מסלולים מיוחדים לחיילים

אלכס

אתה ממש לא אובייקטיבי!!!!!! בכל אופן אשמח שתראה לי ממצא אחד שמראה שמוטורולה הם השולטים בשוק העולמי של הסלולרים.

wiz

New member
חייב להסכים...

לדעתי אין חברה שמגיעה לרמה של נוקיה, הן בתחום הטכנולוגי, והן בהנדסת האנוש. יש לי מספר מכשירים של מוטורולה בבית, ומערכת התפריטים זוועתית, לא נוחה, ומסורבלת. לא יודע איזה חברה מובילה היום בעולם (או בארץ) וזה לא ממש חשוב - הניסיון שלי הוא גורם יותר משמעותי בשיקולי הקניה, ולכן אני מעדיף נוקיה. wiz

Big N

New member
טלפון זה לא רק תפריטים ומראה חיצוני

אולי אלכס אוהב מכשירי מוטורולה כי הקליטה שלהם טובה יותר וכל מה שהוא צריך זה להוציא ולקבל שיחות אז לו אישית מוטורולה עדיפה. נכון שאם מסתכלים על התמונה הכוללת אין כמו נוקיה אבל אני בטוח שלכל אחד מהיצרנים הגדולים יש תחום שבו הם טובים יותר גם מנוקיה המהוללת.

wiz

New member
אני דיברתי גם

על התחום הטכנולוגי - אני לא הרגשתי בהבדלים בין איכות השמיעה של נוקיה מול אלה של מוטורולה... על סמך מה אתה אומר שמוטורולה עדיפים בתחום של איכות שיחה? ד"א, אני שואל בצורה עניינית, ולא בציניות או משהו... אם יש לך מחקרים/השוואות, תפרסם אותם בבקשה. wiz

אלכס נ

New member
תקח שני מכשירים

ברשת סלקום לדוגמא. תדבר דקה, תספור את מספר הניתוקים שהיו, ואת מספר הפעמים שנאלצת לחזור על משפט מסוים. התשובה כבר תגיד לך על האיכות.

אלכס נ

New member
אני אנסה לחפש משהו

הססמא: "מוטורולה - לפני כולם" כבר אומרת הרבה.

wiz

New member
ונוקיה קונקטינג פיפל

תסלחו על העיברות האיום... זה גם אומר שנוקיה עדיפה?
באמת, סלוגנים לא משקפים כלום... אני מתפלא שאתה מביא את זה כטיעון ל"עליונות" של מוטורולה... wiz

אלכס נ

New member
זה אחד הטיעונים

שעליהם אפשר לסמוך. חברה אף פעם לא תשתמש בססמא לא מוצדקת. בעצם אם חושבים על זה - אורנג´ השתמשו: "איכות קול ברמה שלא הכרת".

wiz

New member
עזוב, אני אפילו לא אתווכח

אם ססמאות של חברות זה מה שמוביל אותך להסיק את המסקנות שלך, אז אין לי מה לדבר איתך עך הנושאים האלה בכלל. wiz

m e i r

New member
אתם רואים תלמדו לטעון טיעונים!

זה טיעון, הסיסמא של מוטורולה היא "לפני כולם" אז בטוח שהיא לפני כולם, לא?! ואגב, אלכס אמר שהוא מצפה משיחה סלולארית להיות יותר טובה משיחה בטלפון קווי. אז בהצלחה אלכס, אני מקווה שתמצא, אבל אין, לא בישראל ולא בשומקום בעולם, שיחה סלולארית שתהיה טובה יותר משיחה קווית. אפילו שווה באכות לא תהיה. אז בשום מקום בעולם אין, אבל לאלכס יש, אז אלכס שיחקת אותה. מי מאמין לאלכס שיש לו שיחה באמיגו שיותר טוה משיחה בבזק? מי לא מאמין? תגידו מה אתם חושבים!

1אריאלה

New member
ושוב אני נאלצת להסכים עם מאיר../images/Emo88.gif

לפי קו המחשבה שלך: "פלאפון נקסט-תמיד מחובר"
"קוקה קולה-טעם החיים"
"לא טעית, זוהי ויטה"
ולא נתחיל לדבר על ג´ יפית.....
לגבי איכות השיחה: שיחה קוית תמיד תהיה באיכות טובה יותר משיחה סלולרית. נקודה. אפשר להמשיל את זה להבדל בין דיסק ל MP3. האיכות של MP3 ירודה יותר מכיוון שהוא עובר תהליך של כיווץ, קידוד, ופילטרים שונים, ע"מ שנפחו יקטן, כתוצאה מתהליך זה יורדת האיכות.

wiz

New member
באמת אריאלה !

ג. יפית לא בלונדינית
LOL
wiz

אלכס נ

New member
אני אוכיח את טענתי:

שיחה בבזק היא ברמה אנלוגית. שיחב במירס היא שיחה רציפה ודיגיטלית. תגיד לי, ניסית פעם לאיית משהו דרך בזק? (כמו רשימה של שמות) אני ניסיתי, נכשלתי והתייעשתי מהנסיונות, ותאמין לי - אין לי בעיות שמיעה אישיות. רבע שעה ניסיתי להכתיב למישהו רשימה של שמות לפי אותיות דרך הקו של בזק. זה לא הצליח. איכות הקו לא מאפשרת זאת. כאשר ביקשתי שהוא יתקשר אלי מהסלקום לאמיגו, ההכתבה הסתיימה בהצלחה תוך מספר דקות של שיחה. דרך הקו של בזק פשוט אי אפשר לשמוע את ההבדל הדק בין האותיות.

אלכס נ

New member
עוד הוכחה:

תקח תדבר בבזק במשך שעה ותספור את מספר הפעמים שנאלצת לחזור על משפט או מילה + מספר הפעמים שאמרת "מה?" או "לא הבנתי" תעשה את אותו הדבר בשיחה בין אמיגו לאמיגו.

אלכס נ

New member
הנה עוד הוכחה, והפעם חותכת:

תקח מכשיר בזק אלחוטי ותצא לרחוב סוער מלא מכוניות. תנסה לדבר מספר דקות. אני מבטיח לך שמספר הפעמים שתצטרך לחזור על דבריך או לשאול "מה?" או "לא הבנתי", יהיה רב , אפילו רב מאוד (אני מדבר על עשרות פעמים). תעמוד עם מכשיר אמיגו ביד ותדבר מספר דקות ברחוב - מספר הפעמים יהיה 0!!! או מספר כלשהוא השואף ל 0. אם עדיין לא השתכנעתם אז... כרגע אין לי יותר מה להגיד, אלו ההוכחות שבאמת ממצות את ההשוואה.

eranavni

New member
פששששש ממש בגזין אוביקטיבי

מהלך
בקטע הזה אני מסכים איתך

PingPong18

New member
בגזין????????????

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה