מי החבר החדש של נתניהו?

יוטו

New member
כול מי שנגד פייגלין הוא אנטישמי !

שונאים אותו רק בגלל הכיפה והזקן! הוא מייצג את הליכוד שהיה עד שרון !

mean girl 16

New member
אני לא אנטישמית.. אבל פייגלין

מבצע ניסיון השתלטות על הליכוד. הוא לא שייך לליכוד והוא לא חלק ממנו.

mean girl 16

New member
באתי לכתוב על מועצת יש"ע

פייגלין הוא המודל המושלם של אנשים שאני הכי מתעבת.

"הבן אדם הלא שפוי " הזה כדברייך

מהווה כחמישית מכוחה של הליכוד !!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה בהתחשב שהגיעו בסה"כ 45% מבוחרי הליכוד (לדעתי אלה רובם של הנשארים במפלגה!!!! אם לא כולם ) . על "שטויות " כאלה הקים ראש הממשלה שרון את מפלגת העם השפוי "קדימה" !!! הקיצוניים בליכוד , אלה שהשתלטו על התנועה מהווים את הרוב כפי שנשאר בליכוד של היום . הליכוד כפי הנראה ימקד את הימין הקיצוני בעם לצערי !!!!

mean girl 16

New member
שוב. לא היה שיעור הצבעה גבוה ולכן

ההשתלטות של הפייגלינים הייתה יותר מורגשת. הוא שלח אנשים להצביע בהמוניהם. זה הכל עניין של ארגון. ואז אם מכל הסך של ה40% הבודדים שהצביע, כל הפייגלינים המתפקדים רצו להצביע, אז הדבר לא בפרופורציות. מה שגם הם רק 130 אנשים במרכז הליכוד ככה שזה יכול להכניס לך את הדברים לפרופורציות. וכמו שאמרו פה מתחתיי- אתה, שרון וכל המדינה יודעת שפייגלין הוא לא ליכוד ופייגלין לא שייך לליכוד. העיקר שתפסתם עליו טרמפ לקמפיין נגד הליכוד. בחיים לא ראיתי אותו בשום אירוע של הליכוד או מתרועע עם שום ח"כ או אישיות מרכזית אחרת בליכוד. אבל אני מאמינה שהציבור לא טיפש והוא יודע את האמת. פייגלין הוא לא ליכוד נקודה.

תומרס1

New member
קודם כל קצת לא נעים שאת כותבת

שכותבים "שטויות"... אנשים מביעים את דעתם את יכולה לא להסכים או לנסות לשנות את דעתו... בכל מקרה נתניהו בהחלט ירצה להתרחק מפייגלין אבל זה לא יהיה פשוט כי פייגלין חזק כרגע והוא לא ייתן לו להרחיק אותו... תחשבי גם על זה... ואגב אני מחכה שתרותי לבחירות כמו שכתבת כאן :)

בינתיים אתה עדיין מדהים אותי,

כותב ומדבר כמו אחרון הדמגוגים הקטנים (ממי למדת? מי היה המורה שלך? אולמרט?) פייגלין הוא דמות ביזרית בליכוד. מעולם הוא לא נבחר בשום מוסד של הליכוד. בפריימריז האחרונים הוא הגיע למקומות לא ריאליים (למרות שהתמודד גם על ראשות הליכוד) אתה יודע את זה שרון יודע את זה אולמרט יודע את זה כל מצביעיה הפוטנציאלים של קדימה יודעים את זה גם מצביעי העבודה אבל זה לא מונע מהם להמשיך לשקר לציבור שוב ושוב ושוב ככה זה במפלגות קטנוניות כבר כתב כאן מישהו (תגיד לי אם זה נשמע לך מוכר) כשחוזרים על שקר מספיק פעמים, בסופו של דבר אפילו המשקר מאמין לאותו שקר.

mean girl 16

New member
כל מילה בסלע. ויש עוד דבר

לשרון עדיין יש את אנשיו לליכוד. וכל מצביעי קדימה שעדיין מתפקדים בליכוד נשלחו להצביע לפייגלין על מנת לעשות שם רע לליכוד בדיוק כמו שעושים עכשיו(זה היה החשש הכי גדול בהתחלה.. שאחד כמו פייגלין יקח בעזרת שרון כדי לרסק את הליכוד). ועדיין יש חשש שבבחירות במרכז אנשים ששרון עדיין שולט בהם יצביעו לקיצונים הבודדים כמו פייגלין על מנת להרכיב לליכוד רשימה לא אטרקטיבית שתצייר אותו כימין הכי קיצוני. אני באמת מקווה שיטפלו בבעיות האלו לפני הבחירות במרכז. שיעבדו קשה לעשות את שני הדברים- לסלק את נאמני שרון מהליכוד והכי חשוב לעקור את הפייגלינים ממנו.

יוטו

New member
את לא יודעת כלום על פיגליין אם את

מגדירה את עצמך ימנית , שיחה קטנה עם משה , ואת תעזרי לי לשכנע את כולם שמה שעושים לפייגלין זו הסתה שיקרית!

mean girl 16

New member
מהמרת על זה שאתה לא ליכוד אמיתי

הפייגלינים סחבו אותך לפני 3 שנים לליכוד או שהתעוררת רק עכשיו?

יוטו

New member
אני לא רשום בשום מפלגה !

עד לא מזמן העדפתי את עוזי לנדאו על פייגלין. (ולא בגלל שהוא יותר טוב ממנו אלה בגלל הלינ'ץ שעושים עליו התקשורת והאנטישמים פה בארץ )

יוטו

New member
חחח מאיפה את ממציאה את זה ?

אני עדיין לא הצבעתי בשום בחירות ...

mean girl 16

New member
קיצוניות, לאומנות, שנאה

עם הדברים האלה לא מגיעים לשום מקום תפסת מרובה לא תפסת

יוטו

New member
והכי חשוב - צדקנות ב100 % .

אולי תגידי מה דעתך על האוייב הערבי ? מה את חושבת שצריך לעשות לו ? לתת לו עוד שטחים תמורת טרור , או הסכם מדומה ?

למעלה