מי היתה במפגש על הנושא כאב בלידה

צימעס

New member
אני!אני!

אני-מנסה-לאסוף-את-כל-מה-שעלה-שם, בהצלחה-חלקית-בלבד. אולי-אכתוב-פה, מי-שעוד-היתה-תוסיף, ונארגן-(לא-מתחיבת-על-זמן)-הכל-למאמר-מסודר. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ הנה-קופי-פייסט-מהקובץ-וורד: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ משוחחים על הריון ולידה, 7/12/2006 כאב • זה כואב, זה נורא קשה, אבל עוברים את זה. • עיסוי באגן (היה לזה שם ששכחתי. משהו שדומה לספקולום). • הכאב נחוץ כדי לדעת שהיינו שם. • כדאי להתמקד בכל ציר, להיסחף עם החוויה, להבדיל מלחכות מתי זה יגמר, או לעמוד על המשמר עם "באיזו פתיחה אני", או "מה תדירות הצירים". • שוכחים את הכאב, שוכחים את התחושה שלו. • צפריר: הכאב של התינוק בלידה גדול עשרות מונים מהכאב שלנו. • (ק.ב.) הכאב דרוש כדי להפוך את העובר לתינוק. לממש אותו בעולם הגשמי. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ היו-עוד-טון-דברים, אבל-אני-לא-מספיק-מתפקדת,וגם-אורזת-את-הבית. (אם-אעלם-תדעו-למה...)

מאמר זה רעיון מעולה

וכשתסיימי-לארוז-את-ה
-תכתבי-כל-מה-שאת-זוכרת. זה-יעזור-לי-ולעוד-הרבה-בנות.
(מקווה שתמצאי את המקש החסר במקלדת...
)

נמאס-לה-לענות-על-זה

אבל הספייס שלה מת בעקבות עודף תה. עכשיו היא מחכה למקלדת העמידה לנוזלים, שהיא הזמינה... (איכני?)

אם רק הייתי יודעת לאן

וגם קצת יותר ניידת... ואת - שבי, תנוחי. את לא אמורה לארח עכשיו!

../images/Emo24.gifאז גם את מוזמנת בשמחה../images/Emo70.gif

מחכה ומצפה
(ואם תתאמי עם גחלת
אז כולנו נצא נשכרות. המיים על הכיריים...

מי זאת ההיא ששוכחת את הכאב???

מחפשת אותה כבר שנים ולא מוצאת אני את שלי לא שכחתי ולא אשכח אתם עוברים דירה? (אורזת..) אגב מה היה אחרי שהלכתי? הפתעה? חילקו סוכריות?

צימעס

New member
כן,עוברת,וכן-הסברתי-מה-זה-שוכחת:

(את-רשאית-להתיחס-לזה-כאל-הסוכריות-שחולקו-כשלא-היית) בלידה-של-הקטנה-שלי, תוך-כדי-השיא-של-הצירים, חשבתי-"טוב,לא-יהיו-עוד-ילדים, משפחה-של-שלושה-ילדים-זה-מצוין". עבר-איזה-זמן,המחשבה-הזו-נמוגה-לה, ותפסה-את-מקומה-המחשבה-הישנה-והטובה-של- "איזה-כיף-זה-תינוק!רוצה-עוד!".

למעלה