מי החבר החדש של נתניהו?

מי החבר החדש של נתניהו?

ואנחנו לא מדברים על החבר הדמיוני שהציע לו להיות שר אוצר באיטליה..

mean girl 16

New member
סילבן מתוך הקמפיין שלו

תעשה לי טובה ביבי ישב עם ערפאת, קיצוני? ביבי פינה את חברון, קיצוני? זאת השטות הכי גדולה שדווקא חשבתי שבחיים לא תאמר פה.

זה מה שסילבן אמר, לא אני :)

ועכשיו הוא מחבק את נתניהו כמבקש מחסה? עד לפני מס' ימים רמזו אנשיו כי אם יכשל נתניהו, יעזוב את הליכוד! זו תנועה מאוחדת?

mean girl 16

New member
אבל איך אתה אומר?

תביא לי הוכחה במעשים, לא דיבורים.תביא לי הוכחה במעשים של ביבי שהוא קיצוני.כי לתת לך הוכחות שהוא ממותן יש לי בשפע.ניהל משא ומתן עם ערפאת, הסכם וואי.. פינה בחברון, הצביע בעד ההתנגדות פעם אחר פעם בממשלה.זה לדבר בעניין. לא לבלוע בלי לחשוב את מה שהתקשורת השמאלנית מאכילה אותך.

ידעתי שלכך התכוונת :) הסבר -

זה מה שקורה במחנה שלכם. לא משהו שאני ממציא. אני מדבר על מערכת היחסים הפוליטית בין חברי ההנהגה שלכם - נתניהו את סילבן. סילבן טען למחנה נגדי קיצוני בהנהגת נתניהו. מחנה נתניהו טען שסילבן יחלק את ירושלים ויכנע לשמאל. עכשיו שניהם הולכים לישון עם אותה כרית.

mean girl 16

New member
מה לעשות. פוליטיקה.

אתמול ימין מחר שמאל. אתמול הלכו מכות היום מתחבקים. ושרוניסט הוא האחרון שיכול להטיף נגד זה
הצביעות של הפוליטיקה.

את טועה. שרון עזב את הליכוד -

בדיוק ברגע שהבין שאין לו שם את היכולת להנחיל את רעיונותיו! שהבסיס שלהם התחיל מההתנתקות. שאת תומכת בה כל כך, אבל "המשפחה" שלך לא! שרון עזב בית.. כי הוא שייך כבר למשפחה אחרת. מתונה יותר. כמו כל שאר החברים במפלגה ותומכיה. סילבן שלום טען כנגד נתניהו כי הוא ימני מידי - והוא ממשיך איתו! נתניהו טען כי סילבן שמאלי מידי - והוא ממשיך איתו! ואלה שני המנהיגים הבולטים בחצר המפלגה ( וסליחה אם שכחתי את פייגלין :)

mean girl 16

New member
כי אנשים ממשיכים עם המפלגה

לא עם האיש אנחנו ברי חלוף. האנשים משתנים עם הזמן ומה שנשאר זה האידיאולוגיה. ואל תנסה לייפות את מה ששרון עשה. הוא לא עזב מדי הוא עסק בזה חודשים ארוכים. שבסך הכל מה שהוא רצה לדבריו זה "לא לבזבז את הזמן בוויכוחים פוליטים" וויכוחים פוליטיים? יש לזה שם אחר, לא? אההה כן.. דמוקרטיה אולי? אני לא ראיתי שבגין ארז את המזוודות והתקפל כשהתקוממו לו בתוך המפלגה נגד פינוי ימית. והוא שרד את זה כמו גבר. תאמין לי שכל מנהיג יודע שצריך היה לפנות את עזה, כולם יודעים. ביבי סתם חתר להפיל את שרון ובגרוש לא מעבר לזה. דיי לי בהתנתקות חד צדדית הזאת, כל השאר שאני מאמינה שצריך לתת- צריך לבוא עם הסכם כלשהו ולא במתנה. ואם זה מה ששרון מתכוון לעשות- אין הבדל בינו לבין נתניהו. נתניהו הוא מנהיג ממותן שיודע להתפשר גם שצריך כמו שצריך.

זו האידאולוגיה של שרון -

האידאולוגיה של שרון.. המרכזית והמתונה- היא מה שמוביל אחרים להצטרף אליו. שרון, האיש, הוא משכמו ומעלה. ואכן, אני לא רואה היום מנהיג טוב ממנו.. אבל מה שמושך כל כך הרבה אנשים זו הבנה חדשה - שיש ללכת בדרך מתונה ושקולה, קדימה. שרון וסילבן אוחזים יד ביד.. אבל האם הם ימשכו לאותו כיוון? את חייבת לבדוק לעומק, לטובתך, מה מייצגת בדיוק המפלגה הזאת שלך - כי נראה שנכון לעכשיו היא ימינה ממך. ואני אומר את זה מתוך אכפתיות מוחלטת - כי יש צורך בקולות שפויים כמו שלך.. במפלגה הראוייה להם והראוייה לך ולאמונות שלך :)

mean girl 16

New member
אני מאמינה בשרון כל כך אבל..

הליכוד זאת מפלגת האם. ברור לי שבסופו של דבר הקולות יחזרו לשם. זאת המפלגה של בגין שאני מעריצה כל כך ואני פשוט לא יכולה לשים יד לריסוק שלה. ואני אגיד עכשיו משהו למרות שאני קצת מסתכנת בזילזול גם בגלל גילי. אבל באותו שבוע ששרון פרש מהליכוד אני פשוט לא הפסקתי לבכות. הוא שבר אותי בצורה איומה.. כאילו כל התדמית שלו התנפצה בעיני. הבן אדם היה הגיבור הכי הכי גדול שלי ונראה שהוא התנהג בצורה כל כך קרה ולא אנושית. הרגשתי נבגדת. אותו אדם שבערך שלושה שבועות לפני עמד לי מול העיניים ונאם "זה הזמן להיות מלוכדים ולאחות את הקרעים" אותו אחד שצעק "ליכוד מלוכד מנצח!". שמתי פה היום אפילו את החתימה שהוא חתם לי על הספר הביוגרפי שלו(אבא שלי נתן לו באותו ערב) והוא החזיר לי את זה לא מזמן. גם ביקשתי מאבא שלי שיקח אותי ללשכה שלו מתישהו וזה יקרה מתישהו אחרי הבחירות
לא משנה קיצר סיפרתי את זה עכשיו שתבינו את גודל הטראומה ששרון עשה לי מהפוליטיקה. ולמה אני בחיים לא אוכל לתת יד למפלגתו.

את יודעת אילו תגובות תקבלי אם תכתבי

בדיוק את אותה הודעה בפורום הליכוד? אני מציע לך לנסות. שם יסבירו לך אחת לאחת כל אחת מהפעולות הללו של נתניהו ובאופן שונה לגמרי מהתדמית שאת מנסה לצייר לו כאן. זה בדיוק מה שאני מתכוון כשאני כותב שנתניהו ינסה במערכת הבחירות לקרוץ למרכז. אני לא בולע את מה שהתקשורת מאכילה, אבל אני בהחלט מתייחס ברצינות רבה למה שאנשי ותומכי הליכוד עצמם כותבים בפורום הליכוד. מספיק לראות שהמחנה העיקרי שתמך בנתניהו בפריימריס הללו היו "נאמני הליכוד" - כל חברי הכנסת שהתנגדו נחרצות להתנתקות. ועוד לגבי ההתנתקות, אם הוא כל כך תמך בה, מדוע עזב את הממשלה בדקה ה 89 לפני תחילת ביצועה?

mean girl 16

New member
ראיתי

איזה שטויות זה גאד כל תומכי הפייגלין אנשים שנראים כל כך לא שפויים. הגל הזה ייעצר מהר אתה תראה.

למעלה