהוא באמת יתאבד, אז בוודאי שצריך לשחרר, ואם לא, אז המוטיבציה שלו מן הסתם חלשה כל כך ששווה לשחרר אותו בכל זאת. אם זה "פטור חוקי" או לא - תראה, הבן אדם חסר מוטיבציה. הוא לא רוצה לשרת בצבא, לא נדון בסיבה לזה כרגע. אתה טוען שזה שהוא לא רוצה לשרת בצבא זה פסול? זכותו של אדם לרצות מה שבא לו. הצבא *יכול* להכריח אותו לשרת בכל זאת אבל הוא לא עושה את זה.

למעלה