מי נגד מי
קצת מסטול אבל בכל זאת

חחחחחחח טוסטר

התבונה כמו נחום תקום? אתה מקשיב לעצמך? ואתה מה? אתה צץ רק כשיש את מי להכפיש כל השאר נלחמים בשמותיהם המקוריים, ומתמודדים עם ההשלכות ואתה? אתה מתנהג כמו וירוס סוס טרויאני יפה שבכלל מתייחסים אליך יש לך משהו להגיד? תגיד אם בא לך להלחם, לפחות צא גבר

MaYcHuK

New member
כמה טוב לדעת שהתגובות הצפויות של

אנשים מסויימים כאן אכן מגיעות בסופו של דבר. ממש טוב לדעת שאתם "לא מאכזבים" אני לא אבזבז זמן להגיב . יום ניפלא

מאיצ'וק ממי

חששתי שתקחי את זה לא נכון השם שלך סתם עלה במקרה, כי השרשור האחרון נלקח כדוגמא . אין פה עניינים אישיים, וחבל שאת חושבת שזו תגובה צפויה. ולהגיד "אני לא אבזבז זמן להגיב" זה בדיוק אחד הדברים שאנחנו מדברים עליו כאן, יצירה של תחושת מלחמה את יכולה להגיד מה שבא לך או לא להגיד אבל ההתגרויות וההתנצחויות אחד בשני, מכערות לדעתי את הפורום. גם לגבי השרשור של אתמול, לא חשוב כמה צחקת , זה עדיין כאין וכאפס לעומת תשובות מסויימות של טלה, ושל אחרים ומה שלא יהיה, בעיניי לפחות? כבר עדיף לצחוק, לפחות לשלב הומור.. אל תקחי את זה אישית, כי זה לא ככה ולגבי ה"זה היה צפוי" טעית לגמרי.

למה זה היה ברור..

שקוף שהתשובה שלך בכלל לא בכיוון אבל זה בסדר מלחמות זה טוב לכלכלה אבל לא לנשים!

אתה יודע מה?

ביקשת את זה אז אני מתנצלת, אבל לא בא לי על מלחמה טיפשית הייתי מתווכחת איתך עד מחר אם היית מדבר לעניין, ואני חושבת ששמת לב אתמול שאני יכולה להסביר את עצמי בלי להתעצל שורות על גבי שורות, כשמתווכחים איתי עניינית. מאי מכירה אותי מצויין בשביל להבין אותי זה שהחלטת לדחוף את האף שלך למקום לא לך, זו לא בעיה שלי. מכיון שאני חשה מעל כל ספק שאתה בשלב של התנצחות איתי , וסתם. אני מפסיקה פה אתה לא מהווה אתגר שיכלי עבורי אני יותר חכמה ממך אני מרגישה שאני יורדת ברמה כשאני מתווכחת איתך זו האמת וביקשת אותה בתגובות שלך אליי

ואוו

חשבתי פורום...זאת אומרת כותבים משהו ומקבלים דיעות שונות... מאנשים שונים..אז לבוא ולומר דחפת את האף...קצת לא במקום עכשיו אם היית חכמה כמו שאת טוענת היית קוראת את דבריי ומבינה שאין שם דיעה!!! יש שם ניסיון לנסות להבין מה עובר בראש שלו. אז מי פה לא מתווכח עינינית?? בקיצור היה עדיף שתשתקי עד שתביני על מה הויכוח ..אממה חמורים (אתון במקרה שלך) קופצים בראש....לא זוכר שביקשתי שתרדי לי אין סיכוי(הנה ירדתי לרמה שלך) עכשיו תחליט לבד אם את באמת רוצה... אניבטוח שלא בבגרות לא בפסיכומטרי...לא הצלחת כמוני... את בטוח לא חכמה ולא אקרא לך טיפשה כי אסור לפי חוקי תפוז אבל בהחלט חושב שאת כזו.. ביקשת קיבלת..

:) עכשיו כשזה הפך

לאישי ביננו אני אודה לך אם תחסוך את זה מהפורום אין צואך להעניש אותם בשטויות שלנו, נכון? אז בוא נעשה את עצמנו "שולם" ואם ידגדג לך להוציא עליי קריזה, המסרים פתוחים :)

MaYcHuK

New member
טלה אנא ממך טל דיברה אלי

אני מבינה אותה והיא אותי למה לך להתערב ביננו?

הוא רק עוזר לי להבין שהצדק איתי

אם היה לי ספק שאולי הוא לא סתם מנסה להתגרות ושכחתי משהו... או זה או שאנחנו ממש לא מדברים באותה השפה ויש לו מן הומור שכנראה לא מצחיק אותי...

MaYcHuK

New member
טל חמודה שום מלחמה

אני את הדיעה שלי אמרתי לרגע לא שיניתי אותה בגלל דיעה של חברה שלי מפה או בגלל זרם תגובות. לא לבזבז זמן להגיב כי מיציתי . זה הכול אני עדיין בחיוך מאוד גדול! שלא יהיה ספק יום ניפלא לך יקירתי

מאיצ'וק

גם אני וגם הנסיך מכירים אותך כמי שמביעה דעות משלה ויודעת טוב מאוד להתבטא ולהביע לגבי זה לאף אחד אין ספק את בכלל לא צריכה להסביר את עצמך הדוגמא ניתנה לא על בסיס דברים שכתבת, אלא כדוגמא למלחמות קבוצתיות של נשים נגד גברים, מלחמות מינים, ובמקרה בשרשור ההוא, את היית הדוגמא. זה הכל

נסיך

תראה בגלל דיעות שונות גם פרצו מלחמות אמיתיות. גם בגלל טיפשות.. עכשיו לא רק שלא הבעתי את דעתי האישית. רק ניסיתי להראות להן מה גבר יכול וחושב לפעמים! אממה במקום לנסות להבין שזו דרך מחשבה שאולי לא מתאימה לאחד ולשני כן החליטו לתקוף וגם לרדת נמוך (בדרך כלל לא מתנגד) עכשיו אתה אחד שקצת מכיר אותי..ויודע שכשאני רוצה לתת אני נותן וחזק אממה אני מבחינתי באתי לטובתן והן תקפו.. ובקשר לגברים שיש ברשת מבחינתי יש שני סוגים אלה שיאמרו את דעתם ויעמדו עליה או הסוג השני הצבוע המתחסד בלי עמוד השידרה שיגידו בדיוק מה שנשים רוצות לשמוע. ומה לעשות לא אחת ולא שתיים קונות את ההצגות האלה...

advak

New member
ואני שואלת

מה עומד מאוחרי השאלה הזו? שוב פעם שיהיו מלחמות פה? לא שבענו? באמת... חשבתי שיש פה חבורה של אנשים מבוגרים, ואולי אפילו בוגרים, ושהמטרה של כולנו היא להכיר (לפחות זה שם הפורום), אז למה לחפש, ולנבור? באמת שאני לא מבינה לאן זה מוביל, הרי כל אחד מאיתנו הביא וימשיך להביא, אלא אם כן כעת יפחד שתמיד יצטטו אותו, את האופי שלו, הדעות והתחושות שלו; אז למה לנסות לשנות, או להעיר ולהאיר לאנשים על גבי דפי הפורום?

אנסה לענות לך

חושב שדבר טוב זה שאפשר להביא למישהו משהו שאמר ולהציב לו מראה!!! ואם תתיחסי לזה כמלחמה זו תהיה מלחמה... אך אם תקחי זאת בצורה של דיון שכל אחד משמיע דיעה ואחרים מסוגלים לכבד דיעה אחרת זה ייראה אחרת.

ואני עונה

שהדבר האחרון שאנחנו רוצים בפורום זו דיעה אחידה של כולם. ברור שלא. את מפספסת את העניין אין לאף אחד בעיה עם תגובות נגדיות ואפילו עם מלחמת מינים. הבעיה מתחילה כשזה הופך להפגנת מלחמת מינים הפגנתית שחורגת מתרבות דיון. ואף אחד לא מנסה לפתוח פה מלחמה מדברים על זה, כדי לראות מה חושבים על זה היתר, ועובדה שזה משהו שעוד אנשים חשו בו. אז למה לא לנסות לפתור את זה?

למעלה