מסלולים מיוחדים לחיילים

אלכס נ

New member
כל הכבוד על התגובה

באמת - אם יתקעו אותה באיזור בלי קליטה באורנג? מה היא תעשה? ויש הרבה אזורים כאלה, אז יש סיכוי די גדול שהיא תגיע לאחד מהם. לא שכשיש קליטה באורנג´ אפשר לדבר באופן נורמלי, אבל זה כבר משהו אחר.

Nokia Fan

New member
סליחה?3

בתור משתמש אורנג´ אני יכול לומר לך שאיכות השיחה מצויינת! ירון

אלכס נ

New member
ואם לאחר שטעמת

אתה עדיין אומר את מה שאתה אומר, אז אין מילים בפי. אני לא מתכוון להתווכח.

m e i r

New member
תקני רק סלקום, רק סלקום

ואם זה 80 % לסלקום... שתקנה סלקום ואם ממש לא בא למשפחה שלה שכולה בסלקום להתקשר ביוקר לבת שבאורנג´... שתקנה סלקום ואם יש לאורנג´ בעיות קליטה באיזור שלה...שתקנה סלקום ואם היא לא רוצה לשלם 28 אג´ להודעת טקסט...שתקנה סלקום ואם היא לא רוצה לשלם 45 אג´ לדקת גלישה...שתקנה סלקום ואם היא רוצה שבכל חור שהיא תהיה בשרות הצבאי תמיד יהיה מרכז של סלקום בסביבה... שתקנה סלקום ואם היא לא רוצה לרדוף אחרי היבואן שיש לה רק אחריות יצרן...שתקנה סלקום ואם ביום שלישי לא בא לה...שתקנה שלקום שתקנה סלקום- רק סלקום רק סלקום רק סלקום אזהרה!!! כל מי שהדברים של מאיר מכעיסים אותו, מטרידים אותו, וגורמים לו אי-נחת, מתבקש לא להמשיך לקרוא. מי שקורא עושה זאת על אחריותו בלבד- משום שהוא עלול לראות דברים מכעיסים, מעצבנים (בעיקר את העובדים בסלקום) וחמור מכל- דברי אמת. 1. אם הוא מדבר 80% לסלקום- כנ"ל כמו 90%. זו היתה רק דוגמא. 2. בהנחה שהמשפחה שלה כולה בסלקום, השאלה היא מה עדיף לה- להוזיל להם או להוזיל לעצמה. בשורה התחתונה היא משלמת את החשבון של עצמה, והיא צריכה לחשוב על עצמה. תמיד המשפחה שלה יכולה לעבור לרשת שלה (גם אם מדובר בפלאפון או אמיגו, אגב). 3. ומה אם לסלקום יש בעיות קליטה באיזור שלה? 4. מה יקרה אם היא תצטרף לסלקום כדי לחסוך 4.6 אג´ להודעה ואז סלקום תעלה את המחיר? השתלם לה? אגב, בפלאפון יותר זול. 5. אם היא לא רוצה לשלם 45 אג´ לדקת גלישה- היא יכולה לגלוש ב14.9אג´ לדקה ברכישת חבילה של 100 דק´. 6. האם רק סלקום פרשה נק´ שירות מדן ועד אילת? אני אחדש לך אריאלה- גם פלאפון וorange עשו זאת. 7. למה ללכת ליצרן זה לרדוף? ממילא היא צריכה ללכת לאנשהו, אז מה זה משנה אם ללכת ליורוקום או לסלקום? 8. אם ביום שלישי לא בא לה- שתעבור לנטוויז´ן. ולאריאלה- את עושה שימוש יפה בשיטות של סלקום. כל הכבוד!!

Big N

New member
מאיר, למיטב זכרוני

גם לך יש מכשיר בכל רשת וזה כדי להוזיל עלויות אז הנקודה היא פשוטה כל אחד צריך להחליט עפ"י השימוש שלו מה עדיף לו. אני לדוגמא רואה שיש לי חצי בחצי אורנג´ וסלקום אז לא התפשרתי ואני מסתובב עם שני מכשירים אבל כל אחד צריך לעשות עבודת בית על מספר חשבונות אחרונים ולבחור לו את הטוב ביותר אין כאן שום קסם ושום כלל אצבע.

m e i r

New member
אתה זוכר לא נכון

אני אמרתי שיש לי סלקום רק בגלל שיש לי התחייבות עד אוקטובר. אני אמרתי שהסתובבתי עם 3 מכשירים כדי להוזיל עלויות למתקשרים אליי, שחלקם ברשתות שונות. אינ גם אמרתי שכשאני צריך ללכת עם מכשיר אחד, אני הולך רק עם הorange. אני מרוצה מהרשת, אני מרוצה מהשירות. יש למישהו תגובה? זה לא ממש ישנה. כמו שNOKIA FAN מרוצה מהמכשיר שלו ולא משנה מה יגיד אלכס, כך גם אני, מה לעשות? העובדות מדברות.

Big N

New member
סבבה שאתה מרוצה

זו בדיוק הנקודה אם אתה מרוצה ממשהוא זה לא אומר שכולם צרכים להיות מרוצים מאותו הדבר.

peretzy

New member
תנסה לשאול על אמיגו-חיילים...

אם יש לך גם חברה שרוצה לקנות מכשיר קחו שניכם אמיגו ודברו חינם ביניכם, זה מה שעשיתי עם חברה שלי.. לגבי פלאפון שארק-לא מציע ,פלאפון ממש לא משוכלל... אני לקחתי אותו בתור מכשיר שני וזה הכל. אם אתה רוצה להתחייב לרשת פלאפון -אל תתחייב, תחכה לרשת החדשה.. לגבי אורנג´ חיילים -הכל טוב ויפה וזה זול והכל.. אבל רשת על הפנים ,אם זה אורנג´ או פלאפון ,עדיף פלאפון. תשמע בעצתי לבן אדם שיש לו את כל החברות בבית.. אני עדיין לא שולל את אמיגו חיילים שיהיה לך שיחות חינם וזה גם מכשיר קשר וגם מכשיר טלפון.. אל תשלול תעשה סקר לפני שאתה רוכש

אלכס נ

New member
יואב או מישהו, תענו לי

אני רוצה לדעת אם קיים דבר כזה "אמיגו חיילים" ומה זה?

peretzy

New member
לא יודע בדיוק,אבל שקניתי את המכשיר

אז אמרו לי שיש לי אפשרות לאמיגו חיילים.. אני לא זוכר כלום.. אבל אני זוכר שזה היה בערך כמו המבצע של פלאפון חיילים צריכים לשאול ולברר..הכי טוב..

למעלה