מי אתם רוצים שיעזוב את הבית?

• פותח הנושא BMCB
  • פורסם בתאריך

omer719

New member
../images/Emo128.gif לצערי.

אני באמת לא רוצה שאף אחד מהשליישיה תלך, הייתי יותר בכיוון של איתי, אבל אם חייבים אז חייבים, וצבר עשה את הטעויות שלו, אם בשבועות האחרונים ואם זה עם החדשים... ולשם שינוי פעם ראשונה שאינה מוציאה משפט שאני מתחבר אליו והוא יצא ממש צבוע במה שהוא אמר לה. זאת לפחות דעתי

קמבילי

New member
צבר יעוף בהדחה הזאת וזה הרע במיעוטו

כולנו רוצים ששפרה תעוף אבל זה לא נראה אפשרי כרגע, שפרה תעוף רק מול הבובלילים. כרגע אפשר להעיף את צבר ולכן יש לסמס לוונסה.

rinatt1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

רק דודי

New member
לשמור על צבר כדי להעיף את החדשים! חשוב!!!!!!

המטרה - להחליש את החדשים! הם צריכים לעוף עכשיו אחד אחד! עכשיו אתם אומרים "אוקי נו, הם חדשים יעופו ממילא" אבל זה לא נכון! הם צוברים כח ועוצמה. הם עכשיו יהיו 4 מול 7, כשונסה ואיתי כבר בצד של החדשים אז כמה זה אומר? 6 מול 5!!!!!!!!!!!!! 6 חדשים+ונסה ואיתי מול 5 ותיקים!!!! אבוי לבושה!!!!!!! וראיתם איזה כיף עכשיו כשעינב ויוסי התחברו מחדש לשפרה וצבר, אפילו בובליל אמר שהוא כבר סבבה עם שפרה, ושלא היה מצביע נגדה כי הם חברים עכשיו. למען אחדות הבית!!! הצביעו שפרה וצבר!!! ונסה לעוף מיייידדדדדדדדדדדד הזקנה, המשאית, הנעל והזנזונת הבייתה עכשיו!!!!

rinatt1

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gifצבר הביתה

יNOT

New member
והאם עלינו להסיק שאתה נמנה עם שולחי הSMSים ?

או שאתה עוד שדולת SMSים בפורום ?!

nochild

New member
שיפרה תצאי בחוץ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

../images/Emo41.gifתשימו לב איך שפרה מאשימה את עינב סתם../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היא אמרה לצבר עינב באה להגיד לי שהיא לא הצביעה לי אז צבר אומר אז ברור שהיא כן.. ואז שפרה אומרת ברור אבל מה היא באה ומספרת לי תשימו לב איזה בן אדם היא מגעיל.

עינב לא הצביעה לה, ככה זה במשפחת קורנפלקס

גם על ונסה היא התחילה לרכל קודם והעבירו מצלמה סלקטיבים בהפקה..

למעלה