מסיבת הקאמבק בשברולט!

אלון יפריק!

חחחח וואלה סבבה שהייתה אתמול ! תתחיל לבוא כל הזמן ובמקום רק לסמן הזמנות בשיעור גם תיקח כמה ותבוא איתם

ya maaan

New member
תודה אלון, מקווה שנהניתם.

ולא יזיק לראות אותך ימי שישי.

RutyTuti

New member
כן..באמת היה מאוד נחמד אתמול.

הגענו בשיא הקור ובאתי עם שני מעילים (אח...כאלה מחממים..זה היה נעים..) היתה מוזיקה טובה , דווקא דיי אהבתי את ההיפ הופ , אבל הם עשו את זה קצת יותר מידיי זמן.. ובאמת קיימו את הבטחותיהם של "האפי אאור" ונרגילות חופשי (היה למעלה) רק מה שלא הבנתי זה אמרו שיהיו שלוש רחבות לא..? בקיצור , היה מאוד נחמד, ונהנתי מאוד ! חבל אבל שבערך בשעה ארבע התחיל לכאוב לי הראש בטירוף..

RutyTuti

New member
פח...התיק שלי דווקא נהנה אתמול..

מסתבר שהוא אוהב נקניקיות ועל כן הוא רצה להיות בקרבת הבאר!(ולא בשביל לשחק עם התיקים האחרים בטי!!) , אז אחרי ריבים מרובים..(תיק שובב!!) הסכמתי לשים אותו בבאר...אבל רק כי הוא אוהב נקניקיות... טוב נו.. צפוי.. תיק כחול

RutyTuti

New member
כן...כול התיקים הוורודים והאדומים

כול הזמן התחילו איתו כי הוא תיקן כזה שווה!! אבל הוא נפנף אותם...בשבילו יש רק אחת..(me!!!)

Gum Cigarettes

New member
אה...

אני חושבת שהתיק שלך הומו. כי התיק שלי (בילי) סיפר לי שהיה בינייהם משהו... מתחת לבר.

Gum Cigarettes

New member
אהמ...

אני חושבת שהתיק שלך הומו. כי התיק שלי (בילי) סיפר לי שהיה בינייהם משהו... מתחת לבר.

RutyTuti

New member
התיק שלי לא הומו הוא דו מיני../images/Emo34.gif

והוא גאה להיות עצמו!כוסון!

kingshimmy

New member
אני קורא את זה, את יודעת.

אני יושב פה וקורא את הכל. גם אם אני לא אומר כלום, אני קורא. ואני זוכר את זה, שלא תחשבי. הכל נרשם. הכל מצטבר שם ברשימות איפשהו. מתישהו אני אתפרץ, וזה לא יהיה נעים כל כך עבורך. אז קחי את זה לתשומת ליבך. אה, ואל תהיי פאג.

למעלה