מסלולים מיוחדים לחיילים

Nokia Fan

New member
איכות מכשירים? מוטורולה שמעה על זה?

אני יכול לומר (מניסיון מסויים) שהמנשק של המכשירים הוא זוועתי! הם בנו אותו בצורה הכי לא נוחה שיש! ואתה לא יכול להגיד שהאיכות הטכנית שלהם יותר טובה, אא אם יש לך ציוד מעבדה מקצועי, ואני מניח שאין לך... ירון

אלכס נ

New member
כמשתמש מוטורולה קבוע

(היו לי כבר 4 שונים בחיים וניסיתי עוד כמה) אני יכול להגיד לך שהממשק שלהם הכי נוח שיכול להיות. ותאמין לי בחנתי המון מכשירים שונים. במוטורולה, תמיד היה הממשק הכי נוח (לטעמי כמובן). * אני מציין - זאת דעתי בלבד. מה שידוע (עובדה) זה שהיא החברה המובילה בעולם. (במקום הראשון. לאחריה יש את NOKIA ואח"כ את ERICSON).

eranavni

New member
אל תזלזל במוטורולה

דוקא יש להם מכשירים על רמה שבקלות יכולים להתחרות בנוקיה תאמין לי שהם לא פריירים כל מכשיר שנוקיה או כל חברה אחרת מוציאה היא גם מוציאה מכשירים שיתחרו בה

eranavni

New member
לא נכון אל תגזים

הם טובים אוליי טובים מאוד אבל יש כאלה שיכולים לעבור אותם זה אפשרי

אלכס נ

New member
בקטע הזה אני לא אתווכח איתך

אבל בד"כ, המכשירים של מוטורולה נוחים יותר לשימוש ואיכותיים יותר משאר החברות. יכול כמובן להיות מצב הפוך.

idan3k

New member
אולי תוסיף מילה אחת שתמנע את כל

הווכיחום המיותרים וחסרי הטעם האלה? קוראים לה: "לדעתי"

אלכס נ

New member
ok, אז ככה:

לדעתי, המכשירים של מוטורולה נוחים יותר לשימוש, ובד"כ (לא לפי דעתי הפעם) הם יותר איכותיים מחברות אחרות.

מוטורלה.... נוחים?!?!

קודם כל, ממה שאני קראתי היה אפשר להבין בפירוש שנוקיה הראשונה בעולם ואח"כ מוטורולה... חוץ מזה... איך אתה מסוגל לומר שלמוטורולה יש תפריטים נוחים... התפריטים של זוועתיים בטירוף, כל הקטע של המקש המעויין המעצבן הזה.... בנוקיה מעל כל מקש כתוב מה הוא עושה ומבנה המקשים נוח.... אפילו במוטורולה VIP החדש שיש למשהו שאני מכיר היה צריך לשבור את הראש על איך להכניס מספר לזיכרון, במוטורולה צריך לנחש מה עושה כל מקש.... פעם ראשונה שהתקשרתי למרכז שירות כדי לשאול איך מכניסים מספר לזיכרון... ואני בן אדם עם קליטה מאד טובה לדברים האלו.

eranavni

New member
לא נכון

מוטורול באת יותר נוחים יש נוקיה ולאבא שלי יש מוטורולה ואני לא מרוצה מבחינת נוחות מהנוקיה שלי מה שיש לאבא שלי יותר נוח

אלכס נ

New member
אני אתן דוגמא:

בסלקום ידוע שהיו פעם ניתוקים, היום אין אותם. לעומת זאת יש מספר מכשירים שעדיין, למרות שהרשת מאפשרת שיחה רציפה, גורמים לניתוקים. (אני מתכוון ל NOKIA 5220 הפופולרית ביותר, ו NOKIA 6120). לעומת זאת ב מ ו ט ו ר ו ל ה בסלקום, אין ניתוקים באף מכשיר!!!

Nokia Fan

New member
וזה מבוסס על...?

לי אישית אין סלקום, אבל לאבא שלי יש 6120, ושאלתי אותו והוא אכן אישר שיש לפעמים ניתוקים. אבל, איך אתה יכול לומר חד-משמעית שאין יותר ניתוקים בסלקום? לי יש נוקיה באורנג´ ואין לי בכלל ניתוקים. אולי הבעיה היא ברשת של סלקום? אולי לך פשוט לא קרה שהתנתק? ירון

אלכס נ

New member
תראה

אני לא אומר חד משמעית. אם אני מציין שיש במכשירים מסויימים, אז זה נקרא שעדיין יש. אני מצטט נציג מכירות של אמיגו שדיבר איתי: "אם אני אגיד לך שאין בכלל ניתוקים, אז תוכל לקרוא לי שקרן גמור, כי אין דבר כזה שאין בכלל. אבל, אני יכול להבטיח לך שיש מינימום ניתוקים ואתה בכלל לא תרגיש אותם". כנ"ל לגבי סלקום. יש קצת יותר ניתוקים מאמיגו, אבל זה כל כך נדיר ש... (אני מתכוון למכשירי MOTOROLA בלבד). ומה שאמרת לגבי אורנג´ - זאת לא הגזמה, זה שקר גמור. עוד לא קרה לי פעם אחת שהתקשרו אלי מאורנג´, ויכולתי להגיד שזה לא היה סבל מוחלט. אני אישית לא מוכן לסבול את זה. אתה אולי התרגלת לניתוקים ולאיכות הקול הזאת, ואתה חושב שזה בסדר, ואפילו מצויין.

Nokia Fan

New member
אני? שקרן???

בכל זמן היותי מנוי אורנג´, לא קרתה ולו פעם אחת שהתנתקה לי שיחה לפני שלחצתי על הנאבי-קי! אתה יכול להאמין לי, אתה יכול לא להאמין, אני יודע שאני מקבל איכות וזה מספיק לי. בקשר לאיכות - חשבת שאולי הבעיה היא באמיגו, ולא באורנג´? איכות השיחה אצלי היא כמעט כמו בטלפון רגיל, וזה די והותר. אני לא צריך רמת CD... ירון

אלכס נ

New member
אני אסביר את עצמי

ניתוק, אני מתכוון, זה לא ששיחה מתנתקת וזהו. ניתוקים זה הפרעות תקשורת באמצע השיחה - חלקי מילים נעלמות. ועוד משהו - שיחה של טלפון סלולארי צריכה להיות לא כמעט כמו טלפון רגיל. השיחה צריכה להיות הרבה מעבר לאיכות של טלפון טוב של בזק. זה מה שאני דורש מסלולרי וזה מה שאני מקבל באמיגו. אם היתי מקבל איכות של טלפון רגיל או כמעט של טלפון רגיל, אז ממש לא היתיי שמח.

m e i r

New member
לאלכס מותר!!!

לאלכס מותר להגיד מה שבא לו, גם בלי שהוא משתמש בשירותי orange. אבל אם מאיר יגיד משהו בהסתמך על שימושו ברשת- זה אסור!!! כל הכבוד. אגב, תשאל את אריאלה- והיא תספר לך שהתקלה שכמעט הפילה את סלקום כשרק יצאה לדרך היתה באלפי מכשירי מוטורולה והדבר הזה, כאמור, כמעט גרם לחברה להתמוטט. אגב, מכשירי צוטורולה הם כל כך עלובים וכ"כ בעייתיים- אני לא יודע מאיפה העזות שלך בכלל להשוות לנוקיה או סמסונג. יותר קרוב לאריקסון.

למעלה