מסיבת הקאמבק בשברולט!

RutyTuti

New member
רגע....זה המורן שאני מכירה?

שאמר לי שלום שישי הזה וזכר אותי?..

kingshimmy

New member
אוקיי...

סשה אומר Be straight and will good, אז אני סטרייט והכל בסדר. עכשיו תורידי את הדגלים שלך.

נהנינו!

ואל תדאג... אתה תראה אותי הרבה... אם לא בשברולט אז בבצפר....

Icy Dragon

New member
איזה תשבוחות ... ../images/Emo8.gif

אבל אחרי הכל מה לעשות שאין מטאליסטים בשברולט... אני אישית תכננתי לשים הרבה יותר כבד ממה שהיה, אבל כמו שאמרתי לא היה קהל... ושני, למה ללכלך? בקריפין דת´ היו לפחות 15 אנשים, וגם בבודום היה די מלא

Mrs Hetfield

New member
ממ?.

כן!! היה הרבה...!!! שכחתי שכחתי.. אבל בתכ´לס.. כשלא היה מטאליקה או משהו כזה היה ריק וחבל!!! שיכירו דברים חדשים!!! אבל היה ענק!!!!!

Compulsive

New member
זה לא ממש נכון

וחוץ מזה רוב האנשים לא אוהבים מוזיקה כזאת כבדה (שנחשבת כבדה לפחות). אז ככה זה. אני יוצא לשברולט בשביל חברים ופעם הייתי הולך גם בשביל פוגו ולרקוד אבל עכשיו פחות בגלל הרגל. רוב השירים שהיו ברחבת מטאל בכלל לא היכרתי, אבל היו כמה טובים שגם היכרתי.

danihell7734

New member
זוהר, תקלטת בסדר אבל פסחת על הרבה

מאוד שירים טובים לדוגמא היה לך את הדיסק cowboys from hell ושמת רק את השיר הזה, יכולת גם לשים את סייקו הולידיי את הרשי את את שיר מספר חמש ואת מספר שבע(אני לא זוכר איך קוראים להם אני אבדוק), או בודום, לא שמת את הייט מי למשל, עם מטאליקה היית נדיב וגם עם מיידן. סך הכל בסדר אבל שים פיוריטניה פעם הבאה או ספלבאונד

Icy Dragon

New member
ת´הומו

הרעיון בתקלוט הוא לא לשים דיסקים שלמים אלא שירים מתוכם. רוב החומר שלי היה יותר כבד אבל מה לעשות שאנשים לא מכירים, ולך במיוחד אין מה להגיד, ביקשת שירים ואתה בכלל לא מכיר אותם אז לך תעשה פוזות במקוםאחר.

Confused Youth

New member
יא עלוב מה קשור פוזות אני מבין

במטאל וואי איזה מגניב אני יו איזה פארש אתה אתה לא מכיר את satan´s magnivs

Icy Dragon

New member
מה קשור???

אני דיברתי על זה שהוא מבקש שיר ספציפי שאני אשים והוא בכלל לא מכיר אותו...

Compulsive

New member
נהה אני ביקשתי ואני מכיר

ואתה צחקת עלי! :( אני לא אוהב אותך יותר! למרות שאתה כנראה לא אוהב את זה שאני מציק, אני בכל זאת אבקש - שים קצת דימו בורגיר, ואולי אפילו קצת ביהמות´, ואט דה גייטס (להקה שרק התחלתי לשמוע אבל הם ממש טובים), וארק אנמי כמובן, וגם קצת קריידל, ו... ואינפליימז!! :) עכשיו שסיימתי מותר לך לכעוס.

Icy Dragon

New member
ואת כל אלה היה..

אבל כמו שאמרתי אנשים מבקשים דברים שהם לא מכירים.... ותמשיך לא לכעוס :)

למעלה