מכתב שמניסטים, 2001.

lifegirl

New member
מכתב שמניסטים, 2001.

אנחנו קבוצה של 62 בני נוער העתידים להקרא לשירות בצה"ל. כמחאה על ההפרות החמורות של זכויות אדם המבצעת ישראל בשטחים הכבושים – החל ברצח ללא משפט ("חיסולים") וכלה במצור החונק של האוכלוסייה הפלסטינית – שלחנו היום מכתב לראש הממשלה, מר אריאל שרון, ובו הודענו לו שבכוונתנו לסרב לקחת חלק בפעולות דיכוי העם הפלסטיני. כל אחד מאתנו, בדרכו שלו, עומד לסרב לשתף פעולה עם הכיבוש הנורא – חלקנו מסרבים לשרת בצבא לגמרי, חלקנו מסרבים לשרת בקרבי ו\או בשטחים, וחלקנו מעדיפים לקבל פטור דרך הקב"ן – כדי להמנע משירות בצבא. אנו קוראים לבני גילנו לנהוג כמותנו, ובמהלך השנה הקרובה נציב דוכנים ברחבי הארץ וננסה לשכנע בני נוער נוספים להצטרף אלינו. כמו כן נספק תמיכה לאלו שיבחרו להצטרף לקריאתנו. לפרטים, להצטרפות ולקבלת המכתב: חגי מטר – 881213 – 053 שני וורנר- [email protected]

liorz1984

New member
yea right...

אין לי ספק שאם תציבו דוכנים הם לא ישארו שם להרבה זמן.. זה ממש מעליב שלא אכפת לכם שאנשים מתפוצצים בפיצריות ובדיסקוטקים, תדאגו קודם לזכויות של האחים שלכם ולא של האויבים שלנו. אני לא שומע בצד הפלסטיני אנשים בוכים על הזכויות שלנו. ואת יודעת טוב מאוד שאין מה להציע לערפאת כי הציעו לו כבר יותר מהמקסימום אם את מוכנה לתת את הבית שלך לפליטים אז בבקשה.. אני על הבית שלי לא מוותר

warlockd

New member
זה מה שמגיע לכם ../images/Emo59.gif

מגיע לכם 62 כדורים 5.56 מ"מ - לכל אחד אחד. הורגים פה את האחים שלכם ולכם רק אכפת שיהיה הכל בסדר בצפון תל-אביב או מאיפה שאתם, מוכן להתערב שרובכם ילדי-שמנת, וכמו כן בטח אף אחד מהקרובים שלכם לא נפגע במאורעות האחרונות. אני מאחל לכם מכל הלב שכל המשפחות שלכם ייהרגו מידי החברים הפלסטינים שלכם, ואז נראה אם תגידו:" לא ניקח חלק בדיכוי העם הפלסטיני".

עופר ב.ה

New member
פששש... ממש דברי אלוהים חיים ../images/Emo70.gif

ועוד איזה עברית! מאורעות אחרונות! וואו, אפשר חתימה? בבקשה

Ancient

New member
עניי עירך קודמים.

כמו שקודמי כבר הזכיר, טוב לדעת שאין בכוונתכם לרחם על משפחות החללים מפיגועי התופת בישראל, ולמרר בכי מר, על משפחות "נרצחים ללא משפט" כדבריכם. הייתי רוצה לראות אותך(כם) בעוד כמה שנים, אבות ואמהות לילדים שנרצחו בפיגועי תופת (ואני לא מאחל זאת לכם. זוהי אך-ורק סיטואציה), שותקים ומגייסים מתנדבים למניעת הגיוס לצה"ל. הייתי רוצה לראות כיצד תרגישו אז, כאשר ילדכם ירצחו על-לא-עוול-בכפם, ע"י אותם "נרצחים ללא משפט". האם כאשר ילדכם יהרג בפיגוע תופת: * האם גם אז, תמשיכו לחוס על אותם משפחות "נרצחים ללא משפט"? * האם גם אז, תקראו לילדכם ותשדלו אותם, לא להתגייס לצבא ישראל? * האם גם אז, תכתבו מכתב לראש-הממשלה בזמנו, המיידעו על כוונותיכם? - מיותר לציין שעם דעות כנ"ל, אין בי ספק כי כולכם, אחד-כאחת, ראויים לשיחה דחופה עם הקב"ן. ומי יודע, אולי כל הסיפור, הינו גרסת כיסוי ותפירה, עקב אי-רצונכם להתגייס לצה"ל מסיבות השמורות רק לכם? אני קורא לכם, (א)נשים ללא ביצים - תתפגרו בשקט.

amir18

New member
אתם לא יותר טובים מהפלסטינים=מחבלים

הכותרת זה בדיוק מה שאני חושב עלייך ועל כל הקבוצה שלך. רק שתדעו שאם היו שואלים את רוב הציבור במדינה או לפחות את האנשים שכן הולכים לצבא לשירות קרבי ומקריבים את חייהם. הם אותם האנשים לא היו רוצים לראות את הקבוצה הזו במדינה הזו. אני לפעמים מהרהר למה אני בכלל רוצה לתרום למדינה ולהגן על אזרחיה אם כאלו חולארות כמוך וכמו קבוצתך מתרוצצות ופותחות את פיהן. אני מציע כתשובה לך ולקבוצתך שאם באמת תקים ארגון כזה, נקים ארגון נגדי. ונשמיע את קולנו כנגד השטויות שלכם.

dgty

New member
אני לא חושב שצריך :

מי צריך להקים אירגון הם קבוצה קטנה ולא משמעותית בעם ואתה יודע מה עדיף שלא יתגיסו .בתור בן אדם שמתגאה בצה"ל אני לא מוכן שהם יכלכלו לנו את הצבא

Iron-Maiden

New member
מוות לכם ולכל הערבים!!!!!!!!!!!!!

נחסל את כל מתנגדי צה"ל עם RPG!!!!!!!!!!!!!!!!

IAF123

New member
יא זונה

תקשיבי יא שרמוטה זונה. אם זו הדעה שלך - אין לי שום בעיה עם זה. אבל, את לא צריכה לפרסם אותה בפומבי ובטח שלא באינטרנט. אם את לא רוצה ללכת לצבא זה בסדר מבחינתי אבל אל תסיטי אנשים. הלוואי שתמותי וגם שכל הערבים ימותו ביחד איתך. אם את כ"כ אוהבת אותם למה שלא תעברי לגור איתם?אני בטוח שהם מאד ישמחו לקבל אותך שם!

okok4

New member
כל הפורום הזה מלא גזענים. ../images/Emo5.gif ../images/Emo31.gif

עופר ב.ה

New member
התפתחות מנטלית מעוכבת, מה?

נניח שאתה לא מסכים איתה. זו זכותה להביע דעתה בפומבי, בפורומים הרלוונטיים וגם כאן. "בטח שלא באינטרנט"? למה? חשבת בכלל לפנית שכתבת את השטויות האלה? ואיפה בדיוק היא מסיתה? ברור שיש הרבה אנשים שתומכים או מביעים הזדהות עם המסר שלהם. אליהם היא פונה. היא לא מנסה לשכנע אותך ואנשים שכמותך. בקשר להמשך ההודעה שלך - באמת שלא שווה התייחסות, מלבד אולי השתתפות בצער משפחתך.
עופר נ.ב. אם אתה ילד בן חמש, אני מתנצל. רמת כתיבה ורמת חשיבה סבירים לגילך.

dgty

New member
לילדי השמנת שנגד צה"ל

אולי אתם יודעים לכתוב יפה ולתת משפטים חכמים כמו " זה לא שווה אפילו התיחסות " כל הכבוד לכם שאתם יודעים ליכתוב יפה אבל אתם גועל נפש של בני אדם לא איכפת לכם מהעם שלכם ,מהצבא ששומר על כך שלא ישמידו אותכם ואני בטוח ב -100% שאתם לא רוצים להיתגיס מסיבות אישיות אבל את רוצים למצוא תירוץ מוצדק לחברה ולעצמכם אז תאמינו לי אם זה היה תלוי בי לא היתי מגיס אותכם כי אתם בושה לצבא ישראל ובושה למדינה עצמה ואני בטוח שבמקום לחשוב על מה שכתבתי אתם סופרים לי שגיאות כתיב ואני יודע שיש לי שגיאות כתיב אבל את זה אי אפשר להשוות לשגיאה כמוכם

עופר ב.ה

New member
עצה לחיים

אל תהיה בטוח בכל כך הרבה דברים. דווקא אדם שכל כך בטוח ונחרץ, יש סיכוי שאולי, רק אולי כמובן, הוא לא ממש הקדיש יותר מידי מחשבה. בקשר ל"אני בטוח ב- 100% שאתם לא רוצים להתגייס מסיבות אישיות אבל אתם רוצים למצוא תירוץ מוצדק לחברה ולעצמכם" - כבר הגבתי על הדברים בהודעה אחרת. אני רק מופתע ונפעם לקרוא דבריו של בוחן כליות ולב. אם תוכל לחלוק איתנו את הידע המאפשר לך לחדור למחשבתם של אחרים, אשמח אם תשתף אותנו. אגב, לא שגיאות הכתיב שלך משעשעות. גם לא אופן הניסוח שלך. החשיבה הילדותית והדלה שלך - היא שמשעשעת (ואותך צריכה להעציב). עופר

dgty

New member
ולך אין שגיאות כתיב ואתה מנסח יפה :

אז אולי תדבר עם הפלסטינאים למה אתה מסוג האנשים שרואים את עצמם מעל החברה - ככה זה ילדי שמנת אבל אתה יודע מה לי יש שגיאות כתיב אבל אני יהודי טוב בניגוד אליך כי אני לא חושב על התחת של עצמי ואני מוכן לתרום אפילו יותר מ 3 שנים בצבא על מנת להגן על העם והמדינהשלי בעוד שאתה לא יכול לתאר לעצמך שלוש שנים של תנאים קשים כי אתה חושב על התחת של עצמך יותר משאתה חושב על החברה . בנוסף לזה ( וזה לא רק לך אלא לכל האנשים שתומכים בדעה שלך ) אתם מביאים כל מיני דוגמאות של אזרחים פלסטינאים שנהרגים בטעות על ידי צה"ל - אתם יודעים מה מקובל עלי אתם צודקים צה"ל צריך להפסיק את הדבר הזה אבל בשביל זה אתם טוענים שלא צריך להתגייס ? זה כאילו שאתם אומרים : צה"ל עשה טעות ובגלל זה אנחנו לא מתגיסים מה דעתכם להגיד : חלק מהעם הפלסטינאי פוגע ביהודים רבים ולכן לא נתמוך בו - שלידע כללי זה נקרא שאתם תומכים באויב כי אתם לו מוכנים לשתף פעולה עם הצבא שלכם שמגן בפני האויב . אתם אומרים שלא כל הפלסטינאים פוגעים ביהודים ולכן אנחנו נגן על הפלסטינאים - וזה נכון ( צריך לעורר את צה"ל לא לפגוע באזרחים חפים מפשע ) אבל האם זה נכון שאתם אומרים שכל צה"ל פוגע באזרחים פלסטינאים חפים מפשע ולכן לא נתגיס אליו ?

למעלה