מסלולים מיוחדים לחיילים

נועה84

New member
מסלולים מיוחדים לחיילים ../images/Emo56.gif

אני בסוף י"ב, ולכן השאלה שלי , לגבי מסלולים מיוחדים לחיילים: אני רוצה לקנות מכשיר בקרוב, ואני מתלבטת אם לקחת את הפלאפון חינם של "יותר" (פלאפון "שרק" אם אני לא טועה), או לקחת אורנג´ לחיילים, ואם יש לכם הצעות יותר טובות , בבקשה תכתבו, כי אני לא יודעת מה יותר שווה לי מבחינת מבצעים לחיילים ואולי בכלל כדאי לי לקנות עכשיו מכשיר רגיל ורק כשאני אתגייס משהו מיוחד לחיילים???!?? (יש לי בערך עוד חצי שנה) אוקייייי מחכה לתשובה (כל הצעה ממישהו שיודע יתקבל בברכה......) נועה

ohad007

New member
יש גם סלקום חיילים אבל תבחרי

מה שיותר מתאים לך תלוי לאיזה מכשירים את מתקשרת יותר לדוגמה אבא ואמא סלקום אז קחי סלקום חיילים והחבר יש לו פלאפון אז קחי גם פלאפון יותר ותדברי איתו חינם

idan3k

New member
השארק מכשיר זבל!

אין בו משחקים, את אפילו לא יכולה לדחות שיחה, יש רק 9 צלצולים, לפני עדכון גירסה אין לך שליחת הודעות בכלל הקיצר, מכשיר גרוע שלא נראה כמותו... ואת תהיי חייבת לתחייב אליו ל-3 שנים... לא כדאי... מניסיון... יש לי אותו כמכשיר שני. ובקש לאורנג´ חיילים זה מבצע מעולה! אני לא מכיר את סלקום חיילים אבל אורנג´ חיילים הוא בטוח יותר טוב מפלאפון חיילים...

מ ס ט י ק

New member
לא נכון בדיוק...

לגבי אורנג חיילים.. זה תלוי למי את מתקשרת בד"כ כמו שאוהד אמר - אם את מתקשרת רוב הפעמים להורים שלך ולהם יש אורנג לא שווה לך לקחת את המבצע של החיילים כי כשאת מתקשרת למשפחה (הכוונה עם מדובר על אותו כרטיס אשראי) את משלמת 12 אגורות לדקה בניגוד ל 59 אגורות במבצע חיילים. כמו כן זה תלוי, אם לרוב את מתקשרת לרשת אורנג (055 054 067) מומלץ יותר לקחת אורנג גם כן לא חיילים כי לא במבצע של חיילים את משלמת 56 אגורות לדקה ולא 59 בחיילים. לעומת זאת אם לרוב את מתקשרת לרשתות סלקום ופלאפון, כדאי לך לקחת מכשיר של החברות הנ"ל. בקיצר, את צריכה לחשוב לאיזה חברות סלולריות את מתקשרת הכי הרבה ולקחת מכשיר של החברה הזו.

ohad007

New member
מורן שוב פרסומות סמויות....

את לא מבינה שאת כותבת תעריפים וזה פרסומת ממש!!! אני רק כתבתי חברות ולא ציינתי מה עדיף

מ ס ט י ק

New member
מצטערת.... אני כתבתי תעריפים

פשוט שיהי לה יותר קל לבחור... פריגת!!

geostant

New member
פר*גת שכנים שלי....

סתם בדרך אגב (זה בטח לא יעניין אף אחד) פר*גת פתחו מפעל בספרד ככה שאתם יכולים "להנות" גם שם ממוצרי פר*גת (ככה זה לא פרסומת חחח)

נועה84

New member
ואני שותה קוק* קול*

אבל מה הקשר לפלאפונים...
אוווף... ילדה בלחץ ואתה מדבר על תפוזים
(
) נועה

geostant

New member
מה הָ*חץ ?

אנ* אפיל* לא לק*תי פל*פון כשהיית* בצ*א... זה לא מ*ש הכרח*. גם ככה ה*ה ל* אור*ג´ *911 שש*וה יותר מהפ*אפ*ן שמקבל*ם.

אלכס נ

New member
לפחות

יש לו תכונות טובות, והוא מאוד נוח. ומעל לכל זה M O T O R O L A ולא NOKIA או כל מיני חברות מתחרות כאלה.

אלכס נ

New member
מאז ש

הם זכו בתואר החברה המובילה בעולם למכשירים סלולאריים. ובמיוחד מאז שהוכרז בישראל: יותר מחצי משתמשי סלקום משתמשים במכשירי מוטורולה.

1אריאלה

New member
סליחה?

על סמך מה אתה קובע בדיוק שיותר מ 50% משתמשים במוטורולה?

אלכס נ

New member
אני עדיין לא

מנהל של איזו חברת סקרים שאני יכול לקבוע עובדה כזו. זאת עובדה שהתפרסמה לא מזמן באמצעי התקשורת השונים. אם אני אמצע את הכתבה, אני אכניס את הלינק. *** מדובר רק על סלקום.

1אריאלה

New member
שטויות במיץ עגבניות

עכשיו אני נזכרת...... אם אני לא טועה מדובר ברבעון (!) 1 שבו מוטורולה עקפה את נוקיה בגלל מבצע מכירות ספציפי, ממש לא דובר באופן כללי, נכון לעכשיו אין שום מכשיר של מוטורולה שנמכר ברשת סלקום

אלכס נ

New member
טוב, שכנעת אותי

לפחות בעולם, זה ידוע, וזה לא לרבעון. MOTOROLA היא המובילה. וזה לא קשור לכמות. זה קשור לאיכות המכשירים, זה קשור למקסימום שהם תמיד מוציאים מהאיכות שכל רשת מאפשרת.

למעלה