מנפצים את המיתוסים

sl 3977

New member
אני!!!

מבלי להסס ומבלי לחשוב יותר מדי אם כי קודם אני מעונין ליסוע לעיר העירומה בצרפת(cape de agada) כי שמה אני ארגיש יותר בנוח ויותר חופשי ללכת בעירום מאשר אתרים נטוריסטים בארצינו הקטנטונת ומה גם שקראתי בכתבה בעיתון שהנטוריטים בארץ מאוד לא סימפטים ומאוד לא נחמדים כלפי המצטרפים החדשים אז לכן אתם לא רואים אותי בגעש בנווה מדבר במפגשי העמותה ובפסטיבל פשוט תקנו אותי אם אני טועה

golanarts

New member
חינוך לערכי העם היהודי? אין כזה דבר עם יהודי

ישנה הדת היהודית. וישנם היהודים. אין עם יהודי. זו שגיאה. ניתן לומר עם ישראל. אם בכל זאת תתעקשי לומר משהו. ליהודים כולם אין את אותם הערכים. לעם היהודי אין ערכים משלו שאין לעמים אחרים. סטיתי מהנושא (רק מהנושא). ילדים הם ילדים ומבוגרים הם מבוגרים. מה הקשר לערום??? בואי למפגש. יהיה כיף. לא נטריד אותך מינית או אחרת - מבטיחים.

אני לא נגד נטוריזם אצל מבוגרים

תעשו מה שבא לכם. אני נגד לקחת ילדים תמימים ולחשוף אותם לדברים כאלה . זה הכיסוי הגדול ביותר לדעתי לפדופיליה "תמימה".

giora10

New member
../images/Emo127.gifהשתתפות ילדים במפגשים נטוריסטים../images/Emo41.gif

טרום כלה
העלת נושא מצוין
אני חושב שאת עושה נכון שאת עומדת על דיעותיך, ולשמחתי גם יודעת להקשיב ולהגיב לעניין. אני מכבד את דיעותיך, שבעיניי הם חלק מהסטיגמות הקיימות על נטוריסטים ובילוי משותף בעירום בחברה. כנטוריסט ותיק וכאחד שביקר בהרבה מקומות כאלה בעולם, אני יכול לבשר לך שזה מאוד מקובל בהרבה ממדינות אירופה, ובכל האתרים שהייתי ידעו להפריד בין מין ובין עירום. פדופילים ישנם לצערי בכל מקום וזה חלק מחיינו. דווקא אצל הנטוריסטים יש הרבה פחות בעיות מסוג זה מאשר בחברה רגילה. בדרכיה הראשונים של העמותה דננו בנושא והעלנו אותו בפורום הנטוריסטי הישראלי שהיה אז הפורום היחידי העוסק בנושא (הלואי שהיו עוד הרבה כמוהו) http://naturism.naturist.co.il/leket3.htm

sniper 7

New member
אני רק רוצה להגיד

שאחרי קריאת הטופיק הזה הרבה יותר קל לי להבין את הצד שלכם ואת אורך חייכם. אבל טרם כלה או מישהי אחרת לפניה, העלתה נקודה אחת שבכל זאת הפריעה לי. אתם באמת רוצים להגיד לי שגבר מבוגר יכול לשבת ליד נערה עירומה בת 16 ולא לחשוב עליה באופן מיני? הרי לא מדובר כאן על ראש שבט אפריקאי שגדל לתוך מציאות שבה עירום מופרד ממיניות - מדובר כאן על גבר מערבי. לא קונה את זה...

ר ב י ט ל

New member
סניפר

ילדים בני 16 לא יבואו למפגשים ילדים בני 16 מעוניינים להיות בחברת בני גילם, למעשה החל מגיל 12 לערך הם מפסיקים מרצונם לבוא למפגשים וחוזרים למפגשים אם בכלל אחרי הצבא. ראיתי גברים מפשיטים בעינהם נערות לבוושת בנות 16 ולא רק בשפת הים ראיתי נערת בנות 16 לבושות שמשדרות מיניות וסקסיות , ושכל הופעתן משדלת ומזמינה גברים להתחיל איתם, זה עניין של אישיות ולא של עירום.

ערן שחר

New member
לחלקם אין בעיה להתפשט

אם הם במפגש של בני גילם כמו בבומבמלה השנה היו לא מעט בני נוער בחוף הנודיסטי רוב הבנות היו עם חלק תחתון אבל לבנים אין בעיה להתפשט

RieM

New member
קח אדם חרדי

ושים אותו ליד נערה בת 16 לבושה בביקיני ונראה איך הוא יגיב. יכול להיות שעבורך ביקיני זה mainstream, אבל עבור מגזרים אחרים זה נחשב דבר תועבה ושיקוץ.

אדם חרדי נרגש גם מאשה לבושה מכף רגל עד ראש.

ואם הקרסול של המציץ, הוא יציץ בזוית עינו לעברו, ויפתח מיד ספר תהילים להרגיע את מיניותו המתפרצת.

קוואנט

New member
נראה לי שאתה עושה קצת עוול לאנשים תבוניים ../images/Emo13.gif

אם גידלו אותנו בדרך מסויימת, זה לא אומר שאנחנו לא יכולים להתנגד לה, לחשוב על אלטרנטיבות ולהתנהג באופן שונה ממה שחונכנו. אם כולם היו מתנהגים כל הזמן אותו הדבר, לא היו שינויים בהיסטוריה ולא היו מהפכות
. אם בשבט האפריקאי רגילים לעירום, זה לא אומר שאנחנו לא יכולים להתרגל לזה גם כן, אפילו אם חונכנו אחרת. כבר כתבתי פה בשרשור אחר - מה שמפתה אותנו הוא לא העירום אלא הבגד - החולצה הצמודה, אולי מחשוף, לפעמים שרירים בולטים וכו'. כשאין בגדים - "הפיתוי הרגיל" נעלם

OnlyLeigh

New member
לי אישית אין דעה לכאן או לכאן

רק רציתי להגיב על רמת התגובות הבוגרת והתשובות היפות שחברי הפורום נותנים לספקנים. כל הכבוד על הסבלנות :)

eranle25

New member
אבל מה כל זה שווה...

אם אין פה תמונות מהמפגשים שלכם , רצוי של הכוסיות...חחחח.....סתם צוחק.

למעלה