מכתב שמניסטים, 2001.

Stick

New member
גזען מטומטמם

שמעת על חופש הביטוי? אתה יודע באיזה משטרים ישנה מדיניות של סתימת פיות? עם הדעות שלך בקשר להשמדת הערבים אני בכלל מרגיש חמישים שנה עמוק בתוך אירופה.

dgty

New member
מה היתה אומר אם הינו תובחים בנאצים

אתה יהומו מסריח ( אתה יודע מה אני מתנצל לכל ההומואים שאני מדבר כך זה פשוט ביטוי שנידבק לי אבל עוד יותר אני מתנצל בפניכם שאני קורא לחולרע הזה הומו ) אבדו לך קרובי משפחה בשואה ?!!! מה היתה אומר אם אותם קרובים היו טובחים בנאצים שגם הם גיזענים ?!!! אז אל תבוא ליבכות לנו שאנו מגינים על מדינת ישראל ועל העם היהודי !!!

Stick

New member
תגובה

כן אבדו לי. ואני לא הולך להשתמט מגיוס ולא להיות גובניק. נתראה בקרבי.

בלי קשר לדעות - את אשכרה מטומטמת

מה זה "אנו מסרבים לשרת בקרבי"??? את מודעת לעובדה שאת בת נכון...? ובתור בת אף אחד בצה"ל לא מכריח אותך לשרת בקרבי, את יודעת את זה נכון? מחר אני אכתוב מכתב לדיסנילנד "אני מסרב לקבל כרטיסים חינם ממכם. אני מסרב לקבל מיליון דולר ממכם. אני מסרב..."

עופר ב.ה

New member
אלעד, תלמד לקרוא

קבוצה של 62 בני נוער - חלקם בנים, חלקם בנות. כולם בעלי מסר משותף ואידאולוגיה משותפת (בנושא הזה), כל אחד מתכוון לפעול באופן שונה. קפיש?

dgty

New member
אחי אתה טועה

אני גם בדעה שלך לגבי הזונות האלו אבל רק לידע כללי צה"ל נמצא במהלך תוכנית שמטרתה לגייס בנות לשירות קרבי (אתה לא זוכר שיש טיסת קרב ? )

Pheno

New member
אין לכם שום בושה??

אתם לא מתביישים אפילו לחשוב כך? אני מניח שאתם לא מכירים מישהו שנפל תחת הגנה על הארץ שלנו, או מישהו שהיה בפיגוע. אם ההסתה שלכם תתממש (מה שאין סיכוי שיקרה) לא תהיה לנו מדינה. בושה וחרפה לכל אלו שיצטרפו אליכם ואתם המובילים בכלל צריכים לא להוציא את הראש שלך מהבית.

^PaRkErIt^

New member
אין לי מילים לתאר את ההלם שלי ממה שכתבתם!!! אם לא נדכא אותם,הם ימשיכו לדכא אותנו וכל מה שנותר לנו לעשות זה להחזיר להם מלחמה! המעשים של הצבא שלנו נעשים בעקבות הטרור שהם מנחילים בתוך הבית של כל אחד מאיתנו!! הפעם באמת הגזמתם!!!!!!!

barakas

New member
קצת רקע הסטורי

לא סתם בחרתם בכותרת "מכתב השמינסטים 2001"...בנסיון ליצור איזושהי הקבלה עם מכתב השמינסטים המקורי שנכתב בתקופת מלחמת ההתשה בו הביעו תלמידים את מחאתם נגד מלחמת החינם המתחוללת...אך אם כבר בחרתם להאחז באסוציאציה יש לציין שהשמינסטים ההם לא התכוונו ובטח לא קראו להשתמטות ליבי יוצא אליכם ואל סרבני המצפון השונים כי אני כמוכם מתנגד לכיבוש הישראלי ורואה בהומניות כערך עליון המתעלה על צרכים לאומיים.אבל על אף האידיאולוגיה שלי אני אשרת בצה"ל לא כדי לשמור על האינטרס היהודי-ישראלי אלא פשוט כדי לשמור על חיי ועל חיי חבריי. כשלון אוסלו-קמפדיויד-שארם הוכיח כי הבעיה הישראלית-פלשתינאית סבוכה הרבה יותר מסתם מהות הכיבוש.ישראל כבר הציעה 100 אחוז מהשטחים בהסכמי שארם ובכל זאת סירב ערפאת. המלחמה הנוכחית שעוד תחריף והיום בו תעשה קיומית כבר אינו בהכרח רחוק דורשת (!) ראיה ריאלית והמציאות העכשיות היא שישראל נמצאת במלחמה עם הרשות הפלשתינאית,סיום הכיבוש לא ייסיים את המלחמה בדיוק כמו שלא התחיל אותה (לפחות לא בסיבוב האלימות הנוכחי)! האמצעים בה נוקטת מדינת ישראל הם אמצעי מלחמה.בעת כזו האינטרס הביטחוני מתעלה על הצורך בהליך הוגן מסיבות ברורות. תתעוררו!מלחמה אינה הומנית! מלחמה אינה דמוקרטית! ומלחמה אינה הוגנת...לעולם! תפסיקו לשפוט את המצב בצורה כה משוחדת וחד צצדית...הנסיון הזה להיות הומנים ורדיקלים הוא ממש מגוכח מצטער על הספר אבל כבר נמאס לשמוע את השטויות האלה...

טל עדתו

New member
גברתי היקרה, תקראי ותפנימי ../images/Emo18.gif

תראי... אני לא אתחיל עכשיו לפרוס לך את כל ההיסטוריה שלי עפ הפלשתינים...ממש לא...ובטח ובטח שלא אתחיל להתבכיין על מה הפסדתי בגללם - אני רק אגיד לך ככה: אני איבדתי בת דודה במלחמה העקובה מדם הזאת...מחבל רצח אותה ב11 דקירות סכין...את עדיין קוראת לו בנאדם? את עדיין קוראת למשפחה שלו בני אדם??? אני לא!!! לא בני אדם עושים כאלה דברים = אלא בהמות!!! על הלינץ´ שמעת, נכון? את חושבת שאותם פלשתינים שעשו אותם הם בני אדם??? לא! לא בני אדם עושים דברים כאלה אלא בהמות!!! המכונית תופת שהתפוצצה אתמול בגבעה הצפרתית הייתה מול הבית שלי...תביני הטמבון של המכונית שהתפוצצה הגיע לפתח הבינין שלנו...רק שתביני עד כמה החומר נפץ היה גדול...אם תקראי גם הודעות קודמות אז תביני שהמכונית שלנו הלכה קפוט כי היא נחתה מול המכונית שהתפוצצה... וזה רק פגיעות ברכוש...את מנסה לתאר לעצמך מה היה קורה אם היו עוברים שם אנשים? כמה הרוגים ופצועים היו? לא! למה שתחשבי על זה ... את הרי חושבת על הסבל של הצד השני, נכון? אז למה שלא תלכי ותגורי איתם? אתם בטח טוענת שרובם לא מחבלים, נכון? אז הנה חדשות בישבילך - תפתחי פעם טלויזיה בערוץ 1 או 2 בעת הפגנות ענק של הפלשתינים נגד היהודים...ואני לא מתכוונת לסתם נגד אלא נגד שמוביל לשהידים... תראי כמה עשרות ומאות אלפים של פלשתינים הולכים עם כיסוי על הפנים וסכינים בידיים ושורפים את דגל ישראל... תסתכלי על ה"קייטנות" שעושים שם לילדים בני 5 שבקושי ראו חיים ורק מלמדים אותם שם איך ללטוף חיילים ואיך להפוך לשהידים... גברתי היקרה, ברור שיש סבל גם בצד השני, אבל הסבל שיך רק לאותם מעטים מאוד שהם פלשתינים שלא תומכים ברצח יהודים!!! מעטים מאוד!!! מעבר לזה...את חושבת שהם מודעים לסבל שלנו? ברור שכן! ה אלה שגורמים לו! אז את באמת חושבת שהם יושבים עכשיו בבית ואומרים: "אוי כמה מסכנים היהודים האלה...שוב נרצחו להם אנשים בכבישים היום..." אז זהו שלא!!! המשפחה של המחבל שרצחה את בת דודה שלי לא מצטערים על מה שהבן שלהם עשה! להפך - הם מכבדים את המעשה שלו. על הסבל של הצד שלנו חשבת??? על כל משפחות ההורגים בפיגועים שהיו פה בשנים האחרונות חשבת? פיגועי ירי בכבישי ישראל!!! מכונית תופת בתוך שטח ישראל!!! מחבלים מתפוצצים במסעדות!!! מחבלים מתפוצצים באוטובוסים!!! ירי מכוון נגד חיילים!!! זריקת מטעני חבלה נגד חיילים!!! לכל זה את כן מסכימה??? זה לא נקרא סבל??? גבירתי הנאווה, תראי לי עוד מדינה אחת בעולם שמרשה שדברים כאלה יקרו בתוך שטחה...! הגעת למסקנה...שאין!!! אין עוד מדינה אחת בעולם שנותת למצב הזה לקרות יום יום!!! אם זה היה קורה לארה"ב הם מייד היו מחסלים אחד אחד את כל המחבלים האלה! הם היו עושים צעד דרסטי מידי! ומה מדינת ישראל עושה? יורה טילים על בינינים פלשתינאים רייקים מאדם!!!!!!!!!!!!! נו באמת.... שמעת על המשפט "הקם להורגך השכם להורגו?" יש מחבלים מסתובבים , את באמת חושבת שישראל לא תהרוג אותם? את מעדיפה לא להרוג אותם ולתת להם עוד זמן...בזמן הזה הם יכינו עוד חומרי חבלה ואז הם ירצחו אותנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה לראות אותך בעוד איזה עשר שנים עם ילדים, כשמחבל עומד לך מול הפנים ומאיים לרצוח לך את הילדה...מה אז תגידי לו - "רגע! חכה! אנחנו יכולים לדבר...אני מבינה את הסבל שלכם?" או שמה שברור שתעשי הוא שתהרגי אותו מיד!!!!! זה בידיוק אותו עיקרון!!! מעבר לזה - אם את רוצה שיהיו כמה שיותר כאלה שלא ילכו לצבא...מי בידיוק את חושבת שיגן על המדינה? מי? עזבי את זה ... את באמת ובתמים חושבת שאם אתם תשתטמו זה יביא שינוי לחברה? או שינוי בצבא? את לא חושבת שמי שמחליט את ההחלטות הצבאיות והמדיניות זה חבורה של אנשים עם ניסיון רב שנים והם יודעים קצת יותר טוב ממך מה לעשות?! בכל אופן - מה שהכי מרתיח אותי מכל זה שבחרת לך לבוא לפורום מתגייסים ! ! ! ופה העלית את עינין ההשתמטות... את באמת חושבת שבפורום של אנישם שמתגיייסים את תוכלי למצוא אהדה על עקרונתייך??? אני ממש לא מבינה אותך!!! והדבר היחידי הנוסף שיש לי להגיד זה - עוד חבורת משמתטים 2001 יוצאת לדרך...שיהיה לך המשך חיים מהנים. טל.

dylan

New member
תתפלא

אבל לא כולם רוצחים ומחבלים אצל הפלסתינים, בדיוק כמו שלא כולם כאן ימנים קיצונים שרוצים להרוג אותם... אבל בכל מקרה כ-ו-ל-ם בני אדם, היטלר היה בן אדם, סטאלין היה בן אדם, עראפת הוא בן אדם, גם גנדי לעומתם היה בן אדם. אז בלי קשר לדעותיך לפחות אל תעשה עוול לבהמות כי בניגוד לבני אדם אין להן רוע טהור, ודת שמעוורת אותן (והכוונה לא רק לערבים)

טל עדתו

New member
דבר ראשון זה תתפלאי ../images/Emo36.gif

אני בת! ו...לא אמרתי שכולם מחבלים!!! תסתכל/י במה שכתבתי - כתבתי - רובם!!! ו...אולי באמת ההשואה בינהים לבין בהמות היא לא נכונה... אבל הכוונה שלי היא שאולי בגוף הם בני אדם אבל מבינה שכלית הם ממש לא בני אדם!!! ו...מה הכוונה לדת שמעוות אותם? טל.

barakas

New member
הממ...

קודם כל אף פעם אל תשתמשי בטיעון של "מי שעושה את ההחלטות יודע קצת יותר ממך כי הוא שם יותר זמן"...זה לפעול בראש קטן. מי שעושה את ההחלטות בישראל מתחלף כל שני וחמישיתשלא נדבר על זה שלפעמים הוא לא עושה את ההחלטות הנכונות... טרור זה טרור,אין ספק שהוא שפל ולא הוגן אבל הם לא בהמות ואנחנו לא צדיקים. שליטה בהם במשך שלושים שנה ע"י ניצול עוצמתנו הצבאית דחפה אותם לשימוש בטרור כדי להחלץ מזה...גם יהודים השתשמו בטרור-גם יהודים פוצצו חמור בשוק,גם יהודים פוצצו מלון,גם יהודים דקרו...טרור כמו שאמרתי שפל אבל מה לעשות הוא הדרך היחידה בה ישות ללא צבא מקיימת מרי. הם לא קדושים,במאבק הנוכחי (אינתיפאדת אל אקצה) אני אפילו מאמין שזאת מלחמה שנכפתה עלינו אבל המרחק בין זה לבין הפלשתינאים כבהמות צמאות דם רחוק מאוד...הפלשתינאים קודם כל רוצים חופש,כשניתן להם אותו אז נוכל לדבר על מי מוסרי יותר אז טוענת שהתגובה הישראלית לא מספיק קשה?אז מה צריך לעשות?לכבוש את כל השטחים שוב,לבנות מוצבים?או אולי רק רצועת שטח שתמנע מהמרגמות להגיע לתוך ישראל??נקרא לזה אהה...מבצע שלום ישראל :) נשמע מוכר לא? אין פתרונות קסם,אי אפשר לשבור צבאית גוף שנלחם במלחמת גרילה...גם האמריקאים שהבאת כדוגמא לא הצליחו לעשות את זה בויאטנם

.Mr. Wizard

New member
חמודון!!! תקרא את זה - וכל יפי הנפש

ויאטנם לא הייתה מלחמה של ארצות הברית, הם נכנסו לזה מרצונם החופשי ו"ממניעים הומניטריים", להם הייתה ברירה. המלחמה לא הייתה בבית שלהם אלא מאות אם לא אלפי קילומטרים משם. עכשיו תגיד לי אם המצב הזה דומה לשלנו, שבו המלחמה באה לידי ביטוי בפתח בתינו בכשיבים שלנו, במסעדות בו משפחות סועדות - וחושבות שהן בטוחות, אבל שנייה אחר כך מחבל מתפוצץ לו, והופ! נמחקה משפחה! תינוקות ילדים, נשים וגברים - אין להם הבחנה, ולא איכפת להם. עכשיו שלא תעז להשוות אותנו אליהם! מדיניות החיסולים היא הדבר הכי חכם ששרון עשה. הם מתמקדים בראש ולא בגוף. אם כורתים לאירגון טרור את הגוף, אז הוא לא יכול לתפקד. הפעולות מבוצעות בכלי נשק מתוחכמים כדי לגרום למינימום פגיעה באוכלוסיה אזרחית. עכשיו תגיד לי אם אנחנו דומים. אחרי כל פיגוע אתה רואה אלפי אנשים בעזה רוקדים וצוהלים, על מוות שלנו, של ישראלי. תגיד לי אם אתה רואה שמחות המוניות אצלנו על מוות בשגגה של ילד. תגיד לי. עכשיו תגיד לי לסיום, אתה לא מסכים שאנחנו חייבים לעשות הכל כדי למנוע שלא תתפוצץ מחר בתל אביב, ירושליים או כל מקום אחר? אני כלל וכלל לא אומר שחיי ישראלי שווים יותר מחיי פלשתיני, אך במלחמה, כמו במלחמה, איש איש לנפשו. ואם למרות הכל ולמרות כל הצעדים שננקטים נפגע אזרח פלשתיני חף מפשע - אנחנו יודעים שזה היה בלתי נמנע - כי עשינו הכל. אתה יכול להגיד אותו הדבר עליהם? שכל מטרתם זה להרוג חפים מפשע?! זו ההודעה הראונה שלי בפורום הזה והזדעזעתי לקרוא מה שרשום כאן. Mr Wizard, או בשמו - מתן.

Stick

New member
טל, על סמך איזה נתונים את מבססת

את ההנחות האלו שרובם מחבלים? אני לא רוצה להתחיל ללכלך כאן על האמירה שלך-"אבל מבחינה שכלית הם ממש לא בני אדם", אז אני פשוט אתעלם ממנה. תגידי יש לך חברים ערביים בכלל? יצא לך לשוחח עם ערבי פעם, ולהשתחרר מהסטיגמות שטבועות בך כל כך חזק? נראה מה יקרה כאשר גם אותך ידכאו בעוצר, ימנעו ממך את הזכות לעבוד ולפרנס את המשפחה, ירו לך על הבית ב"טעות"? תקראי פעם את המוסף של גדעון לוי במוסף הארץ בימי שישי, אם את מחשיבה את זה כעיתון שמאלני, אז תקראי גם את המוסף המדיני של ידיעות, תראי שאנחנו לא טלית שכולה תכלת גם כן.

okok4

New member
stick! כל הכבוד

לעוד אנשים יוצא לקרא את המסמך האנושי המזעזע שמביא איתו גדעון לוי מדי שבוע? מומלץ לכולם, לא רק לשמאלנים האשכנזים שקוראים "הארץ". פשוט לא יאמן מה קורה שעה-חצי שעה מהבית שלכם.

dgty

New member
הבנתי עם מי יש לנו עסק :

אני לא מאמין אחרי כל מה שהיה את עדין מרגישה שיש על מה לדבר ביכלל :היטלר בן אדם ,ערפת...סטלין מה את דפוקה ? לידע כללי שלך : כל העניין שלכם שאנשים פלסטינאים חפים מפשע נהרגים זה ביכלל לא נכון צה"ל יורה רק באש מדויקת ועוד ליפני שהוא מוריד ביניין הוא מבקש מהדירים להתפנות יש יותר טוב מיזה ? ואת יודעת מה נלך לפי החשיבה שלך ונגיד שזה נכון שפלסטינאים חפים מפשע נהרגים ,הם נהרגים מתוך כוונה לפגוע במחבלים שהורגים יהודים על זה חשבת ? על זה אמרת משהו ? אמרת תודה לחילים שלא יושנים בלילה כדי שאת תוכלי לישון בלילה ולקום בחיים בבוקר ? אבל לא אנשים כמוכם זה מסוג האנשים שיתנו את ביתם בעבור "שלום" ולא רק יעשו את זה אלא גם יחזרו על הטעות הזה פעם נוספת ,אז אנחנו בניגוד אילכם רוצים לתת לאחים הקטנים שלנו את האפשרות ללכת לבית הספר בבוקר ללא סכנת חיים וזה לא פשע אנחנו שומרים על החיים של העם שלנו בעוד שאתם מסיעים לאויב בכך שאתם מחלישים ומבישים אותנו ואני רוצה להסביר לך משהוא אני רואה שאתם חושבים שמי שבעד צה"ל לא בעד שלום : זה ביכלל לא נכון גם אנחנו הינו רוצים שלום עם כולם אבל עם כל הכבוד יש גבול והעם הפלסטינאי עבר אותו מזמן . לפני כמה זמן חשבתי לעצמי : אם המצב היה הפוך ואנחנו הינו לאום יהודי שמתימר למדינה יהודית בשטחי ישראל והעצמאות על השטח היה ביד ערבית היתי מתנהג כמוהם : הורג ,הורג,ועוד הורג , את יודעת מה לא כי אני כמו כל יהודי עשוים מחומר אחר אנחנו לא בהמות כמוהם אבל אני מגן על עמי בניגוד אילכם : את יודעת מה עזבי מיכתב לראש הממשלה למה שלא תסיעו לפלסטינאים וזה ?

okok4

New member
לאחר שתגמור כיתה ג´

ותגמור גם כיתה ט´, אתה תגיע לתיכון ותלמד על הפעולות של הלח"י, האצ"ל, הפלמ"ח, תנועת המרי העברי וכו´. אני מניח שיש לך עוד עשור לפחות לחכות, אז נעזוב את הנושא הזה (המעניין ביותר, אגב). נכון. לפני ששוטרי מג"ב ביקשו מהפלשתינאים - שחזרו מעבודה בישראל - לקשור את שרוכי נעליים ולהכות איש את חברו, הם הקפידו להיות אדיבים, מנומסים, ובכלל, לפעול בצורה הומנית. השוטרים אגב נשפטו ונמצאו אשמים. המשטרה רודפת אחר רוצח, במהלך המרדף המשטרתי נפגע אזרח ונהרג. האם הפגיעה באזרח מוצדקת?

למעלה