מסיפורי המורה שלי לכימיה:

לא משעשע

תשמעי, הניסיונות שלך לסכסך ביני לבין האחרים די מעצבנים. את משקיעה בלעשות לי דה-לגיטימציה במקום להביא טיעונים. כל פלוץ יכול לדפוק את כולם, איזה מניאק שמטיל פצצות על הראש של מאות אלפי אנשים זה בסדר ומוצדק, אבל אם אני רק כותב את דעתי על זה באיזה פורום אז אני "מגלומן" ו"יודע הכל"? דווקא את זאת שלא היית שם ובכל זאת יודעת בוודאות שלא ייתכן שהיו ניסויים כאלה בשום מקום ובשום זמן, שלא יכול להיות שהתעשיה תנסה לעשות כסף או שהשלטון יפגע בתושבים. אני לא אמרתי שהיו, אלא שאין מניעה שזה נעשה, בטח לא מניעה מוסרית, והגיוני שעשו את זה. לא ברור למה את באה לפורום "מטריקס" בשביל להצדיק כל דבר שהשלטון אומר ועושה ותוקפת כל מי דמנסה לדבר על נושא הפורום. והשיטה הזו שנקטת כאן של כאילו להסכים עם מה שאני כותב ואז לעוות את זה לא לעניין. אני לא אוהב שמעוותים את דבריי בכל מיני מניפולציותף שעושים לי דה-לגיטימציה בשביל להשתיק ביקורת שיש לי להגיד על מקבלי ההחלטות, אז תפסיקי עם זה.

MetalSinagouge

New member
היא צודקת.

למרות שאני במקומה הייתי נותן קצת יותר כבוד לאלוהים. Go Ana go Gilli!

MetalSinagouge

New member
האלטר-אגו של גילי כמובן.

ושניהן הן האלטר אגו שלי! מוחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחעחע...

MetalSinagouge

New member
שאלה.

הייתי 40 יום ו40 לילה בהר סיני, וקיבלתי לוחות חסרי פשר ששברתי (בטעות) בדרך. כמה זמן המורה שלך היה\הייתה שם שהוא קיבל מידע כזה? (metaphorically speaking). אגב, האם אתה מתנגד "לליכלוכים" על איראן?

0Pandemonium0

New member
אהלן, משה. לונג טיים נו סי.

נו, אז מה? באת להביא לנו את הגאולה? יאללה, איפה דייב ובניו? הוא קיבל מידע כזה כשהטייסים החליטו שנמאס להם לשתוק וחשפו את כל הפרשה. כן כן, ממש ככה. לא היה צריך לבלות חודש במדבר עם לוחות אבן חסרי פשר. כנראה שהוא מוכשר יותר ממך. אני לא מתנגד ללכלוכים על איראן. אני מתנגד ללכלוך החצר של השכנים כשהחצר שלך היא מזבלה.

MetalSinagouge

New member
אהלן דימיטרי.

סתם רציתי לבדוק האם זו פרשה סודית ביותר שבמקרה אדם אחד מתוך 7 מיליארד גילה אותה (המורה לכימיה). האמת היא שראיתי קטע על זה בתוכנית על ערוץ ההיסטוריה. מה שיש לי לומר: הקרבה עצמית. יש פרופסור אחד באונברסיטת בן גוריון שהדביק את עצמו במחלה במטרה לבחון משהו מסויים, הוא כמעט מת מזה, ויצא בסוף. אף אחד לא מוכשר יותר ממני בלדבר עם אלוהים.

0Pandemonium0

New member
זו לא הייתה הקרבה עצמית, אני לא

חושב שאותם חיילים ידעו לאן הם צועדים. אתה היית מסכים לצעוד לתוך אתר ניסוי של איזה נשק חדש שידוע לך שמפיץ קרינה שעלולה להיות מסוכנת? גם אני לא. ואם אתה כל-כך מוכשר, תגיד לאלוהים שמחכים כאן למשיח או לפחות לנס, ובלי הבדיחה על הקפה הפעם.

כל דבר הוא קונספירציה

טוב, אולי חוץ ממדיטציה, אוננות ועוד כמה דברים... "קונספירציה" היא קשר בין שני אנשים או יותר. "קונספירציה מגוכחת" היא (לפי התפיסה המוכתבת) טענה בדבר קשר בין עשירים ופוליטיקאים לקדם אינטרסים משותפים. זו הקונספירציה הכי מעניינת - הקונספירציה להגחכת הקונספירציות, הפיכת הקונספירציה לשקרית מעצם היותה קונספירציה... זרקו את הפצצות על יפן רגע לפני שנגמרו הקרבות, לא היה בהן שום צורך, יפן כבר היתה מוכנה להיכנע. זריקת הפצצות היתה בעיטת הפתיחה להמשך המלחמה בצורה של מלחמה קרה - והיא לכשעצמה לא יותר מתירוץ לסבסוד ציבורי עצום של חברות הנשק, סבסוד שעבר אותו רק ה"מאבק בטרור" הדימיוני שיש כיום. אין הבדל בין להרוג יפנים ולהרוג אמריקאים, וההרג נעשה בשביל כסף. זה לא משנה כמה פעמים תגיד מילות קסם כמו "אבראקדברא", "מלחמה", "אינטרקום" או "דרדבידרמון". לרצוח זה לרצוח. "אין זה משנה כלל אם המלחמה ממשית או לא, הנצחון אינו אפשרי - מלחמה לא נועדה שינצחו בה, היא נועדה להתמשך. חברה היררכית תיתכן רק על בסיס עוני ובערות. הגרסה החדשה הזו היא העבר, ולא היה יכול להיות עבר שונה ממנו. בעיקרון, מאמץ המלחמה מתוכנן תמיד כך שיחזיק את החברה על גבול הרעב. את המלחמה יוזמת הקבוצה השלטת נגד נתיניה, ומטרתה איננה נצחון על אירו-אסיה או על מזרח-אסיה, אלא שימור המבנה החברתי הזה בדיוק." (ג`ורג` אורוול, "1984")

Gilliana

New member
אני אומרת...

שעדיף למורה שלך לכימיה להתמקד בכימיה, כי בהיסטוריה היא ממש לא משהו, Speak of תאוריות קונספירציה הזויות. נכון שארה"ב עשתה הרבה מעשים שהשתיקה יפה להם, אבל זה לא אחד מהם. אין כאן שום קונספירציה למעט זו של כמה ידוענים אמריקניים דמוקרטים להפיל את המפלגה הרפובליקנית שלוקחת את כל הקופה כבר שנתיים ברציפות.

miss mcmillan

New member
קונספירציה, אבל

היילי אנלייקלי, וזה מעבר לעובדה שזה ממש לא משנה- ואם ארה"ב לא היתה עושה משהו כזה, היית מאמין שהלוחמה שלה בהפצת נשק גרעיני היא מטעמי היות "המאמי של העולם"? שהכל תמים וטוב? שהם לא ביצעו פשעי מלחמה? שהם שמים זין על האזרחים שלהם, או על החיילים שלהם- בפרט כשהמדובר בצבא שכיר? מבחינתי מספיקה מציאות לא-קונספירטיבית של לשלוח אמהות לתינוקות בצו 8 למות בעיראק, כי הצבא האמריקאי שילם חלק משכר הלימוד שלהן בקולג'.

../images/Emo27.gif אגב

הייתי מציע לך לא להסתמך על המורה לכימיה שלך בנושאים כאלה אלא על המורים להיסטוריה (או עלי, או על גיליאנה)

ואגב

הייתי מציע לא להסתמך לא על המורה לכימיה ובטח ובטח שלא על המורה להיסטוריה או על אנשים שאתה לא מכיר מאיזה פורום (כמוני, למשל) ולא על אף אחד אחר, אלא לבדוק.

MetalSinagouge

New member
אלוהים אדירים!

כנראה שנחשפנו אני ואתה, אה? טוב נו, בטח כבר יבינו את זה מהפרשי הזמן בהודעות אבל שיהיה. אני הוא הכל נפלא.

לבדוק משמעו

לקרוא ספר שמישהו כתב (ולהסתמך על הכותב) או לשאול מישהו שמבין (כנ"ל). ידע עובר דרך אנשים, ואתה צריך להסתמך על מישהו

למעלה