פופי אחרי שהיא עשתה 7000 בדיקות "אני חושבת שאני אולי בהריון"
אייאן: "יו ט'ינק???????????????????"

אז פופי בהריון והיא מספרת לאייאן לפני האבא. ואייאן מנסה לעזור זה היה חמוד מצידו. אבל המשחקים היו גרועים מאד
זה היה הורס. המשחק של המטבח יכול קצת באמת להקביל ללחץ עם תינוק. קצת פחות מתאים זה שצריך לטגן את התינוק
הצחיק אותי ממש כשהתינוק במשחק ווידאו התחיל לירות עליה גם
וזה דווקא בהתחלה הרגיש כמו משחק יותר מתאים כי באמת פופי יכולה להוכיח לעצמה שהיא טובה בלדאוג לתינוק בכך שהיא נלחמת בחוטפים כדי להציל אותו.
אבל אז הוא גם התחיל לירות והיא נאלצה לפוצץ אותו
הייתי אמורה לזכור את השאנון הזאת? זאת האמא של הבן של אייאן? והם עדיין שוכבים רנדומלית? אוקי.
זה מעניין שאני די מהר פתאום קלטתי שאולי זאת היא. אולי כי כשהתחילה העונה נזכרתי שהוא קיים ותהיתי אם נראה אותו (נראה לי שראו ילד בטריילר לעונה ותהיתי אם זה הוא, למרות שהגיוני שלא כי עבר כל כך הרבה זמן מאז עונה 1 שהוא בטח כבר לא ילד)
אולי בעצם חשבתי על זה גם כי בשלב מסוים תהיתי אם יתייחסו לכך שלאיין יש ילד. או שבעצם חשבתי על זה בעקבות זה שראו אותה. איכשהו את זה אני לא זוכר אבל אני כן זוכר שכשראו אותה עוד בגרפיקה אז תהיתי אם זאת היא. ואפילו חשבתי שאולי לא יכלו להביא את השחקנית אז רק נראה אותה בפרק באופן דיגיטלי כזה.
אבל היא הייתה חמוד לפופי.
כן, כשהיא אמרה לה שהיא תהיה אמא נוראית. ואז עשתה את הרווח הכי גדול שאפשר ואז אמרה "לא נתת לי לסיים" ממש... היא עצרה בכוונה בשביל האפקט.
אבל היה ברור הכוונה שלה גם בלי שהיא תסביר.
אם כי הסיפור על הסמים היה פחות צפוי. (מזכיר משהו משיימלס)
יש לי תחושה שסטורם יברח לה ובאמת היא ואיין יגדלו את הילד הזה. זה דווקא יהיה חמוד.
אני לא בטוח אם המושג יברח זה נכון כשהיא אומרת לו לעזוב והוא מראש לא מתחייב לשום דבר. אבל כן, די ברור שהוא מעוניין כרגע בילד. אולי בהמשך הוא ירצה להיות חלק. בכל מקרה אני מבין שתמיכה כספית היא לא צריכה כנראה.
אני מופתעת שאייאן פשוט קיבל את זה שדייויד מבטל את ההרחבה
כן, זה באמת מצופה שהוא יעשה יותר עניין. כנראה העניין עם פופי עירער אותו באמת.
אהבתי איך רייצ'ל החזירה לדיוויד במילים שלו.
חחחח בידנס
הקטע המוזר של בראד עם הפולניה (?) היה חמוד באופן מוזר

או לא עכשיו הם יהיה יריבים מאוהבים. מקסים. מעניין איך זה יעבוד עם אדם חסר לב.
לבראד יש לב. הוא פשוט מוזר. ואפל.
דיינה איי פיל יו הילדים של היום גועל נפש מי הרשה להם לצאת מהעריסה?? ועוד לנצח

אז כאילו מצד אחד אני מבינה אותה ואהבתי את הזעם שלה. ומצד שני לא ככ כי זה התנהגות של אנשים קטנים ורעים. אבל נו זאת סדרה שתהיה כלבה בשביל העניין.
כן, ממש לא אהבתי את ההתנהגות של דיינה בסוף. זה היה צפוי ומאכזב.
והנערה באמת לא עשתה משהו מגעיל. או לפחות נראה לי שבאמת לא התכוונה לעשות משהו מגעיל. דיינה פשוט מקנאה.
הוא הגיב בצורה הרבה יותר מידי בוגרת, תומכת ולא אנוכית בשביל איך שהדמות שלו הוצגה לנו עד עכשיו, לדעתי.
הוא לפעמים סוג של בוגר.
ופופי היא באמת משהו יוצא דופן בחיים שלו.
חוץ מזה בשלב מסויים הוא כן התעקש שתפסיק להתעסק בתינוק ותחזור להתעסק במשחק מחשב.
אני מרגישה צורך להתוודות שאני לא כל כך מרוצה מהעונה הזאת כרגע, וממש לא אוהבת את הכיוון שבמקום עסקי הגיימינג אנחנו עוברים להתעסק בנושא הלעוס שכבר התעסקנו בו במיליון סדרות אחרות של הריון לא צפוי, וגם לא נראה שבצורה מקורית במיוחד, כאילו כל החששות של איך אני אהיה אמא וזה, ואיך הבנזוג מגיב וכולי

לא בשביל זה התכנסנו!

נגמר לכם החומרים על נושא הסדרה? אז קפלו וזהו.
נכון שהנושא של הריון לא צפוי נעשה מיליון פעם ומרוב הבחינות באמת זה באמת לא שונה. אפילו הקטע של משחקי המחשב של איין הם רק גימיק של הפרק הזה ולא הבדל משמעותי.
מה שהופך את זה למעניין מבחינתי זאת מערכת היחסים הייחודית של איין ופופי ועצם הדמות של פופי שהיא הזיה בפני עצמה.
מבחינתי הפרק הזה היה הכי טוב בעונה כי מרגיש לי שזה נותן אופציה למקום חדש להתקדם איתו במערכת היחסים של איין ופופי.
כמו שאמרתי לדעתי אחרי אחד הפרקים הקודמים - הרגיש לי שחוזרים על עצמם עם כל מערכת היחסים הזאת שלהם כי כל פעם הם רבים ומשלימים והורסניים אחד כלפי השני ואז משלימים וזה פשוט חוזר. תינוק זה לפחות משהו חדש.
ונכון שמתרחקים מנושא הגיימינג, אבל זה ממש לא משהו שמשך אותי בסדרה מההתחלה.
אני דווקא בסדר עם ההתנהגות הרכה יותר של איאן עם פופי, הרגשתי שהם בנו את זה נכון ומקובל עלי שהפחד מלאבד אותה (אפילו כבר בעונה הבאה) גרם לו להיות יותר עדין ולכבד, ולנסות
בדיוק מה שאני מרגיש
לעזור עם משחקי טיגון תינוקות (

).

(מי לא רצה לטגן את התינוק שלו לפעמים

)
אני גם חושבת שסטורם יתנדף, בעיקר כי פופי די אמרה לו שהוא יכול ללכת,
מי צריך אותו? (כלומר הילד או הילדה אולי בשלב כלשהו בחיים כי אם דמות האב היחידה שתהיה לו זה איין זה די רע)
ומרגיש שבהחלט נקבל את איאן ופופי מגדלים ביחד תינוק. או תינוקת. זה יהיה מחריד ונפלא!
לחלוטין ההרגשה שלי. ממש מחריד. וממש נפלא.
אבל חלק ממה שיהיה ממש נוראי אם הוא באמת יגדל איתה את התינוק - זה אם הוא יהיה מוכן לעשות את זה עבור הילד שלה אבל לא עבור הילד שלו.
כלומר מילא אם הוא לא יכול להיות אבא כי הוא מתוסבך מידי בשביל זה וממש לא מסוגל. אבל אם הוא מסוגל לעשות את זה, אבל רק לא עם הילד שלו זה עוד יותר גרוע.
*קטע נורא מצחיק שלא נראה לי שציינתן:
כשאיין מחזיק את הידיים של פופי ומבין שיש עליהן שתן. ונגעל. ובכל זאת מחזיק לה שוב את הידיים. אבל מבקש גם שילכו לשטוף את הידיים.
*משהו שאולי היה חסר לי בפרק זה התגובה של ג'ו כלפי הנערה המצליחה. באופן כללי מעט מאוד ג'ו בפרק הזה. אבל אני בטוח שהיא תעשה לנערה משהו נוראי בפרק הבא.
*זה מזכיר לי את הקטע שדיינה מבינה שהנערה הזאת נולדה שנה לפני שאובמה הפך להיות נשיא ואז הנערה שואלת אותה אם היא מתכוונת לבעל של מישל