מי אתם רוצים שיעזוב את הבית?

• פותח הנושא BMCB
  • פורסם בתאריך

anonymiss

New member
זה מצחיק

שאנשים כאן אומרים כמה שעינב אמיתית וישירה ושאוהבים אותה כי היא מקבלת את האחר והאחרים לא... אבל אתם בעצמכם לא כאלה, תסתכלו על עצמכם ותחשבו, זאת ההזדמנות שלכם להראות שאתם כמוה, מקבלים את האחר, נותנים הזדמנויות נוספות... תצאו מהקטע של השנאה לשפרה - או לצבר - או לרנין - או לאינה - עינב כמו ביקשה מכם אישית שתוציאו את ונסה מהבית... כנראה שיש לה סיבות טובות. שוב להגיד שאין לי צד בעניין? אני רואה את זה מנקודת מבט נייטרלית. תאמינו או לא. אה ואני לא אחות של שפרה, שוב, תאמינו או לא.

איתי בל

New member
לא חושב

האמת שאני די מפקפק בהצבעה של עינב היום אני מתקשה להאמין שעינב כל כך בסדר עם כל הדיירים שאין לה את מי להעלות שהיא מעלה את לאון כי יודעת שלא יעלה אני חושב שהיא העלתה אותו כי היא באמת רוצה לעלות אותו ולא רוצה שאנשים בבית יחשבו שהיא צבועה שהיא איתו כל היום ומצביע לו מצד שני קשה יל גם להאמין שעינב חושבת ברמות האלה... אבל מה צבר שפרה רנין איתי כולם כל כך נהדרים בעיניה שיהא מוותרת להעמיד 2 להדחה שהיא מעמידה את לאון... לא יודע יש בי צד שחושב שהיא באמת רצתה להעמיד אותו והתחמקה כאילו לא

אריאל5

New member
היא העמידה את לאון למרות

שהיא חברה שלו אז לפי זה חייבים להדיח את לאון? פשוט ונסה עיצבנה אותה השבוע ושפרה לא ועדין אני חושב שעינב תשמח מאוד אם שפרה תלך הרבה יותר מאם ונסה תלך

Princess Galush

New member
אם היא הייתה רוצה ששפרה תלך היא הייתה יכולה

פשוט להצביע לשפרה.. אף אחד לא מנע ממנה לעשות את זה

david1487

New member
אני היחידי?

או שצבר מתנהג כנלהב, נמרץ, מחוייך, מבסוט..... ויש עוד מלא נרדפות להתנהגות שלו - ומה שהכי מצחיק שכשהוא לא מועמד להדחה או עד עכשיו בעצם - הוא היה הבנאדם הכי אדיש, משעמם, רציני וקשוח שיש. מה שעוד מעניין - שרנין - סוף סוף מבינה שצבר ושיפרה קבורים בפינה שלהם והיא "אורחת" (ציטוט של רנין)... אם רנין ולאון ישבו בחדר הם חושבים שצבר ושיפרה יבואו להיות בחברתם? ממש לא! הם שקועים בפינה שלהם בחוץ וכשמישהו רוצה לבוא הוא תמיד ירגיש לא קשור ולא רצוי........... יאללה תעופו כבר שצ!

droriko

New member
../images/Emo41.gifלמי תצביעו שישאר בוילה../images/Emo41.gif

רק לחכות שאני מעלה את כל האפשרויות ואז להגיב

חבר'ה זה הזמן שלנו להעיף את שיפרה!!!!!

חייבים,חייבים,חייבים להצביע לוונסה....לא סולחת לשיפרה על כל מה שהיא עשתה וחוץ מזה איך היא מגעילה לעינב אחריי שעינב נתנה לה הזדמנות וסולחת לה באמת,גועל נפש!!!!!!!

rinatt1

New member
עדיף את צבר קודם- הוא הדבק של רשל"צ- בלעדיו

הם יהיו אומללים. ויש מצב ששיפרה תפרוש אם צבר יודח שכך תפסנו שני ציפורים במכה. לא יהיה לה כוח להישאר בלעדיו וגם ללאון יהיה קשה. אז עדיף שצבר יעוף

../images/Emo128.gifונסה צריכה לעוף היום../images/Emo70.gif,

ב4 שבועות הבאים החדשים
ואח'כ איתי שפרה צבר ליאון רנין עינב ויוסי
[אני בטח היחידה שאוהבת באופן כמעט שווה את שתי הקבוצות...]

דנדוש20

New member
רוצים שצבר ושפרה ישארו?

תראו ערוץ 20. כמו השעמום שיש כרגע, זה ישאר חודשיים!

LAE

New member
ונסה הביתה וההסבר בפנים:

אין לה תפקיד יותר. ארז טל אמר בסוף השידור שביום ג' אחד הזוגות ייפרד: ונסה ואיתי - כבר נפרדו בעקבות כניסתו של יוני. שפרה וצבר - הכל פתוח. לדעתי אינה יכולה למלא את תפקיד ונסה כזו שמתלבשת על הבחורים. בנוסף, לאינה יש את היתרון שהיא עולה על העצבים של שאר הדיירים. אני רוצה את שפרה וצבר כדי שימשיכו להוביל את הסדרה עם יוסי ועינב.

Lomsahne

New member
זה היה ארוך ומייגע אבל...

כרגע סיימתי להצביע לגמרי והוצאתי 150 sms על שפרה וצבר ואני מרגיש הכי טוב עם עצמי כי עשיתי כל מה שאני באמת יכול כדי שהם ישארו {מה אני אעשה אמרתי לאמא שלי עד איזה סכום היא מרשה לי וזה מה שהיא זרקה חחח}. חבל לי פה שאנשים כל כך שונאים אותם על כלום ומוכנים להצביע לונסה שהם אפילו לא אוהבים {חלקכם לא כולכם}-הלכתם ממש רחוק.

למעלה