מסיבת הקאמבק בשברולט!

Compulsive

New member
כן...

אבל אני מכיר... דיי..... ודניאל אני מניח שהוא אוהב פירוטיניה רק אז מהיה בא לו... אין שום רע בזה.... אבל חפיף. וכן אני יודע ששמת את כל אלה, והיה מצוין, אבל לא שמת תשירים שאני אוהב ח אבל אי אפשר לבקש הכל! :) אני אוהב יותר מלודיים אתה שמת פשוט לדפוק תראש, אבל כנראה שזה מה שטוב למועדון, בשביל לרקוד זתומרת.

Mrs Hetfield

New member
ברור שזה מה ששמים במועדונים!!!

לא שמים במועדון מוזיקה כדי לשבת ולהקשיב למלודיה!! שמים כדי לדפוק ת´ראש ולעשות האד בנגינג (ראה יום שישי |:)| ) !!!

benny afro

New member
מתן אני חייב להגיד

תיקלטת מצוין,אני לא הייתי שם, אבל שיבחו אותך, קדימה אחי!

danihell7734

New member
ביקשתי שירים ואני בכלל לא מכיר אותם

ביקשתי ממך במפורש, אני מצטט את עצמי:"זוהר שים פיוריטניה של דימיו בורגיר" אתה:"בסדר אחרי השיר הזה" אתה יודע מה, אולי את השיר הספציפי ששמת שלהם לא הכרתי, ואני גם לא מתיימר להכיר כל שיר של כל להקה, הקטע הוא שאתה בכלל עיוותת את מה שהיה, נותנים לך ביקורת, קח את זה בקלות.

Icy Dragon

New member
זה שאמרת לי לשים

שיר ספציפי זה אומר שאני חייב לשים בדיוק את אותו שיר? עם כל הכבוד התקליטן הולך עם הקהל אבל עדיין צריך להפעיל שיקולים מסוימים לא?

Mrs Hetfield

New member
או הו מה שיש לי להגיב...

איפה היית כשהיה דימו בורגיר? ואיפה היית בסיילם? ובכל בדת´ ובלאק כשהיה????????? אני לא אוהבת דת´ ובלאק וכשהיה אני הייתי היחידה על הרחבה !!!! חבל שאתה מלכלך.. כי מתן שם את כל הקלאסיקות רק כשהוא ראה (אני מניחה כמובן) שאין לו קהל למוזיקה כבדה יותר!! (דת´ ובלאק)!! כי כשהיה ( והיה) לא היו אנשים על הרחבה!!! אפילו בן!! כן הזמן ביקש סיילם... לא הפסיק לבקש סיילם וכשהיה סיילם הוא בכלל לא היה!!!

או אה

New member
שתי דברים...

דבר ראשון לזוהר יש המון ידע (לפחות על פי מה שאני יודע
) על בלאק ודת´ אז הוא שם דברים שלא הרבה אנשים מכירים (לדוגמא סינרג´י שרק אני ואת היינו ברחבה
) ורוב האנשים שם היו קבועים אז היו להם דברים יותר טובים לעשות מלרקוד שירים שהם לא מכירים, אז את לא ממש יכולה להאשים אותם... ודבר שני את אמרת שבן ביקש סיילם וכשהיה הוא לא היה שם... את לא יכולה לצפות שיהיה שם כל הזמן ויחכה לזה, כמו שאמרתי הרוב שם קבועים ויש להם דברים יותר טובים לעשות מסתם לשבת ולחכות לשיר אחד או שתיים...

Mrs Hetfield

New member
לא לא לא!!

הקטע עם בן זה שאמרתי לו בזמן שהיה סיילם.. והוא התעלם!! הוא רקד במרכזית.. אז אנשים שרוצים לתמוך במטאל (או לפחות ברוק הכבד?) במועדון הזה צריכים להראות נוכחות.. או שאחרת לא יהיה.. ואנשים ביקשו.. אחרת לא היו עושים רחבת מטאל!

או אה

New member
אהה..

אז בקטע עם בן את צודקת... אבל גם תחשבי שהפעם היו קצת אנשים יחסית... אני הייתי אומר אפילו ממש קצת:)

או אה

New member
אין לי מושג

על מה חשבתי כששמתי את הסמיילי בסוף ההודעה הקודמת... באותו רגע זה נראה מתאים...

הכבוי

New member
הממ.. רק את קאובויז עצמו?

WTF???? אני עובר על רשימת השירים של הדיסק הזה וחוץ מסמטרי גייטס ומדיסין מאן (ושאטרד שהוא די מסריח לדעתי סתם ככה) אני לא מוצא שיר שפחות מתאים למועדונים מקאובויז עצמו.... פריימל - קצב מהיר ועצבני, מתאים למודעונים, מסיבות וקרבות מחתרתיים עד המוות על רכבת תחתית נטושה. סייקו - כיף, נחמד, קצבי ובום בראש. הרוסי - אותו דבר. דומיניישן - גם נחמד, גם חביב ובסוף יש מקצב צבאי עצבני ומצויין. שאטרד - די חסר תוכן, אבל די מתאים למסיבה. קלאש וויד ריאליטי - עובד לפי שלושת הק´ - קצר, קולע וקליע. מסג´ אין בלד - שיר כיף למועדון, שיר טוב בכלל, אנסטייבל כזה, נחמד מאוד. דה סליפ - פשוט אין לי מילים. שיר מצויין. דה ארט עוף שרדינג - נחמד, לא יותר מזה, אבל למועדונים, יותר מקאובויס זה בטוח. עכשיו מגיע הקטע שבו אתה מתעצבן ואומר לי לא להגיד לך מה לעשות. אז זהו, שאני לא. אני נותן עצה. רוצה להשתמש בה, תשתמש. לא רוצה, לא צריך. אני רוצה לתת ביקורת בונה ועל ידי כך לשפר את השברולט בכלל.

benny afro

New member
אגב, ההיפ הופ עבר למרכזית

בגלל שהרחבה השלישית התבטלה, אז הבטחנו היפ הופ וקיימנו,וזה היה ממש כיף... הרחבה השלישית תוכננה לבחוצה, אבל המזג אויר ביטל ת´חוזה איתנו ברגע האחרון,חכו חכו איזה תביעה הוא מקבל.

Compulsive

New member
אני לא חושב שתוכלו לעשות את הרחבה

השלישית הזאת בקרוב, כי עכשיו חורף (מן הסתם). ולא משנה אם יהיה גשם או לא, יהיה קר לאללה. אבל תתנחמו בזה שחייבים להכנס עכשיו, כי קר מדי להשאר בחוץ. בכל מקרה ההיפ הופ לא ממש הפריע לי. אני פשוט לא הקשבתי לו. סה"כ הייתה מסיבה נחמדה. מעט אנשים יחסית.

למעלה