חמודון!!! תקרא את זה - וכל יפי הנפש
ויאטנם לא הייתה מלחמה של ארצות הברית, הם נכנסו לזה מרצונם החופשי ו"ממניעים הומניטריים", להם הייתה ברירה. המלחמה לא הייתה בבית שלהם אלא מאות אם לא אלפי קילומטרים משם. עכשיו תגיד לי אם המצב הזה דומה לשלנו, שבו המלחמה באה לידי ביטוי בפתח בתינו בכשיבים שלנו, במסעדות בו משפחות סועדות - וחושבות שהן בטוחות, אבל שנייה אחר כך מחבל מתפוצץ לו, והופ! נמחקה משפחה! תינוקות ילדים, נשים וגברים - אין להם הבחנה, ולא איכפת להם. עכשיו שלא תעז להשוות אותנו אליהם! מדיניות החיסולים היא הדבר הכי חכם ששרון עשה. הם מתמקדים בראש ולא בגוף. אם כורתים לאירגון טרור את הגוף, אז הוא לא יכול לתפקד. הפעולות מבוצעות בכלי נשק מתוחכמים כדי לגרום למינימום פגיעה באוכלוסיה אזרחית. עכשיו תגיד לי אם אנחנו דומים. אחרי כל פיגוע אתה רואה אלפי אנשים בעזה רוקדים וצוהלים, על מוות שלנו, של ישראלי. תגיד לי אם אתה רואה שמחות המוניות אצלנו על מוות בשגגה של ילד. תגיד לי. עכשיו תגיד לי לסיום, אתה לא מסכים שאנחנו חייבים לעשות הכל כדי למנוע שלא תתפוצץ מחר בתל אביב, ירושליים או כל מקום אחר? אני כלל וכלל לא אומר שחיי ישראלי שווים יותר מחיי פלשתיני, אך במלחמה, כמו במלחמה, איש איש לנפשו. ואם למרות הכל ולמרות כל הצעדים שננקטים נפגע אזרח פלשתיני חף מפשע - אנחנו יודעים שזה היה בלתי נמנע - כי עשינו הכל. אתה יכול להגיד אותו הדבר עליהם? שכל מטרתם זה להרוג חפים מפשע?! זו ההודעה הראונה שלי בפורום הזה והזדעזעתי לקרוא מה שרשום כאן. Mr Wizard, או בשמו - מתן.