ממצב אנשים????

עכשוו ניסתי!!

ולא מצליח אולי התמונה גדולה מידי? אין לי מושג איך להקטין, אפילו שכבר ניסו להסביר לי הרבה פעמים.....

noooga

New member
גם אני לא יודעת איך להקטין..

משהו בצייר.. אין לי מושג

אני מוסיפה לך משהו שהביאו לי

בפוום אח- אומנות שימושית בהנהלת מ ש כ י ת איך להקטין תמונות-הסבר מאת: שושkהו 03/05/05 | 13:36 אז ככה, ראשית זה תלוי בתוכנה עמה עובדים יש כמה תוכנות עיבוד תמונה שמסתובבות בשוק. לרובכן יש וודאי אופציה של Microsoft photo editor, שמגיעה עם האופיס. אולי אתן לא מוגעות אליה אבל איתה מאוד קל לעבוד כיוון שהיא די מינימלית וקשה להתבלבל. בכל מקרה בכל תוכנות עיבוד התמונה יש אפשרות לבחור בהגדרת RESIZE, לשינוי גודל בתמונה. לרוב זה תחת IMAGE. פותחים את התמונה ובוחרים באופציית ה-RESIZE. עכשיו אתן מחליטות כמה להקטין. שימו לב שבצד ימין כתובים אחוזים ו"המונה" מופיע על 100%. לגודל סביר לפורום כ-60 מתאים מאוד. אם הצילום מרוחק מאוד עדיף לחתוך חלק מהרקע (תכף אסביר איך) ולבחור בהקטנה של 70%-80%. כדי "להרגיש" את השינוי אני מציעה לשמור בשם אחר כשמקטינים כדי שהתמונה המקורית תשאר לכן ותוכלו לעשות בה שימוש בעתיד. צריך לנסות כמה פעמים ואז יודעים בערך לאיזה גודל כדאי להקטין. בתוכנות אחרות כמו פוטושופ יש אפשרויות נוספות של רמת דחיסה וכו' וזה מצריך הבנה יותר מעמיקה של נושא הצילום ואני מעדיפה לא להכנס לכל ההסברים הארוכים (גם ככה ארוך ) אבל אם למישהי אין את האופציה שציינתי-תכתבו איזה תוכנה יש ואם אני מכירה אותה אנסה לעזור. לגבי הקטנת רע מיותר. באותה תוכנה של מיקרוסופט, יש אפשרות לבחור במסגרת מקווקוות ואז מסמנים את השטח שרוצים להשאיר אחרי חיתוך התמונה. למשל צלחת על שולחן עץ ענק, בוחרים את הצלחת עם או בלי שוליים של השולחן ואז בוחרים ב-IMAGE אופציית CROP ובוחרים ב-אישור. אם אתן חותכות תמונה על מנת לחלק לחלקים ממליצה שוב לשמור בשם אחר. מקווה שזה עוזר...

טוב טוב, אני גם ישים...

אז זה אני....למרות שאני משער שכמעט כולם פה כבר ראו את התמונה הזאת...וכל מי שאמר שהוא לא יודע להקטין אז שידע שזה לא תרוץ מספק (האמ האמ נגה ויערה...)

חחח,אני ראיתי ת'תמונה הזאת../images/Emo3.gif

אתה נראה פה מזה מסטול,חחח...LOL...
סתם סתם,אל תיפגע..אתה נראה מצויין

דימיינתי אותך ככה!

אבל יותר דתי, מתנחל כזה... רוה המתחלים הם זרוקים כאלה ויש להם שיער מלא.. (ארוך יחסית, תלתלים...) עם כיפה כזו ענקית...! חחח כנראה שטעיתי, אבל זה בסדר, אפזר לסבול אותך גם ככה..

הסטיגמה הזאת נכונה...!!

היום למשל, הייתי בחברון, וכל הנוער הגבעות (או איך שלא קוראים לזה.. ), עם בגדים זרוקים שיער מלאא וכיפות ענקיות...!! אני חולה עליהם! הם כאלה חמודים!!

MK respect

New member
=]

וואלה רעיון מעולה.. אבל אני לא ישים תמונה שלי בלנ"ד..!! חבל שאני יהרוס שרשור של תמונות יפות...

MK respect

New member
נראה...

אם נמצא תמונה שאני אולי נראית בה קצת טוב אולי נעלה אותה... נחפש..

MK respect

New member
יעריתושתושתושתוש...

תגידי, מה את אומרת אני ישים ת'תמונה שלי ושלך מהסיעבת פרידה?? חחח... אם את מסכימה אני ישים כי זה תמונה שיצאתי בה יחסית פסדר... אז תחזירי תשובה מהר ואולי אני יעלה אותה...

למעלה