מי היתה במפגש על הנושא כאב בלידה

אם פי 3

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

ולא אמרת שזאת את? אני מנסה להריץ בראש את כל המשתתפות שלא הכרתי, ולהזכר מי יכולה להיות את (בטח זו שישבה בצד מיניקה רוב הזמן... ובקושי ראיתי). אוף. מבקשת להשתפר לפעם הבאה

g a n i

New member
yep, "מיניקה רוב הזמן" זאת אני../images/Emo13.gif

רציתי להגיד שלום בהפסקה, אבל היית עסוקה, אז נדחפתי לשיחה של צימעס

צימעס

New member
מה-שהיא-אמרה.

כלומר:
תארי-את-עצמך-בדחיפות. לאיזו-שיחה-נדחפת? מה-אמרת? האם-נפגשנו-פעם-בנסיבות-אחרות-וחוסר-היכולת-שלי-לזכור-פרצופים-הוכיח-את-עצמו-שוב-במלוא-תפארתו?

g a n i

New member
../images/Emo2.gifכנראה נדחפתי יותר משחשבתי

אני בשוק-בהלם-ה מו מה! נפגשנו במפגשי פורום הנקה, את היית עם המקובלות אני התביישתי בצד
סתם. אז הייתי עם שיער ארוך (גאני שוב מתרצת בשביל אחרים). בקיצור: חוסר-היכולת-שלי-לזכור-פרצופים-הוכיח-את-עצמו-שוב-במלוא-תפארתו!

צימעס

New member
רגע,אבל-מי-את?

אוי,שניה,אני-אולי-נזכרת. תארי-בבקשה-איפה-ישבת.

אם פי 3

New member
נדמה לי שהיא ישבה בפינה

משמאל לאורנה. זיהיתי נכון? (לא, זה לא אומר שבפעם הבאה אני אזהה אותך. תבואי עם מדבקה או תתפסי אומץ ותזדהי. לא פר להיות רואה ואינה נראית
)

g a n i

New member
../images/Emo127.gifזה לא אומץ, זה קסדה ומרפקים

בכדי לפלס דרך הקהל הרב ולהגיד "הנני!"
מדבקות למפגש זה רעיון מצויין שכבר חשבתי עליו, כי בלעדֲי אני תמיד אבודה. גם כך היכולת שלי להפנים את הקומבינציה שם + ניק + פרצוף היא עלובה... אני תמיד חוזרת עם הרגשת פספוס כי לא הפנמתי שX היא זאת ש... או שY שאני מתה לפגוש הייתה ומצמצתי.

Manty

New member
כמה מגיעות בממוצע?

ואין איזה סבב הכרויות (אלא ללה צ'ה)?

g a n i

New member
זו הייתה הפעם הראשונה שלי

נדמה לי שהיה מלא יותר מבד"כ (אורנה העירה משהו), היו 30-40~ לא היה סבב מסודר, כ"א אמרה את שמה לפני שדיברה אבל לא כולן דיברו, וגם מי שכן - לא אמרה מה הניק שלה...

אם פי 3

New member
אין סבב הכרויות

אבל משתדלים להגיד את השם לפני שמתחילים לדבר (ותמיד שוכחים, ושרהלה שמכירה כמעט את כולן, אומרת במקום...) - אבל אם שותקים, אז לא אומרים את השם, ואם אומרים את השם, הוא לא "גאני", ואם לא יודעים שהיא אמורה לבוא... אז לא מנחשים... כמה מגיעות? לודעת, נגיד 20-30. חלק "נוסעות מתמידות" כמוני, וחלק חדשות בכל פעם. חלק כבר מכירות מהזדמנויות שונות, ואז ההפסקה מנוצלת לשיחותישיות.. (אגב גאני - זיהית אותי כי את מכירה אותי מאיפשהו (מפגש קודם או משהו) או מתוך ההזדהות שלי בשיחה? - כלומר, גם אני מתגלה במלוא זכרוני הקלוקל לפנים ושמות?)

g a n i

New member
אני תוהה לעצמי...

לא חושבת שנפגשנו (אם כן, אז אצל יעל אבל לא שוחחנו), אבל משמך, הקרבה לשרהלה והזכרת פועלך
הבנתי מיהו-מהו. וד"א, (אם אנחנו כבר מבססות פה ידידות
) אני מאוד אוהבת את ה- way with words שלך: הניק שלך לא פחות מגאוני וגם ה"אוטודידולה" לא-חצי-רע

g a n i

New member
כ-ב-י-ש-6

טוב, נו... תארגנו מפגש צפוני יותר. אנחנו* נבוא גם לשם
. . . *המשקיעניות, שבשביל חברות נעשה הכל

אם פי 3

New member
גם עד כביש 6

יש לי לפחות שעה, ובפקקים של יום ה', גם יותר (והבעיה הקשה יותר היא בדרך חזרה, כמובן). חוץ מזה שהחמישי הראשון לחודש הוא היום של משוחחים, ושבוע אח"כ זה אומר להפסיד הליכה שבועיים רצוף <אמפי נאחזת בכל תירוץ להפסיד הליכה, אבל המצפון(נקרא לזה ככה) שלה לא מוותר> עוד יהיה מפגש צפוני

למעלה