מסלולים מיוחדים לחיילים

אלכס נ

New member
אם הבנתי אותך נכון

אז אתה מסכים לזה שניתן להלך עם סלולארי ועם בזק לא. לא!!! לא לזה התכוונתי. התכוונתי לזה שאם היה אפשר להלך עם בזק, אפילו בסיבובים מסביב לבית, האיכות של סלולארי היא הרבה יותר טובה מכל קו אנלוגי רגיל.

eranavni

New member
אי הבנה שלך

לזה בדיוק אני התכונתי סלולרי הרבה יותר טוב מאלחוטי של בזק

אלכס נ

New member
אתה מוכן להסביר לי

לאיזה קטע בדיוק אתה מסכים - לזה שאפשר ללכת איתו לכל מקום, או לזה שהוא יותר איכותי מקו רגיל של בזק?

eranavni

New member
הסבר

בטלפון רגיל של בזק, בזק יותר טובה ובאלחוטי אמיגו יותר טובה והכיסוי של בזק מיועד לבית אז מה אתה משווה ברור שבחוץ עם סלולרי יקלטו יותר טוב עכשיו הבנת?

אלכס נ

New member
טוב, זה לא מה שהתכוונתי להגיד

נגיד שהיית מוציא את הטלפון ה ר ג י ל של בזק לרחוב. טוב, נקח משהו אחר... אם אתה מארגן מסיבה בבית, מסיבה רועשת עם צעקות, ומוסיקה על כל הבית והרחוב. אין סיכוי שתשמע משהו בקו הרגיל של בזק. לעומת זאת, בסלולארי תשמע הכל וכמעט לא יהיו לך בעיות לדבר.

אלכס נ

New member
אז זה בדיוק מה

שאני מתכוון להגיד: לא!!! באמיגו הרעש מסביב לא יפריע, הקול כל כך ברור שהרעש מסביב כמעט ולא מפריע. לזה אני חותר להסביר לך / לכם.

m e i r

New member
איזו הוכחה חותכת!!!

כל "הוכחות" לכאורה של אלכס נ מבוססות על דעתו האישית ועל סמך מידע, שלא ברור אם ניתן לסמוך עליו. שום דבר לא מדעי ולא נבדק בצורה מקצועית וממילא די מיותר להגיב על דבריו. דבר אחד, כן אומר. הטלפונים הסלולאריים לעולם לא יגיעו לרמה של טלפון קווי. הסיבה- כל מהלך השיחה הוא דרך חוטים וכל הסיכוי של "זליגת" קול (לא מושג מקצועי אז לא להתנפל עלי) יכול להיות בשלב שבין הפה לשפופרת או בין האפרכסת לאוזן. לעומת זאת, בטלפון סלולארי, יש עוד קטע בעייתי והוא בין הטלפון לאתר הקרוב. (ה"אלחוטיות בסלולאר לא מתבטאת המהלך כל המרחק בין המשוחחים, כי רוב הקשר מתבצע בחוטים, מתחת לאדמה בין האתר הקרוב למתקשר ובין האתר הקרוב למקבל השיחה) ההשוואה היא בין טלפון שאינו אלחוטי לטלפון סלולארי, שכן השימוש בטלפון אלחוטי של בזק מתקרב יותר לטלפון סלולארי מאשר טלפון קווי בסיסי.)

אלכס נ

New member
אם אתה לא מוכן לסמוך על

המידע שלי, אז תעשה את מה שאני מציע ותיווכח בעצמך. ברור שדבריי הם לא מקצועיים ולא נבדקו בצורה מדעית. אני לא חוקר ולא מדען, אני לא מתכוון לחקור בצורות מדעיות דברים כאלה. אני לא מדען ואני לא מעוניין להוכיח לעולם שום הוכחות מדעיות (כמו המדענים). אם השיות הסלולאריות לא היו עוברות בהרבה באיכות את השיחות הרגילות, אז לא היתי בכלל מדבר בסלולארי כשאני בבית. מחיר השיחות נמוך (יחסית כמובן) גם בבזק וגם במירס, ולאחר העדפת המחיר, באה העדפת האיכות. ותאמין לי, אם מחיר השיחות בבזק היה שווה בדיוק למחיר השיחות במירס, כמעט כל האנשים היו עוברים כבר מזמן למירס.

rroo

New member
באורנג

יש לך אורנג חיילים שאתה קונה איזה מכשיר שאתה רוצה ובתמורה לזה יש לך מספר הודעות חינם ויש לך גם לחייג לכול הרשתות ב59 אגורות אם אני לא טועה אבל לא בטוח בזה שיש לך החזר חודשי לפי זמן דיבור שאתה מדבר...על כול 100 5 שח החזר לא בטוח לזה אבל סה"כ ה59 אג ממש שווה ויש לך גם אחלה פלאפונים לעומת הרשתות האחרות...

reshef

New member
ההחזר הוא לפי המכשיר

בסמסונג 514 נדמה לי זה 10 ש"ח על 100 ש"ח. בנוקיה 3310 פשוט יש לך 15 דקות זמן אוויר חינם לכל היעדים.

m e i r

New member
ההחזר הוא קבוע

לא משנה איזה מכשיר את תקני בorange חיילים, תקבלי על כל 100 ש"ח שיחות, החזר של 10 ש"ח בחשבונית הבאה. ההחזר הוא בכסף ולא בדקות שיחה כך שזה יכול להוריד לך מהעלות של התחזוקה אם תקחי, או, אם לא תנצלי, זה יעבור לחודש שאחרי. אני חולק עלייך מסטיק, למרות שרוב הדברים שלך מאוד ענייניים ומאוד תורמים- אני לא חושב שהיא צריכה לבדוק לאיזו רשת היא מתקשרת בעיקר, אלא אם מדובר במשהו קיצוני, כמו ש-90% הן לרשת מסויימת. מה שטוב במסלול הזה הוא שבחיוג לרשתות אחרות המחיר מאוד מאוד נמוך. ואגב, ניתן להנות גם מהטבת משפחה של 12 אג´ לדרה אם המכשיר באותו אמצעי תשלום של המכשירים האחרים ברשת orange. את לא חייבת לקנות את המכשיר רק כשתתגייסי, כי את יכולה לקנות בהצגת צו גיוס, כבר עכשיו.

Big N

New member
נכון מאיר, לא משנה בכלל לאיפה היא

מתקשרת הכי הרבה העיקר שתקנה אורנג´. מספיק עם הפנטיות הזו . תשים ברקס תעצור בצד תרד מהאוטו ותסתכל על עצמך אתה פנטי!!!

m e i r

New member
אפשר להסביר?

אם היא מתקשרת 90% מהשיחות לסלקום, שתקנה מכשיר בסלקום. אם היא מתקשרת 90% מהשיחות לפלאפון שתקנה פלאפון. אם היא מתקשרת 90% מהשיחות לאמיגו, שתקנה אמיגו. אם היא, כמו הרבה אנשים מתקשרת בצורה מפוצלת בין החברות השונות, נראה לי שכדאי לה לקחת orange חיילים כי בתכנית זו המחיר אחיד לכל היעדים ולא צריך לחשב חישובים. אגב, זה גם מה שכתבתי קודם. סתם ככה, לפני שאתה תוקף.

Big N

New member
ישבת עם מחשבון לחשב שזה בדיוק 90%

או שחישבת בראש גאון
זה מדעי נו באמת ואני יכול לאמר 70% חחחלללססס עם ההההפפפפנננטטטטטייייווותתתת!!!!!

1אריאלה

New member
ואם...........?

ואם זה 80 % לסלקום? ואם ממש לא בא למשפחה שלה שכולה בסלקום להתקשר ביוקר לבת שבאורנג´? ואם יש לאורנג´ בעיות קליטה באיזור שלה? ואם היא לא רוצה לשלם 28 אג´ להודעת טקסט? ואם היא לא רוצה לשלם 45 אג´ לדקת גלישה? ואם היא רוצה שבכל חור שהיא תהיה בשרות הצבאי תמיד יהיה מרכז של סלקום בסביבה? ואם היא לא רוצה לרדוף אחרי היבואן שיש לה רק אחריות יצרן? ואם ביום שלישי לא בא לי?

Big N

New member
לא אריאלה לא הבנת

הרי מאיר אמר רק אורנג´ החברה הטובה ביקום!!!

נועה84

New member
אוקיייי אנשים...

אל תריבו בגללי!! סתם
ת´אמת לא גילתם לי עובדות מסעירות, ואת הקטע של ה-90% וכו´ אני מכירה רציתי דברים יותר ספצפיים כנראה לא הבנתם אותי.. (לגבי עלות המכשיר ותעריפים) טוב תודה בכל אופן
אולי אני אנסח את השאלה אחרת נועה

למעלה