מי שרוצה להבין למה הבנות שונאות את ליז

חח בדיוק כתבתי על זה בתשובה לקליי

יש ניצוצות של הבנה (אבל רואים שקשה לה עם זה:))

סליחה לכל המלעיזים

אבל אני ממש מנסה.... והיא מאד מתנשאת ומתיפייפת... כמה שהיא מנסה... והיא באמת מנסה לא להיות כזאת... זה פשוט יוצא ממנה... ומי ששמע את השיחה מתחילתה יודע על מה מדובר...

noaxxx

New member
אבל זה טון הדיבור של ליז!!! אחרי חודש וחצי

אתם כבר אמורים לדעת את זה... גם כשהיא בוכה היא נשמעת כאילו שהיא מתנשאת

מצטער חביבתי זה לא רק הטוןו

והנה תוך כדי שאני כותב שוב מתחילה ההתנשאות "אני קראתי על זה המון... ואני יודעת על זה המון..... " קרן, שהיא לא מהחביבות עלי אמרה לה שכשהיא דיברה מלב אל לב על עצמה אז היה לה קל יותר להתחבר אליה... ובמקום שהיא תקבל את זה ותפנים או תיקח את זה לתשומת ליבה.. אז היא ממשיכה במסע ההצטדקות שלה.... מצטער מאד... אני כגבר לא יכול להיות עם בחורה כמו ליז.... בנוסף היא מדברת על המינים כ"הם ואנחנו".... היא במלחמה עם גברים ולא מחפשת הרמוניה.... היא חיה בפלנטה אחרת. שתתקדם!

noaxxx

New member
אז היא קראה על זה המון,

למה זה הופך אותה למתנשאת? היא בסה"כ מנסה לבסס את הטענה שלה. אתה צריך לבחון את הדברים ממקום אחר, לא בתור גבר ואם אתה מסוגל להיות איתה או לא, אלא בתור צופה מהצד שמנתח דמויות במשחק... תנסה לקחת את זה באופן קצת פחות אישי... כנראה שהתחשלתי עם תכ' הריאליטי כי גם אני פעם הסתכלתי על הדברים כמוך.

אני מדבר כצופה מהצד

בואי נסכים שאנחנו לא מסכימים. לא הייתי מסוגל להתחבר לליז לא כגבר, ואני מניח שגם נשים מתקשות להתחבר אליה... לפחות לפי מה שאני רואה כצופה מהצד באינטראקציה של הנשים איתה בוילה. אני לא יודע מאיזה שלב את צופה... כי בחצי השעה האחרונה היא מאד מנסה לעדן את דבריה... אבל אני צפיתי עוד כשהייתה שם ענבר... ואני יכול לגמרי להבין את דבריו של מי שפתח את השרשור ובהחלט מתחבר לזה.... כצופה מהצד ליז מעוררת אנטגוניזם... ונכון היא בעמדת קורבן ואני מרחם עליה... אבל אני יכול בהחלט להבין איך היא הגיעה למצב הזה... מבלי חלילה וחס להצדיק את זה. שום דבר לא מצדיק חרם כלפיה בכל מקרה~!

רגע רק רגע

Active member
למה אצלך אני אמור לקבל את צורת הביטוי...

אבל את צורת הביטוי של ליז אתה לא מוכן לקבל ומפרש אותה כהתנשאות? זה סוג של איפה ואיפה.

לא מבין את הבעיה

הלאה... לא מעונין להיכנס פה לויכוחים על גבי הפורום, זו לא המטרה שלי בנוכחות פה...

רגע רק רגע

Active member
גם שלי לא...

אבל אותי ועוד כמה, הכנסת בתור מלעיזים וקצת קשה לקבל את זה. המשך כתיבת תגובות מהנה

באיזה זכות קרן ה"מלאך" מבקרת את ליז

עדיף להיות קצת שיפוטית מאשר תככנית ומרושעת. אוקיי, אז היא השתמשה במילה "נשים". עשתה קיטלוג. כולנו מקטלגים... לפעמים יותר נוח להשתמש בצורה כוללנית כשברור שלא מתכוונים לכולם. קרן היא האחרונה שיכולה להטיף למישהו על נימוסים וצורת דיבור... נראה לי גם שהיא מדברת לקהל בבית שיבין כמה ליז לא בסדר.. היא ממש בלתי נסבלת הקרן הזאת.

billc

New member
היא מתחילה אבל להגזים, קרן נתנה לה נקודה

חשובה, שהיא צריכה לדבר קצת בפחות שיפוטיות, גם אם כל מה שהיא אומרת זה 100% נכון

אני חושבת שמהמקום שקרן נמצאת בו כדאי שלא תנסה

"לשפר" אנשים. יש לה הרבה נקודות חולשה משל עצמה. אני לא שמעתי את ליז מנסה לתקן את האופן המרושע שבו קרן שופטת אנשים (חיקויים, מזימות, רקורד של שני עליהומים גסים וכו...) אז קודם שתעבוד על הנקודה הזאת בעצמה.

loni rali

New member
נכון! אפשר לחשוב שקרן לא מכלילה ואומרת

"נשים" ולא "אני"..... היא כל השיחה תופסת אותה על קטנות ויורה בה.עלק "אני אומרת לך את זה בתור חברה".את לא חברה קרן את אוייבת מאמי!!! בטח מחר תספר את כל השיחה לשתי המכשפות האחרות. נ.ב זה שקרן אומרת את המילה זיונים בלי להניד עפעף,בניגוד לליז,רק מראה כמה לא קלאסה היא,וכמה שליז צודקת בשיפוט שלה

loni rali

New member
כלבה זה עוד מחמאה....../images/Emo107.gif

ותהיה ענייני,מה אתה נתפס לקטנות כמו קרן?

Klayhamn

New member
נתפס לקטנות?

האם את מכירה את הפתגם: "אחד בפה ואחד בלב?" את מעבירה עליה ביקורת כביכול על דבר אחד (ביקורת שבכלל לא מקובלת עלי... זכותה להגיד "זיונים", אפשר לחשוב שאנחנו בערוץ הופ קטנטנים... כך אנשים מדברים, מה לעשות? זה כּולה מילה) - ואז נוהגת לכאורה בדיוק באופן שעליו מתחת ביקורת... לי אין בעיה עם לקרוא לאנשים "כלבה", אבל אם לך יש בעיה עם גסויות, שפה בוטה, וכו' -- איך את עצמך משתמשת בה? והסיבה היחידה שאני "נתפס" לזה זה בגלל שאין לי בכלל בסיס להתווכח איתך --- אדם שחושב שאומר משפט כמו : "אם היא תל אביבית טיפוסית אז היא שרלילה" -- הוא לא אדם שאני יכול לנהל איתו דיון בוגר ורציונאלי.

למעלה