מי החבר החדש של נתניהו?

יש כאן נוער מוסת ומבולבל .../images/Emo6.gif

בקריאה של מצע מנהיגות יהודית יש תמיכה בתחבורה ציבורית בת"א בשבת. נגד מדינת הלכה. משום שהד"ר שמרכיבים את מנהיגות יהודית התחנכו על המסד הליברלי.(לטעמי אפילו יותר מדי) מה שבה בכפייה לא שווה. הם תומכים בשעה אחת בשבוע בבית הספר של לימודי מסורת זה הכל ..

תומרס1

New member
על מה אתה מדבר תגיד לי...

מוסתים? אנחנו? תאמין לי שביקרתי לא פעם ולא פעמיים באתר של מנהיגות יהודית והזדעזעתי לא פעם ולא פעמיים.. אני זוכר שפעם את נכנסתי וכבר בפתיחה היה "ממדינת ניהודים למדינה יהודית" ככה לזעזע כבר בהתחלה והלוואי וזה היה רק זה.. כל הקריאות לסרבנות של חיילים בצבא, האמירה הבוטה שבית המשפט העליון הוא דרכם של מרץ וחדש והקריאות של הוצאת ערביי ארץ ישראל מכאן.. מה שאנשים זוכרים זה בעיקר את הקריאה לסרבנות של חיילים אבל הם לא זוכרים הרבה דברים אחרים... שלילת אפשרות שאישה תכהן כראש ממשלה, ההתנגדות לגיוס נשים כל הקריאות לפגוע באנשי משטרה ובוכוחות הביטחון ושארץ ישראל היא קניין העם היהודי, אפילו כהנא לא התבטא בצורה חריפה כל כך... אז אתה מדבר איתי על נוער מוסת??? ומבולבל???? אני לא נער, אני לא מוסת ולא מבולבל...

כנראה שבתוך הליכוד עצמו יש לא מעט

"נערים" מוסתים ומבולבלים כאלה. דני נוה, לימור ליבנת, אפילו אליעזר חסדאי, ומעל כולם, הדמוקרט הדגול, דוחה הבחירות הפנימיות ומשנה החוקה בפתאומיות, הלא הוא בנימין נתניהו בכבודו ובעצמו. נראה לי שלגבי פייגלין, כדאי שתקיים הסברה קודם כל בתוך הליכוד ובקרב הנהגתו. לאחר מכן, אם תצליח, תנסה לשכנע אחרים.

תגיד לי ידידי התוף הבודד

ראית את תוצאות הבחירות בליכוד היום ? נתניהו 44% שלום 33% פייגלין 15% כץ 65 (יו"ר המזכירות!!! ) האם אלה נתונים מצוצים מהאצבע ? האם כל ההתנהלות במפלגת הליכוד בשנתיים שחלפו היו המצאה ? האם הצעדים שננקטו מצד "מורדי הליכוד" היו וירטואלים ? האם מפלגת "קדימה" קמה רק בגלל רצון של 20 ח"כ , או בגלל כל שהתרחש כאן במדינה ? אתה צודק ידידי " כשחוזרים על שקר מספיק פעמים , בסופו של דבר אפילו המשקר מאמין לאותו השקר " זה נכון לגבי חברי הליכוד היום

אני כתבתי על דבר אחר לגמרי

על הפייגלניזם. זה ש"פייגלין אמר", עדיין לא אומר שמישהו בליכוד סופר אותו. כל מי שאנשי קדימה מזכירים כל הזמן זה פייגלין ופייגלין. מי זה בכלל הפייגלין הזה? מה המעמד שלו? מהקישקושים של אופמרט ובראון אפשר לחשוב שמדובר במישהו מוביל במפלגה. גם הם יודעים שהוא לא. בפריימריז האחרונים הוא אפילו לא הגיע לספסלים האחוריים במפלגה. בפריימריז הקרובים מדובר באולי. את ה 12.4 אחוז שהוא קיבל (ע"פ 98 אחוז מהקלפיות. ה 15 אחוז היו בסקר) בבחירות על ראשות המפלגה, הוא יקבל גם בהתמודדות בפריימריז הכלליים (וזה יותר תלוי באחוז ההצבעה). אולי טיפה יותר. זה כל הסיפור. למה זה יספיק לו? ספסלים אחוריים ! "כל שהתרחש". מה התרחש? בא נראה. שרון שינה את מצע המפלגה בלי לשאול שם אף אחד. שיקר לכל מי שהוא יכל. שם פס אחד גדול על החברים שם ועל תוצאות משאל המתפקדים (שהוא הבטיח לקבל). ואח"כ הוא בוכה שיש לו מתנגדים במפלגה. להזכירך, הוא נבחר בבחירות מפלגתיות, לא אישיות (כמו ביבי וברק)! הוא נבחר על בסיס מצע מפלגתי. לא קריזות אישיות שלו.

mean girl 16

New member
תדעו לכם שאבא שלי דיבר עם אחד בצמרת

בצמרת קדימה(אני ממש לא חושבת שמותר לי להגיד מי) והם ממש ממש לא מרוצים משרון שכל הזמן משתיק אותם. הם מרגישים שהוא שולט עליהם ושאין להם מילה בכלום. ככה לידע כללי, ממקור ראשון.

ריתורים כואבים היו מילותיו של שרון

ראש הממשלה אמר מפורשות במצב הבחירות כמו לכל אורך הדרך " וירתוים כואבים" על מה חשבתם שיוותר בדיוק ?! מי ששיקר את בוחריו הם אלה הקרואים "מורדי ליכוד" אותם אלה שלאורך כל דרכם פעלו מתוך אינטרסים אישיים צרים מבלי לחשוב לא על המדינה ולא על התושבים !!!!! להצביע פעמיים בעד ובשלב "הישורת" להצביע נגד מתוך אינטרס אישי פוליטי מובהק נראה לי הרבה יותר חמור . אתה יודע וזה עבד כי הוא אפילו זכה בראשות הליכוד שוב !!!!!! וכן ידידי , הוא זכה כשלמקום הלשלישי הגיע פייגלין ורק במקום הרביעי הגיע כץ מי שהיה האיש החזק בליכוד עד הבחירות !!!!! לא נראה לך תמוהה ומוזר ? האם זאת לא תחליתה של השתלטות על המפלגה ? האם זה לא מושך את הליכוד ימינה , אולי ימינה מידיי ?????..

בין מילותיו היה אפשר למצוא גם את

"דין נצרים כדין ת"א" או "דין נצרים כדין נגבה". ועל מה בדיוק אתה חשבת כשהוא אמר את זה כשהוא הרס את נצרים? שת"א בדרך? "מורדי" הליכוד שמרו על הדרך של הליכוד. על המצע שלו. אם שרון רצה לשנות באותה דרך משהו, ולו הקטן ביותר, זה היה צריך להיות דרך המוסדות של הליכוד (לדעתי, אם הוא היה רוצה - הוא היה יכול להעביר שם גם את השינוי הזה במצע המסודר). אבל הוא לא עשה את זה. הוא שינה את הדרך, על דעת עצמו. היו לאותה תומכים. והסוף ידוע. כתבתי, ואני אחזור על זה, שרון נבחר על בסיס בחירות מפלגתיות ולא אישיות. מצע הליכוד מחייב אותו כראש ממשלה ! אם הוא רוצה לסטות מהדרך, זה חייב לעבור דרך המפלגה ! בקשר לישראל כץ. מי שבסופו של דבר הצביע לכץ היו המקורבים של המקורבים. אף אחד (כולל כץ, למרות שהוא לא הודה בזה) באמת לא חשב שכץ יבחר לראשות התנועה. לפייגלין הצביעו כל אלו שהוא פקד לליכוד. הוא תמיד ישאר באותם מספרים. כ 6000 - 8000 קולות. ההבדל בינו לבין מתמודד אחר על ראשות התנועה, שבפריימריז הקרובים (גם הקודמים), לפייגלין יצביעו בדיוק אותם אנשים שהצביעו למועמדותו לראשות הליכוד. אולי עוד מאות או אלפים בודדים. דבר שיספיק לו אולי לשלישיה השלישית. זה נקרא משפיע ?! זה לא סוד שעכשיו, כשאלפי או עשרות אלפי מתפקדים, מהמרכז המתון ובעיקר מהשמאל) עזבו את הליכוד, ברור שהליכוד הופך ליותר ימני ממה שהיה קודם. אבל מכאן ועד להגדיר את הליכוד כימין קיצוני, הדרך עוד ארוכה. מאוד ארוכה. להגיד שפייגלין משפיע יותר מזה, זה לשקר לציבור (היום או אתמול, התחלתי לראות כותבים שמתייחסים לפייגליניזם בתור "לנדאו ועוד כמה" לא זוכר שמות. גם אותם כותבים מבינים שלפייגלין אין בכלל השפעה. למרות ההתלהבות של לימור לבנת בלסלק אותו מהתנועה). מה שיש לי להגיד על פייגלין, כתבתי כעבר בפורום של הליכוד. (משהו שאפשר לסכם במילה אחת: "קשקשן").

תומרס1

New member
הליכוד כבר ימין קיצוני

לא ייתכן שמרכז ליכוד יקבע ויחליט את המדיניות של הממשלה עם כל הכבוד... ואגב פייגלין... הוא אומר כל הזמן בהרבה גאווה שהוא הביא למפלגה 7% מתפקדים, הצביעו בשבילו קצת יותר מזה... יש פה משהו...

mean girl 16

New member
כ"ץ קיבלו 8.7%

יפה לו חח הסקרים ציפו לו 2% חח אדיוט. אלמלא הוא נתניהו היה לוקח למעלה מ50% אבל שיהיה, עשו את זה גם בלעדיו

האדיוט הזה חבר במפלגתך לא ?

האדיוט הזה היה לאורך כל השנים חבר מקורב לנתניהו , מעניין המצב , כל מי שלא איתי הוא נגדי כך זה מתנהל . נו אדיוט , מקווה שילמד בקרוב ויבין שברגע שהוא לא עם הוא נגד !!!

תומרס1

New member
יש צדק בדברים...

אבל יש הרבה דברים סותרים באיך שהיא כותבת לפעמים כאן... לפעמים זה חינני

תומרס1

New member
קדימה לא ממתינים וכבר משתמשים

בפייגלין בסטיקר חדש... קישור לכתבה למטה...

mean girl 16

New member
ראיתי. זה נורא.

כל כך מלוכלך. בן אדם שנאבקים לעקור מהמפלגה ושנתניהו היום הכריז עליו מפלגה הוא "פייגליניהו"???? גועל גועל גועל נתניהו יכנס חזק בחזרה ואין לי ספק.

למעלה