מי החבר החדש של נתניהו?

mean girl 16

New member
צריך..

לדעת מתי להתעקש ולא להסכים בשום אופן, וצריך גם לדעת מתי להתפשר לטובת המדינה. צריך לדעת איפה האידיאולוגיה נהפכת לאי רציונליות ומאיפה חייבים לצאת כי זה פשוט נותן לנו רק סבל. אתה רוצה, תמשיך לחיות באשליות.. שהעולם מושלם, שכל מדינות העולם חולות לנו על התחת ושבסוף נשמיד את כל הערבים. צריך להסתכל על זה באופן רציונלי והגיוני. ככל שעובר הזמן בעיית הערבים גודלת, כי הם מתרבים- והם צריכים פתרון. אז הם מפוצצים עוד רכבת בלונדון, ומפוצצים עוד אלף מכוניות בפריז. ואז ככל שהזמן עובר לאירופה נמאס, הם לא רוצים לסבול בגללנו. והעולם נהיה יותר ויותר אנטי ציוני ופרו ערבי. בגלל זה צריך ומהר לקבוע גבולות כמו ששרון עושה עכשיו. לקבוע גבולות ולהגיד עד כאן אתם, השאר מסופח אלינו, אתם בשלכם ואנו בשלנו. לנסות להתנתק מהם כמה שאפשר. כי כמו שאמרתי, ככל שהם מתרבים והעולם יותר נגדנו, יש פחות מקומות שאפשר להאחז בהם.. אז עכשיו אנחנו יכולים לספח אלינו 10% מיהודה ושומרון? תכף גם זה לא. בזמנו יגאל אלון הייתה לו תוכנית לספח אלינו חלק מיהודה ושומרון והשאר לערבים כדי לפתור את זה מהר. אז הקיצונים התקוממו, עשו ממנו נאצי, רוצח.. אז התוכנית נפלה. היום תגיד למתנחל "גבולות אלון" והוא יגיד לך "ה-ל-ו-ו-א-י". הלוואי שהקיצונים יתחילו לראות את הדברים בצורה הגיונית ולא שכל העולם שייך לנו ויהיה שלנו בסופו של דבר. להתחיל ללמוד משגיאות עבר אחרת באמת נשאר בלי כלום. מרוב שמנסים להחזיק הכל בשני ידיים בסוף הכל נופל ומתרסק. הגישה של בן גוריון. מה שצריך ואפשר לשמור- נשמור, ומה שאי אפשר- לרדת מזה. אל תשכחו שבן גוריון הוא האב הרוחני של שרון. בולדוזר פי אלף משרון. אני איתו.

יוטו

New member
יעני את רוצה לתת להם מדינה

שיבצעו ממנה כול הזמן פיגועים ? ולמה שהמדינה הזו תהיה בשטח ישראל ולא בשטח פלסטין ? (ירדן - שרובם מגדירים את עצמם פלסטינים ) העולם תמיד היה אנטישמי ליהודים . אנחנו לא הבאנו את הפיגועים לשם , ואם כן - זה רק בגלל שנכנענו להם , והם ראו ששווה לעשות פיגועים כי אז אתה משיג השגים לא קטנים .. דווקה בגלל שהמחבלים אמרו (וצדקו) שאנחנו בורחים בגלל הטילים - שרון היה צריך לבטל את תוכנית הבריחה . את טוענת כול הזמן שאת נגד טרנספר , למה תמכת בטרנספר של יהודים ? זה מותר ולטרנספר אוייב שרוצה להרוג אותך למדינתו בירדן זה אסור ? זה שיהיה להם מדינה -זה ממש לא יביא שקט אלה ההפך .. במיוחד שהיא בתוכנו .

mean girl 16

New member
למה שלא תהיה בשטח ירדן?

כולנו היינו שמחים אם זה היה קורה. אבל בוא נחזור למציאות שנייה- זה לא יקרה. אף מדינה לא רוצה אותם והעולם מצפה מאיתנו לפתור את הבעייה. זה לא מצב אידיאלי- אבל זה המצב, ועם זה צריך להתמודד עכשיו.

תומרס1

New member
הסתה??? שקרית????

הבן אדם הזה הוא קיצוני שרוצה פה מדינת הלכה וטוען שהערבים הם גזע נחות

יוטו

New member
הוא לא רוצה מדינת הלכה , הוא נגד

כפיה דתית , הערבים תמיד היו ותמיד יהיו האוייב מספר אחד שלנו (במיוחד המוסלמים )

mean girl 16

New member
אני רואה שאיתך אין הרבה מה להגיד

זה נראה שאתה לא תופס ואתה אפילו לא מדבר בצורה הגיוני וריאלית אז אין לי הרבה מה להוסיף לך

תומרס1

New member
הוא נגד כפייה דתית?? הצחקת אותי

הוא רוצה מדינת הלכה או מדינה יהודית על כל המשתמע מכך....

mean girl 16

New member
עזוב אותך ממנו

חי בסרט ואם פייגלין ממותן לא הייתי רוצה לראות קיצוני

יוטו

New member
הוא אמר את זה במפורש !

הוא בעד מדינה יהודית , ולא מדינת הלכה . גם באחג הראיונות שלו הוא אמר את זה , אני אחפש ואשים פה קישור אם אמצע ..

בינתיים אני אשים קישור

8. אמונה, תפילה וציפייה התקשרותה המחודשת של התודעה הלאומית הישראלית עם אלוקי ישראל – הבוחר בעמו ישראל – היא תנאי הכרחי להמשך חיי העם בארצו. הצלחת היוזמה האנושית איננה אפשרית כלל בלי תפילה וציפייה להשלמתה ולהצלחתה מתוך ברכת שמים.

יוטו

New member
כן , חובה על כולם לדעת מה זו יהדות

ואתה תבחר אם אתה מאמין בזה \ רוצה לקיים או לא . הוא נגד חיוב לא לנסוע בשבת , או כאלה דברים .. עכשיו זו בקושי מדינה יהודית , היא נהייתה לצערנו מדינה כול אזרחיה ..

mean girl 16

New member
אוייש

באמת שאני מאמינה באלוהים וביהדות אבל חבל שאנשים כמו פייגלין באים להשניא את הדת על אנשים כי זה כל מה שיוצא מהם.

יוטו

New member
למה ? בגלל שהוא רוצה שכולם ידעו

מה זה יהדות ? יש הרבה בארץ שלא יודעים שום דבר ביהדות .. למה שחילוני אומר את מה שפייגלין אומר את לא ישר קופצת עליו ?

תומרס1

New member
אין לי שום בעייה עם היהדות

אני אישית מאמין באלוהים ובדת היהודית אבל לא צריך לכפות על אף אחד כן לשמור שבת או לא, כן לחגוג את חגי ישראל או לא, לאכול כשר או לא... וכו' אני ממש לא בעד מדינת הלכה וזה ממש מפחיד רק לדמיין את זה...

יוטו

New member
../images/Emo41.gifגם פייגלין לא בעד חיוב לשמור שבת

או כול דבר אחר !!

mean girl 16

New member
מתי בפעם האחרונה חילוני אמר את זה?

הדת היא דבר יפה ואנשים כמו פייגלין הורסים אותה. זה כל מה שאני אומרת.

למעלה