מנפצים את המיתוסים

RieM

New member
אורח החיים של ההורים

מכתיב את זה של הילדים. ככה זה היה, ככה זה בהווה וככה זה יהיה. ולצורך ההבנה, ניתן להשוות בין אורח החיים של ילדים חילוניים השונה בתכלית מזה של ילדים חרדים. הלבוש שונה, הדיבור שונה, נושאי הלימוד והשיחה שונים וגם היחסים בינו לבינה שונים. טוב או לא טוב - כל הורה מחליט עבור ילדיו. את מבינה, כלה יקרה, לא משנה אנה תלכי ומה תעשי, תמיד תהיה בחירה סובייקטיבית כזו או אחרת, בין אם תרצי או לא, בין אם תבחרי בכך או לא. מטבע הדברים שילדים הולכים עם הוריהם, נעשית הבחירה אוטומטית עבורם. באירופה למשל, הגישה הרבה יותר ליברלית ופתוחה. יש משפחות המבלות את חופשת הקיץ באתרי נופש נטוריסטים ויש כאלו שבוחרות לבלות במקומות אחרים. עדיין, עבור אדם חרדי, גם בילוי בבריכה מעורבת שכולם בה לבושים בבגדי ים, נחשב כדבר אסור מכל וכל. אז איפה בדיוק עובר הגבול ומי קובע מה מותר ומה אסור ?

ובבית שהורים מכסחים אחד את השני ואבא אונס

אז נורמלי שכולם יאנסו את כולם לא ? הרי אם ההורים מתנהגים ככה למה שהילדים לא ? כל הורה מחליט עבור ילדיו לא ? כמו האבא שאנס את בתו יחד עם בניו לא ? אני לא חרדית ואפילו לא נוטה להיות - אני חושבת שאם בא לכם כמבוגרים לעשות כל דבר - תעשו - אתם ברי החלטה. ילדים לא ברי החלטה וילדים הם תמימים, ומה לעשות שאנחנו לא באירופה ובחברה הישראלית רואים את זה כלא נורמלי ונוגד את כל הכללים להביא ילד למפגש נודיסטים.

RieM

New member
איך שבלבלת מושגים ועשית סלט מהכל

מכות, יחסי מין בין קטינים לבגירים ובכלל יחסי מין בכפייה, הם דבר אסור מכל וכל ללא שום קשר אם לבושים, עירומים או לבושים למחצה. אגב, גילויי אלימות וגילויי עריות ניתן למצוא לכל רוחב החברה הישראלית, בכל העדות ובכל המגזרים. ולגבי הענינים האלו, החוק בישראל מאד ברור והחלטי. (וזה אפילו לא משנה אם מגלגלים עיניים לשמיים וחובשים כיפה על הראש) ולכן, נא לא לבלבל מושגים "בתמימות" לכאורה. נכון שאת רוצה לנצח בוויכוח, אבל ההקשרים שאת יוצרת "בתמימותך", מוגזמים, פוגעים ומעליבים. ולגבי הנושא השני - הגדרת הנורמליות בחברה הישראלית. ניקח למשל את הרוב החילוני במדינת ישראל, אשר מעצם היותו רוב מכתיב את הנורמה ולכן נחשב "נורמלי". נשאלת השאלה - האם מותר לחרדים קיצוניים המהווים מיעוט קטן במדינת ישראל, להמשיך ולכפות את אורח החיים השונה בתכלית מזה של הרוב החילוני המייצג את הנורמה, על ילדיהם ? יש גם מיעוט קטן של אנשים שהחליטו לא לשלוח את ילדיהם למוסדות החינוך הממלכתיים והחליטו במקום זאת ליצור עבורם מסגרות לימוד מתאימות יותר לטעמם. האם זה מותר ? האם זה אסור ? מה לגבי דיונים אתאיסטים השוללים את סיפור הבריאה מכל וכל ומציגים דרך/גישה/ראיה אחרת ? ומה לגבי אורח חיים השונה מאורח החיים היהודי ? האם זה מותר ?

הדרכה

כחלק מהיותנו הורים, לקחנו עלינו את האחריות להדריך את ילדינו ולהסביר להם את ההבדל בין אסור ומותר. לא צריך לערבב, לבלבל את הילדים ההבדלים ברורים וחד משמעיים

ברור . אבל ------------------------

כחלק מחברה ישראלית בארץ ישראל שבה לקיחת קטינים למפגש עם החברים העירומים של ההורים נחשב כסטייה ואפילו יגידו שזה גובל בפלילי. גם כאן צריך לדעת לא לערבב - תלך אתה, תהנה לך בכיף. את הילד תשאיר בגי'מבורי.

eranoz

New member
את ממעיטה מערכם של ילדים

ילד יכון להבין שלכל מקום יש את החוקים שלו. בגן יש חוקים מסוימים שאין בבית ודברים שאפשר לעשות בבית איאפשר לעשות אצל סבא וסבתא וההפך. ילד יכול להבין שיש מקום מסוים שבו ורק בו מותר להיות ערומים. ובאשר לסוטים, כשאדם מתחיל לגעת בילד באיזוור המפשעה או מבקש מהילד לגעת בו באותו הרגע והחל מנקודה זו הוא סוטה בעיצומו של מעשה סדום. הגבול פה מאוד ברור ואפשר להסביר אותו לילד. הורדת בגדים לא חייבת להיות מעורבת פה. אפשר לעשות את זה גם כששני הצדדים לבושים. פעולת הנגיעה היא שהופכת את האקט ללא לגיטימי ולא מוסרי . וזה בכלל לא משנה מה לובשים או לא לובשים באותו רגע.

eranoz

New member
שימי לב שאחת הקנוניות הפדופילית החמורות ביותר

בשנים האחרונות, קרתה בארצות הברית כשפדופילים התחזו לכמרים קטוליים וביצעו בילדים את זממם בכנסייה. דוקא שם, במקום שקדושת האל אמורה לשרות בו. במקום שהכי מתנגד לנטורליזם ונודיזם.

אני לא ממעיטה בערכם של הילדים - להיפך

אני ממעיטה בערכם של המבוגרים החושפים אותם לדברים האלה. וככל שהילד גודל ומגיע לגיל הבגרות שבו מתחיל הגוף ממש להתפתח זה גרוע יותר ויותר. לדעתי מאוד מזעזע שאבא ישב במעגל אחד יחד עם בתו בת ה 13 - 17 ועם חבריו המבוגרים כשכולם עירומים.. מוחותיהם של בני האדם בנויים אותו הדבר ומה לעשות כשמגיעה בחורה יפה ומתיישבת מול גברים בגיל אביה , לגיטימי שמחשבותיהם המיניות יצוצו עליה. ואל תתחסדו לי ותיתממו. ולכי תסבירי בתור ילדה בת 15-17 לחבר שלך הראשון בתיכון שכל החברים של אבא כבר ראו מה יש לך מתחת לבגדים ............... בחורה כזו תיחשב כשרלילה..........גם אם היא לא כזו. על כן לדעתי, אם כבר לחשוף את הילדים לדבר זה אז בגיל 18. כשדעתם מיושבת והם כבר חוקיים לכל דבר.

ר ב י ט ל

New member
טרום שפיישל בשבילך

דברים שכבר נכתבו כאן , רקש את העדפת להתעלם מהם, כמו מעוד התיחסויות, עולה הרושם כי את מעונינת לתקוף, מבלי לשמוע לקרוא ולהבין שמה שאת אומרת נכון רק לך ואינו משקף את המציאות אז ככה 1. במפגשם יש שני בני זוג וגם נשים בודדות 2. ילגים מעל גיל 12 לא מגיעים למפגשים, לא מעניין אותם, הם הולכים עם החברים שלהם למקומות אחרים 3. גם מפגש במקווה הוא מפגש נטוריסטי, יש שם גברים מכל הגילים, יש שם גם הומואים וגם פדופילים שמתחילים עם הילדים, האם לאסור הליכה למקווה כי חושפים ילדים בגיל ההתבגרות למעשים אלו? 4. השרלילות גדלות בבית שבו אסור לדבר על מין ומיניות , כי כל אשה היא זונה וכל גבר הוא מניאק שרוצה רק דבר אחד, אצלנו אנחנו יודעים שהנשים מסוגלות ויכולות להיות קצת יותר מזונות והגברים רוצים עוד כמה דברים חוץ מלהשכיב את הבת של השכן ולסיכום כל איש ודמיונותיו ורצונותיו האפלים

שאלה כאן פרצלה

את השאלה על הילדים מעל גיל 12 ונענתה שהם כן מגיעים - לכן מה שכתבתי. אני דווקא מאוד רגועה . ואת ? ברור לי שגם במיקווה ובכל מקום ישנם פדופילים וסוטים אבל ההבדל הקטן בין המקווה לבין חוף נודיסטים הוא שבמקווה ישנה הפרדה ברורה בין נשים וגברים וגבר יראה גבר ז"א אחד שיש לו את אותו הדבר. אני מדברת על המצאות ילדה בין הגברים. אני חושבת שבמקום שנורמלי להיות ערומים מול כל חברי ההורים - הגוף מאבד מהערך שלו. והילד מאבד מתמימותו אם לא נעים לכם לנהל דיון - אני יכולה ללכת, אתם לא חייבים לענות . אני דווקא לא חושבת שתקפתי או פגעתי באף אחד, אני בסך הכל מנסה להבין כבר מאתמול איך מסוגלים הורים לקחת את ילדיהם למסיבות שבהם כולם עירומים. בסך הכל אחרי הכל - אתם תישארו עם שלכם ואני עם שלי , כל אחד ילך לעשות מה שבראש שלו. ההגנה הכי טובה היא התקפה או להאשים את האחר בהתקפה............................

eranoz

New member
ובעניין אובדן התמימות

אובדן התמימות אצל ילד קורה כשהוא נאלץ להתמודד עם נסיבות חיים קשות. אין שום דבר פוגעני ומשחית לנפש הילד בהסתודדות של בני אדם ערומים. עבריין מין יבצע את זממו בנפש הרכה בכל מקרה הוא לא חייב להיטמע בחברת נודיסטים בשביל זה. בימינו הוא אפילו לא חייב לצאת מהבית הוא יכול לדוג לו נפשות רכות דרך האינטרנט.

eranoz

New member
בעניין המחשבות המיניות של הגברים

הם צצות בכל מקרה גם אם הבחורה לבושה. ודרך אגב בחורה יכולה להתלבש בצורה שתהפוך אותה ליותר מעוררת מינית מאשר אם לא היתה לבושה בכלל. ובעניין איך בחורה יכולה להסביר לחבר הראשון שלה שהוא לא הראשון שרואה אותה בלי בגדים. את צודקת לא כל אחד יכול לקבל להבין ולכבד את ערכי הנודיזם והנטורליזם ולאחד כזה באמת לא כדאי לגלות שאתה נודיסט/נטורליסט זה לא קשור לגיל או לטיב מערכת היחסים בין השניים. זה נכון לנערה ונער שזה להם רומן ראשון, כמו שזה נכון גם לגבי שני מכרים מהעבודה שהקשר בינהם ענייני ונטול מיניות לחלוטין.

התנסיתם כבר בפגישות כאלה?

רוצים לספר לנו עליהן? איך זה? לוחצים ידים? בודקים זה את זה מכף רגל עד ראש? ודרך אגב, יש תכשיטים? איפור? תסרוקות? אולי כובעים לשמש? משקפי שמש?

ר ב י ט ל

New member
לטרום כלה המזועזעת

את מזועזעת כי ההורים מביאים את הילדים איתם?זה חלק משגרת חיינו לבלות עם הילדים בזמן איכות את מעדיפה שהורים ילכו לים או לבריכה וישאירו את הטף לבד בבית?

sl 3977

New member
ואני

אוסיף ואומר שברגע שילדים הולכים עם הוריהם למפגשים הנטוריסטים זה מלמד ומרגיל אותם שעירום לא חייב להיות רק בסיטואציות מיניות אלא גם חברתי מרגיע ומשחרר ומקרב את האדם אל הטבע ומסיר את המגבלות של הבגדי הים וגורם לקבל אחד את השני ללא שפיטות וללא הבדל של גזע מין ודת

פרצלה

New member
האם ילדים זה כולל למשל גם

בנות מתבגרות? נגיד מביאים את הנוער איתם? בנות 15,בני 17 ?

למעלה