מסיבת הקאמבק בשברולט!

סבגבג

New member
דבר אחד...

שיש לי להגיד על המסיבה (לא הייתי) זה שאני יודעת על כמה שנכנסו ללא ת.ז בגלל קשרים לאנשים מסוימים, דבר מאוד לא פיירי. או שמכניסים עם ת.ז או שלא מכניסים בכלל - כי זה ממש לא פייר לגבי כל האנשים שממש רצו ולא יכלו להיכנס אני אישית, יכולתי גם להשתמש בקשר שלי לגילי אבל לא עשיתי את זה ועוד הרבה כמוני, בגלל שזה ממש לא הוגן.

Compulsive

New member
מה לא הוגן בזה?!

זה קורה בכל מקום. ורוב האנשים שנכנסו ככה עוד מעט יהיו בני 16 אז זה לא ממש משנה. והם לא נכנסו כי הם מכירים את זה ואת זה, אלא בגלל שהם קבועים. אני מניח לפחות.

סבגבג

New member
לא מסכימה איתך...

אז גילי יכול להביא את הבן שלו שהוא בן 11 למה? כי יש לו קשרים זה בולשיט! זה ממש שטויות כי הרעיון של הת.ז זה להרחיק כאלה שלא עברו גיל מסוים כדי שהגדולים שבאים לא ירגישו שהם יוצאים למועדון שהאחים הקטנים שלהם יוצאים אליהם (עפ"י מורן) ובכל זאת... יש כאלה עם קשרים אז עדיין מגיעים "האחים הקטנים" אז מה הרעיון פה..??? חוצמזה שמה זה ´קבועים´ בשבילך? כאלה שבאים כל יום שישי? אז גם אני קבועה. כי אני מגיעה כל יום שישי וכל החברות שלי - כנ"ל אז למה לא נותנים לנו להיכנס אם אנחנו קבועות? כי אנחנו לא מכירות את כל העולם שם?

benny afro

New member
בלי קשר שנייה, ומה תגידי על

אנשים שהם VIP ונכנסים ראשונים למועדון בלי לעמוד בתור, זה גם לא פייר?

Rastaman Chant

New member
אתה רוצה לדבר על מועדונים אחרים?

עדיף שלא. אל תתימרו, כי אתם לא. אתם לא פחות טובים, פשוט סוג אחר של מועדון.

benny afro

New member
לא מדבר על מועדונים אחרים...

גם אצלנו,VIP נכנס ראשון,ומקבל יחס מועדף..

Rastaman Chant

New member
נו באמת.

אני בטוח שזה לא ככה. וגם אם כן זה מטומטם. כמה אנשים כבר באים למועדון, 100? 150? זה בשביל הפוזה.. ממילא בשעה הראשונה נכנסים איזה 20 ורק אחרי זה, לאט לאט נכנסים. חוץ מזה, בד"כ לVIP יש שער משלהם. ואיזה יחס מועדף בדיוק? יש לו חדר תענוגות? אם זה ככה, אז המועדון הוא מטומטם שמתיימר להיות עוד יותר מטומטם? מה הקטע הזה של לחקות מועדונים אחרים? יש בשברולט איזה 6 רובוסקנים מסכנים פליקר ומכונת עשן. העניין בשברולט זה לא ה"תל-אביביות" של המועדון, אלא דווקא השכונתיות. אז מה הקטע של הVIP?

benny afro

New member
אתה לא מבין משהו...

אנחנו מתייחסים לקהל שלנו הכי טוב שאפשר ורוצים לתת לו כמה שיותר, ובמיוחד לאלה שבאים הרבה וכל הזמן. אני לא מבין את הטמטום בזה שאני רוצה שהקהל שלי יקבל מאיתנו כמה שיותר. מה מטומטם פה?

Absolut May

New member
העבודה שלכם?! חחח

העבודה שלכם היא לומר לכולם שלא נכנסים בלי ת"ז ואחרי זה בגלל שכולם יודעים שזו סתם "עבודה בעיניים" כולם באים וכמובן אתם מכניסים אותם - כי מה, הם באו, אין אנשים במועדון - נכניס!

benny afro

New member
לא כל הקהל מקבל את היחס הזה...

ממש לא... יש VIP,שנהנים מפריוולגיות רבות,אני לא אפרט את זה כאן,אבל בואו נגיד,פריווילגיות כמו של הצוות.

Rastaman Chant

New member
הבעיה היא שלא לכל הקהל.

יש אנשים שזאת בעיה בשבילם לבוא למועדון שנכנסים אליו ילדים בני 14. ולא כי הוא בן 15.5 ובמקרה יש לו ת"ז אלא כי הוא בן 18.

Compulsive

New member
...

לא שמעתי על המקרה שילד בן 11 נכנס. בכל מקרה, בעקרון הקבועים נכנסים. תדברי עם מישהו מהצוות, אני לא, אז אני לא יכול לענות לך ממש.

למעלה