נמצאו נכונות ע"י החתול שהתבקש לשמור על השמנת.
העם היהודי רוצה לשמר את הנרטיב שלו, ולכן אין פלא שכאשר הוא יבדוק את טענותיו הוא ימצא שהן "נכונות". כל החוכמה, זה לשכנע גם את הצד השני, ממש כפי שאני יכול לשכנע את הצד השני ששתיים כפול שתיים הם ארבע. הוכחה ברורה, זה למשל מגילת יוחסין, עם שמות ברורים של אב אחרי אב, עד...אתה יודע מה? לא צריך עד משה רבנו: מספיק אלף שנים אחורה. מספיק שתציג לי יהודי אחד (אחד!) שמסוגל להציג מגילת יוחסין כזו, או-אז יסתתמו טענותיי.
העדות של זה המשיח לפי תומו (מהסירטון הידוע לשימצה), שאמר שיש פלסטינאים שמוצאם הוא מסעודיה וממצרים: אתה מתעלם מכך שיש גם יהודים המשיחים לפי תומם ומעידים שמוצאם הוא מאשכנז או מספרד או מתימן או מבבל וכו', נו אז מה? האם היהודים מכחישים זאת? לא, ועדין הם טוענים שזה לא סותר את טענתם שהם מצאצאי בני ישראל שחיו כאן בתקופת האבות, אז אותו הדבר עם הפלסטינים! בהקשר הזה אני מזכיר לך, שלא רק רוב העם היהודי - אלא גם רוב העם הפלסטיני - חי היום בגלות: בקנדה, באירופה, בעיראק, במדינות המפרץ, בלבנון, בירדן, וכו'. נו אז מה? האם הפלסטינים מכחישים זאת? לא, ועדין הם טוענים שזה לא סותר את טענתם שהם מצאצאי הפלישתים והיבוסים.
לגבי הר הבית: אתה שאלת אותי האם אני מסכים לטענתך שיש שם חוסר סימטריה בכך שרק למוסלמים מותר להתפלל, אז עניתי לך שברגע שתסכים אתי שיש לבטל את חוסר הסימטריה בנושא של פיתרון שתי המדינות, אז אז תחזור אליי ונדון בחוסר הסימטריה המשתקף בכך שבהר הבית מותר רק למוסלמים להתפלל.