מנפצים את המיתוסים

פרצלה

New member
כלומר אין לכם בעיה

נגיד לאבות מבינכם,שהבת שלכם בת 13 או 16 תשב לייד החבר הכי טוב שלכם בן ה45 שניהם עירומים.... סבבה

קוואנט

New member
פרצלה ../images/Emo13.gif

יופי של שם
גם לבת הצעירה וגם לחבר הטוב ברורים כללי המשחק: העירום אינו מיני, ומה שלא היית עושה בעולם הלבוש - אין לעשות בעולם העירום. בנוסף, מה שמגרה אותנו הוא הבגד עצמו - המחשוף, החולצה הצמודה, החלקים המובלטים. כשאנחנו עירומים, "הכל בחוץ", שום דבר לא מוסתר והגירוי מתמתן-עד-נעלם
.

פרצלה

New member
חיה ותן לחיות

אני לא באמת מאמינה שגבר בריא עם רגשות וצרכים מסוגל לשבת לייד בחורה צעירה וערומה ולא באמת להביט בה מידי פעם ולהתגרות אבל כמו שכתבתי בכותרת,זו הדרך שלכם וכל עוד זו לא עבירה על החוק זה גם העניין שלכם בלבד..

RieM

New member
ומה אם

אותה נערה לבושה בביקיני חושפני ? האם אז ניטל עוקצו של הגירוי המיני ? ואולי כדאי שכל בנות ישראל תתחלנה להתלבש בצניעות המאפיינת את בנות מאה שערים ובני ברק ? איפה בדיוק עובר הגבול בין כפיית דרך החיים שלך לבין סובלנות לאחר ?

פרצלה

New member
בעיה קלה בהבנת הנקרא?

כתבתי בפירוש שחור על גבי פורום גם בכותרת וגם בפנים,שאני לא מסכימה עם דרך החיים שלכם אבל מקבלת את זכותכם לחיות לפיה כמו שזכותי לחיות לפי דרכי. אני לא מבינה מה יותר סובלני כלפי האחר מהמשפט חיה ותן לחיות. אם לא ברור לך פירוש המשפט אשמח מאוד להביא לו הסבר

RieM

New member
כל אחד כאן

אינדיבידואל, בין אם הוא נטוריסט או לא. כל אדם באשר הוא, זכאי לחיות על פי ערכי אמונתו כל עוד הוא לא פוגע לרעה באחרים. בהנחה שאת חילונית, אורח חייך זהה פחות או יותר לשלי ואף על פי כן שונה בתכלית. שם המשחק הוא - סובלנות כלפי האחר. הישראלים אוהבים להתהדר בנוצות הסובלנות, אבל כאשר מגיע רגע האמת - יוצא ישראלי "ימי הביניים", רדוף הרוחות והשדים, ממאורתו. במקרים כאלו, על אף חילוניותו, פתאום הוא מסתופף בצילה של הדת והופך מאינדיבידואל פתוח ונאור לעוד פרט בהמון מובל באפו בלי להשאיר מקום למחשבה חופשית. אגב, גם בין האירופאים לא כולם נטוריסטים, אבל לא מוקיעים את מי שכן בוחר לבלות כך את חופשותיו. נ.ב. על סמך מה החלטת שאני נטוריסט ? בגלל שאני מציג גישה שונה ופתוחה יותר משלך ?

פרצלה

New member
מה אתה רוצה ממני?

אתה בכלל קורא,או פשוט כותב על אוטומט? מה כתבתי שהוא הפוך ממה שאתה כותב? אתה באמת לא מכיר את המשפט חיה ותן לחיות? אתהלא דובר עברית? מה בדיוק הבעיה שלך,שאתה מנסה לחנך אותי בדיוק לדברים אותם כתבתי בעצמי? חוסר ריכוז?חוסר תשומתלב?או אי הבנה? חיה ותן לחיות היתה הכותרת של ההודעה שלי,המשפט הזה המוכר לכל ישראלי דובר עברית פרושו פשוט מאוד,כל אחד שיחיה את חייו לפי הערכים המנחים אותו כל עוד אין הוא פגוע באחר. מכאן,אם נמשיך קו איטי של הסברה,אני בעד שאתה תחיה את חייך והנטוריסט יחיה את חייו והדתי יחיה את חייו,כל אחד עלפי אמונתו,בלי כפיה באושר ואושר. אם תרצה להמשיך לא להתייחס לכתוב אין לי כוח להמשיךלחזור על עצמי לילה טוב.

מה הקשר להשאיר את הילד לבד בבית ?

לבין לחשוף את הילד למראה חברים ערומים של ההורים ולומר לו שזה נורמלי. אם הילד בוגר ובר דעת להחליט החלטות ובא לו להצטרף להורים למפגש שכזה - אחלה. אבל כשהילד קטן ואינו מבדיל בין טוב לרע ? אם מישהו מאוחר יותר יאונן לו מול העיניים או יעשה דברים אסורים - לילד כזה זה יראה נורמלי - ואולי יעשה זאת בעצמו . כשילד כזה יגדל , יגדל יחד איתו הסיכוי לניצול מיני משני הכיוונים - מנצל ומנוצל - כי הוריו לימדו אותו שזה נורמלי. ילדים לוקחים לגי'מבורי - לא לחוף נודיסטים.

ר ב י ט ל

New member
הדימיון שלך מאד מפותח

טרום כלה מאיפה היציאות האלו של קיום יחסי מין בזמן המפגשים או אוננות הייתי במספיק מפגשים לא זוכרת אף אירוע כזה, באיזה מפגש את ראית אוננות? ושוב נחזור על המוטיב המרכזי, קיום יחסי מין רצוי שיהיה בעירום, אבל לא כל עירום מוביל ליחסי מין אצלנו יש הפרדה בין עירום למיניות, כך אנו מחנכים את ילדינו, לכן ילדינו לא יתנו שיפגעו בהם מינית, אני בטוחה שאם יעשו מחקר יגלו כי אצל נטוריסטים אחוז ההטרדות המיניות וגילוי העריות קטן יותר ממשפחות אשר כל עירום מוביל מיד למחשבות מיניות ולריגושים מיניים

לא הייתי ולא אהיה

וגם לא כתבתי שום דבר על אוננות או קיום יחסי מין במפגשים. כתבתי שילד קטן שאינו בר החלטה, לא אמור להיות נוכח במפגשים כאלה. כתבתי שילד כזה יכול להחשף ברחוב להטרדה מינית ויהיה קשה לו להבדיל בין מה נורמלי ומה לא. תארי לך שהילד שלך מספר בגן או בית ספר שבילה עם הוריו בשבת במסיבה עם חבריהם הערומים ??? הילד אצל הוריו לא ישאר זה בטוח. לכי תסבירי את הקלישאות על נודיזים למערכת החינוך. ועל זה אומרים "אבא שלך ערומכו ?" - "לא" (אבא שלך ערום כולו
)

ר ב י ט ל

New member
מותר לראות במוזיאון תמונות ופסלי עירום?

או שגם זה יביא להטרדות מיניות ? מתי לדעתך צריך לספר לילדים שלאנשים יש הרבה איברים בגופם וחלקם משמשים להפריה כמו שאיברים אחרים משמשים לשמיעה ראיה חשיבה וכד' מבחינתינו לכל האיברים יש אותה חשיבות וכך אנחנו מחנכים את ילדינו, לכן הילדים יספרו בגן שהיו עם ההורים בים ובנו ארמונות חול , וכד' נושא העירום כלל לא מטריד אותם כמו שהוא מטריד אותך לידיעתך האיבר הסקסי והמיני בגוף הוא המח, הוא זה שמאפשר הנאה , או אי הנאה , בהתאם לעכבות ואיסורים שחונכנו אליהם איבר חושני נוסף הוא הפה, אנחות ההנאה והתאווה שמשמיעים אנשים שנהנים מאוכל לא נופלים ברמתם מאנחות אחרות, האם נאסור על אכילה ואנחה בפרהסיה?

שוב מה שאני מנסה לומר זה ש.......

אין לי בעייה עם זה שתעשי את זה את - את מבוגרת ואת יכולה להחליט בעצמך. אין מה לעשות וחייבים להיות מציאותיים נטוריזם נוגד את הנורמה המקובלת על רוב תושבי מדינת ישראל. וכל אחד שישמע שילד הולך לבלות עם הוריו וחבריהם במפגשי נודיסטים - יזדעזע. ומה לעשות שילדים אומרים הכל ולא מחסירים דבר, ילד שיפלוט דבר כזה (גם אם זה הכי תמים בעולם לדבריך) ימצא שונה בפני החברה והסובבים אותו ויהיו אלו שיתרחקו ממנו בעקבות הידיעה ויכול להיות שיהיו גורמים של רווחה וחינוך שעלולים לנקוט הליכים להוצאת הילד מבית הוריו. סטו.

קוואנט

New member
טרום כלה...

במפגשים נטוריסטים אסור מטרידים מינית, לא שולחים ידיים, ואפילו לנעוץ מבטים נחשב למשהו לא ראוי. עושים כל מה שעושים בעולם הלבוש, רק בלי בגדים. בגלל שאינך מכירה את התרבות הנטוריסטית, את מיד מקשרת עירום לדברים שליליים כמו הטרדה מינית, אבל זה ממש לא מה שקורה בפועל. הכללים מאוד ברורים במפגשים, ואלו שמביאים את ילדיהם דואגים להבהיר להם היטב את ההבדל בין "עירום טוב" לבין "עירום רע". להיות עירום זה נורמלי, כל עוד זה נעשה במקומות הראויים. רחוב זה לא מקום ראוי, וילד למשפחה נטוריסטית שיראה אקסהביציוניסט ברחוב יבין מיד שזה דבר לא טוב. בעניין מה שהילדים מספרים בגן, זה מאוד פשוט: הילדים מספרים שהיו בבריכה עם ההורים והיו במגלשות, אכלו קצת על האש ושיחקו בצעצועים ובכדור. ההבדל היחיד - לא היו שם בגדי ים. את נולדת נטוריסטית בדיוק כמונו, אלא שבגיל מסויים, הוריך השמרנים התחילו להלביש אותך. לא נורא, זה מה שעשו לרובנו, אבל התגברנו
. עד עכשיו זה לא נאמר לך, אבל ברוכה הבאה לפורום

באתי מהשער ונראה לי שחוללתי קצת "סערה"

אולי מישהו יכול לענות לי על השאלה : האם זה חוקי להביא ילדים מתחת לגיל 18 למפגשים נטוריסטים ? גם אם אין חוק כזה כנראה שלא חשבו עליו...........

chich2

New member
חוקי או לא ?

אז בעניין החוק במשפט על חזקת ילדיפ קטינים האב החרדי(חוזר בתשובה ) תבע את החזקה על ילדיו ןאחת הטענות בכתב התביעה היתה ביקור של האם עם בעלה החדש בחופי נדוסטים יחד עם הילדים כמובן שכמו בכל תביעה על חזקת ילדים נבדקה המשפחה על ידי פקידת סעד והמסקנות שבית משפט בישראל קיבל אומנם החינוך בבית הוא לא קונפרמיסטי אבל אין ספק שהוא לא פוגע בילדים ולכן על הילדים להשאר עצל האישה מפתיע ???

sl 3977

New member
לדעתי

ועוד איך הורים יכולים לקחת ילדים לאתרים נטוריסטים ורוב הההורים הנטוריסטים מלמדים את ילדיהם להפריד בין עירום חברתי ולאונן זה עירום מיני ורוב ההורים מלמדים את ילדיהם שאם מישהו יאונן מולם בפומבי לא להכסים לכך ולא להסכים לכך שסוטים יעשו להם דברים אסורים עכשיו הבנת טרום כלה למה כן אפשר להביא ילדים למפגשים הנטוריסטים?

שוב ולאחר שקראתי מה שכתבת

זה עדיין לא נראה לי מקום לילדים. ממליון ואחת סיבות ... עלי זה לא מקובל ואני בטוחה שגם על רבים כמוני.

למעלה