מי החבר החדש של נתניהו?

mean girl 16

New member
כן. זה אנשים שהוא פקד ושלח להצביע

בערך כמו שפרץ עשה רק שלא הלך לו עד הסוף. ואחרים שהצביעו לו זאלו נאמני שרון על מנת להוציא שם רע לליכוד כמו שעושים עכשיו.

תומרס1

New member
פייגלין בעצמו אמר היום בערוץ הכנסת

שהוא הביא מקסימום 7% מתפקדים, להזכירך בחרו בו יותר..

mean girl 16

New member
חח בחרו בו 12%

אז זה כבר אומר 5% מקסימום וזה רק לפי מה שהוא אומר- לא כל מילה שלו שווה זהב. 5% זה כבר באמת הרבה פחות משמעותי, למרות שאני מאמינה שהוא הביא יותר
ולהזכירך שוב יש גם את נאמני שרון שאני יודעת שמצביעים פייגלין בכוונה לשים רגל לליכוד

תומרס1

New member
אוי את חמודה...

את מזלזלת בעוד 5% שבחרו בפייגלין למרות שלא היו המתפקדים שלו?? 5% זה לא מספר זה אנשים שבחרו בפייגלין ובדרך המעוותת שלו... לגבי נאמני שרון??? לא כל מה שמיקי רצון אומר שווה זהב... וזה ממש לא חח שבחרו בו 12% זה אמון לאדם קיצוני בדעותיו שרוצה מדינת הלכה וטוען שהערבים הם גזע נחות... לא מצחיק בכלל!!!!!!

mean girl 16

New member
כדי להפיל את שרון

זה היה אינטרס אישי אין ספק בזה. מה ביבי לא יודע שחייבים לצאת מעזה? בטח שיודע. ושים לב כמה אנשים נגיד כותבים בפורום הליכוד כאן, לא רבים. והקיצונים תמיד עושים הכי הרבה רעש.

מפלגת השרון בלחץ ../images/Emo6.gif

אני צריך להזכיר ששרון שלח את עומרי לפגישות במוקטעה.... זה שבתקופת שרון נרצחו 1100 אזרחים יותר מאצל כל רה"מ אחר זה עניין אחד, אבל זה שדווקא אצל הרוה"מ שעצר את טירוף הרצח של אוסלו עם 50 הרוגיםתמונה משחקת תפקיד..מעניין. נתנניהו לא גירש יהודי אחד. ואתם יודעים מה גם רבין לא התכוון לפנות את גוש קטיף. רק שרון יכול לעקוף את ביילין בסיבוב.

mean girl 16

New member
זה נכון שבתקופה של ביבי

ראינו הכי פחות טרור מאשר בכל תולדות ישראל. וחשוב לזכור את זה. הערבים וערפאת פחדו ממנו פחד מוות. הוא מנהיג חזק ואז זה אי אפשר להכחיש. הערבים מבינים ומכבדים כוח, אין מה לעשות.

חחחחחחחחחחח mean girl 16

את בטוחה שביבי נתניהו ישמח שאת מזכירה את הנושאים האלה ? שהוא פינה את חברון ? חחחחחחחח הוא ואנשיו הרי מתכחשים לכך !!! שהוא ישב צחק וחיבק את ערפאת ? חחחחחחחחח הוא ואנשיו הרי מכחישים גם את זה !!!! אין לי שמץ של מושג mean girl 16 אם כך מה הבעיה עם ראש הממשלה המכהן מר אריאל שרון ? הוא מקבל החלטות ומבצע אותם בצורה היעילה הטובה והמהירה ביותר , הוא ביצועיסט מהמדרגה הראשונה אם כך מדוע אינך תומכת בקדימה ? הוא סוחף , הוא "מושיע" מבחינת רבים בעם , הוא עומד בציפיות והתקוות שתולים בו כולם והוא הקים , מקים וימשיך תנועה רב גונית המייצגת את כלל העם השפוי אנשים המייצגים את הקשת המגוונת בעם . חברו אליו אנשים המאמינים בדרכו ומוכנים ללכת להקריב את עתידם הפוליטי כי הם בוטחים סומכים ומאמינים בו . חברו אליו אנשים בעלי שיעור קומה , כאלה שהיוו עמוד התווך במפלגותיהם , כאלה שהיוו את עמוד השדרה בכל אחת מהמפלגות בהם כיהנו . אני רואה את מגוון האנשים שסביב ראש הממשלה ואני רואה ממשלה מתונה , שקולה המאחדת את כלל רצונות ושאיפות העם . אז "קדימה" לקדימה mean girl 16

mean girl 16

New member
אין לי שום בעיה עם אריאל שרון

הוא ראש מממשלה מצויין מבחינתי. אבל גם ביבי. שניהם מתונים ושקולים. והליכוד זה "מפקדת האם" שבסופו של דבר כל הפליטים יחזרו אליה אין לי ספק בזה. אז עדיף לחסוך טרחה ולהשאר בבית

את יודעת mean girl 16

" הבית לא אותו הבית " !!! " הכלים לא אותם כלים "!!! מדינת ישראל ועם ישראל ראויים ליותר מאשר "נסיונות" על גבם . שבענו מנסיונות . "הוא ראש ממשלה מצויין מבחינתי " כך כתבת , מבחינתי הוא מעולה וכך מבחינתם של מרבית תושבי ישראל . כפי שקראתי היום באחד המקומות : " שרון או אחד המהיגים המשמעותיים והטובים ביותר שהיו למדינת ישראל " , כזה מנהיג אנחנו צריכים וכזה מנהיג ראוי שיהיה לנו . נבחרת "קדימה" היא נבחרת מצויינת , שהוכיחה את עצמה בכל אחד מהתחומים בהם נטלה חלק . כאלה מנהיגים וכזאת מפלגה ראויי שתהיה לנו , הגיע הזמן שיהיה לנו קצת טוב !!!

mean girl 16

New member
אז פייגלין אמר. שיאמר.

הבן אדם לא שפוי. וביבי גם ירצה ללכת איתו יד ביד. ברור. רק היום כל תומכי ביבי בערך אמרו שהפעולה הראשונה שיש לנקוט בה זה לעקור ולמגר את פייגלין והגוש הזר שלו מהליכוד. להזכירכם הימין הקיצוני היה זה שתרם למפלת ביבי. תחשבו קצת לפני שאתם אומרים שטויות.

יותר מ 10% מהבוחרים היום בחרו

ב"בן אדם הלא שפוי" הזה. אגב, לא שפוי זה מושג רפואי שממש לא מתאים לפייגלין. פייגלין נראה כאדם מאוד מאוד שפוי, וכאחד שיודע בדיוק מה הוא רוצה. עוד שבוע יהיה המבחן האמיתי של הליכוד - בחירת הרשימה לכנסת. אם פייגלין ייכשל שם, אולי את צודקת, אבל אם לא...

../images/Emo45.gif מסכים איתך -

זה המבחן שלהערכתי יקבע את כיוון המפלגה המתפוררת - אם לאבדון.. ואם לקיצון הימני של המפה הפוליטית.

יוטו

New member
פיגלין הוא ימין יותר מידי מתון

לצערי ! ברור שבשביל פרו ערבי שתומך במתנות לאוייב זה קיצוני עבורו. . פיגלין הוא לנדאו עם כיפה וזקן, ולא ימני ממנו , שוב - לצערי. .

mean girl 16

New member
אני צודקת מאוד

פייגלין שלח תומכים רבים שלו בהמונים להצביע היום. נסיון להשתלטות על מפלגה בדיוק כמו שפרץ עשה. ושיעור ההצבעה היה נמוך יחסית מה שהפך את זה ליותר מורגש. זה עשה רק טוב, פקח את העיניים לאנשים בליכוד לשים עין על פייגלין ולעשות בלוק חזק לחסום אותו. וזה מה שיקרה.

למעלה