מי אתם רוצים שיעזוב את הבית?

• פותח הנושא BMCB
  • פורסם בתאריך

Princess Galush

New member
וואו כל הכבוד לך :)

הבעיה עם אנשים כמו שפרה וצבר בתוכניות ריאליטי היא שבד"כ מי שאוהב אותם לא ישקיע הרבה כסף על אסאמאסים. אז טוב שיש אנשים כמוך! לצערי אני יכולה להשקיע ממש קצת.. :( צל"ש לגמר

יNOT

New member
../images/Emo13.gif כבוד לאמא שלך , על הSMSים שמימנה לך../images/Emo152.gif

150 שקל על SMSים?! אני לצערי לא עשיר, אם הייתי בא לאמא שלי ומבקש להוציא 150 שקל על משהו שהוא לא מוחשי, ושמישהו אחר מרוויח ממנו, ואני לא.... הייתי נזרק מהבית כנראה

Lomsahne

New member
אווווו אתה רחוק מהאמת...

אם היית יודע כמה לא קרוב אני להיות עשיר אלא רחוק שנות אור מזה היית צוחק אם היית אצלי בבית. אני גם ככה לא מדבר בפאלפון בכלל {מה לעשות אני בן ובנים לא מדברים הרבה בטלפון} אמרתי לאמא שלי שזה חד פעמי ואחרי שכנועים רבים היא הסכימה {למרות שגם אם לא הייתה מסכימה גם הייתי עושה את זה אבל בכל זאת היה חשוב לי האישור שלה אחרי הכל היא משלמת} אבל אין מה לעשות שאתה נקשר כל כך לאנשים כמו שאני נקשרת אליהם ובחיים לא חשבתי שזה יקרה כי אחרי הכל זה פאקינג תוכנית טלוויזיה אבל באמת חשוב לי שהם ישארו ובאמת נקשרתי אליהם ברמות.

matankzr

New member
אני כרגע סיימתי 225 SMSים לונסה... ואני ממשיך

חחח... אני מת שאו שפרה או צבר יעופו משם כבר. ואני שולח מהפלאפון של העבודה של אבא שלי... הם משלמים חחח...

Lomsahne

New member
יא....

שיט כוס עמאק הלוואי עלי זה היה ככה,איזה מבאס אתה לפחות תעשה את זה בשקט בלי להגיד.

matankzr

New member
חוץ מSMSים חינם העבודה שלו לא נותנת כלום..

חחח... כבר כמעט 3 שנים אני מתחנן למחשב חדש שיחליף את הגרוטאה הזאת שיש לי פה... אבל לא... תמיד יש משהו שצריך יותר מזה חח... אז לפחות שתביא SMSים.. רק שבסוף החודש לא תבוא אליו ותגיד לו מזה כל הSMSים האלה האלה ל2020? חחח

יNOT

New member
../images/Emo152.gif אז אין טעם שנטרח לא?! ../images/Emo6.gif

ד"א מישהו בדק אם אפשר לשלוח SMSים מהמחשב? הרי יש תוכנות שמאפשרות לשלוח SMSים רגילים מהמחשב לסלולר, האם זה עובד?

matankzr

New member
לא לא לא... כולם להצביע לונסה

הפסקתי... אחרי ה225 SMSים.. נמאס לשמוע את השיחות של שפרה וצבר. גם היום בפרק רוב הפרק היה איתם.

MEYTAL 14

New member
למה הפסקת?? תמשיך לסמס

מה אכפת לך, הכל בחינם.. כל אסמס משפיע! ובקצב הזה לא נראה לי שונסה נשארת.. :/

matankzr

New member
אני יודע...:(

אבל מספיק להיום.. נמשיך מחר... יש לנו יומיים

MEYTAL 14

New member
ומה תעשה בשלב יותר מאוחר?

חבל על ההצבעות שלך, זה הרי שקוף ששפרה תשאר, היית צריך להשקיע את כל הכסף על שלבים יותר מאוחרים כמו שלב לפני הגמר או בגמר עצמו.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אתה חולה!

ימות העולם ואני לא אוציא 150 שקל על אנשים שאני לא מכירה! מה עובר עליך ילד??????????

Lomsahne

New member
חולה מאהבה...

בשפרה אני מאוהב ואת צבר אני אוהב {מה לעשות אני גבר ולא נמשך אליו מן הסתם},ואני מעדיף להיות ככה כשאני מונע מאהבה ולא משנאה כמו שרוב הפורום פה. אני אומנם לא מכיר אותם אישית אבל אני איתם באש ובמים לא משנה מה.

Lomsahne

New member
לא...

חשוב לי להנות מחברתם עוד שבוע... אני לא יודע עד כמה את יודעת אבל לי מאוד חשוב גם מי יקח את המליון,גם אם הייתי חולה על יוסי ואני לא {אני מחבב אותו לא יותר} לא הייתי מצביע לו בגמר מהסיבה הפשוטה שהוא לא צריך את הכסף ופה כבר נכנס השיקול הזה. לפי מה שאני מבין צבר הכי צריך את הכסף דבר שעוד יותר גורם לי להצביע לו-יוסי עינב ונסה ורנין ואולי גם איתי למרות שלא בוודאות לא צריכים ממש את הכסף. שפרה מאוד צריכה את הכסף לאון גם וצבר הכי זקוק לו.

sweet girl678

New member
פחחח ההפקה לא תעיף את ונסה!!!!!!!!!!!!!

בסופו של דבר ההפקה בוחרת מי עף מי לא.. את ונסה לא יעיפו היא עושה עניין!!!! הם רוצים זוג בבית!! הם שמים לב לקטע של איתי-ונסה-יוני...משהו פה חם ומעניין ולכן הם רוצים אותו!!! נשאר שפרה וצבר....מי יותר מעניין?? שפרה הרבה לא אוהבים אותה אבל היא די עושה עניין יש ריבים איתה היא כל הזמן עם ליאון והיא רבה עם הבובלילים כל הזמן... צבר...גבר מושך אבל משעמם...חוץ מזה שעכשיו נהיה מעניין בגזרת אינה....שזה מוסיף עניין לתוכנית.. אז מי יותר מעניין שפרה או צבר?....ככה תחשבו

למעלה