זה היה בשנה הראשונה לפרופיל הסטודנט
אף אחד לא ידע שהקרדיט הזה ייחסם, היינו בטוחים שגם אחרי ה 1.10 נוכל להשתמש ב 2-3 נסיעות שנשארו לנו בכרטיס ולאחר מכן לשלם מחיר רגיל. זה לא שהפכנו לעשירים בן לילה.
אני לא מגיע לאזור של תחנה מרכזית ולא מתכוון לבזבז אפילו חצי שעה בשביל 15 שקלים שאני יכול לאסוף שם (אם בזה זה ייגמר..), מכיוון שהזמן שלי יקר יותר מכך.
ולא רק שלי.
לא יצא לי להיות במרכזית של כל אחת מהערים שהזכרת לעיל כבר שלוש שנים בערך...אני נוסע ברכבת וטוב לי עם הרכבת.
ערך צבור, לפחות ככל שיש כיום, ולמעט מספר חברות בגוש דן - הוא ערך צבור לחברה הספציפית בה טענת אותו. הוא לא עובד בשום מקום אחר.
וערך צבור שהטענת כסטודנט, אני מניח שלא תוכל להשתמש בו לאחר מכן.
דרך אגב, נניח שאני עכשיו שבוע רוצה להשתמש במזומן:
1. אני לא אקבל את ההנחות שמגיעות לי
2. אני לא אוכל להחליף קווים 90 דקות ואשלם כפול באם אצטרך להחליף אוטובוס
אין בכך היגיון.
זה היה בשנה הראשונה לפרופיל הסטודנטתכנון טוב היה מונע ממך את כל הטרטור הזה.
קודם כל לגבי באר שבע, אפשר לקבל זיכוי גם בשאר העמדות של מטרופולין ברחבי הארץ.
גם לגבי אשדוד, בין אם זה אגד תעבורה או אפיקים, יש סניפים רבים ברחבי הארץ שניתן לקבל בהם זיכוי.
לגבי תל אביב, אני מניח שמתיישהו אתה תגיע לגוש דן, אז תנצל את זה גם לצורך זיכוי.
אבל בראש ובראשונה אם היית מתכנן מראש שחודש לפני עזיבתך את האיזור אתה משלם רק במזומן או שבוע מראש (תלוי בתדירות השימוש שלך), היית נמנע משאריות של נסיעות ברב קו.
שלישית, לא סתם הערך הצבור נכנס לתוקף בכל מכרז חדש - כדי למנוע את הבעיה הזאת בדיוק. הערך הצבור שאני טוען במטרופולין הדרום תקף לי גם בנסיעה בתוך לוד למשל וכמובן בגוש דן והשרון. אין לי חוזים שסתם יושסים על הרב קו כך אלא ערך צבור שמכסה לי לא מעט קווים ושבשנים הקרובות מאד יכסה כמעט את כל המדינה.
אף אחד לא ידע שהקרדיט הזה ייחסם, היינו בטוחים שגם אחרי ה 1.10 נוכל להשתמש ב 2-3 נסיעות שנשארו לנו בכרטיס ולאחר מכן לשלם מחיר רגיל. זה לא שהפכנו לעשירים בן לילה.
אני לא מגיע לאזור של תחנה מרכזית ולא מתכוון לבזבז אפילו חצי שעה בשביל 15 שקלים שאני יכול לאסוף שם (אם בזה זה ייגמר..), מכיוון שהזמן שלי יקר יותר מכך.
ולא רק שלי.
לא יצא לי להיות במרכזית של כל אחת מהערים שהזכרת לעיל כבר שלוש שנים בערך...אני נוסע ברכבת וטוב לי עם הרכבת.
ערך צבור, לפחות ככל שיש כיום, ולמעט מספר חברות בגוש דן - הוא ערך צבור לחברה הספציפית בה טענת אותו. הוא לא עובד בשום מקום אחר.
וערך צבור שהטענת כסטודנט, אני מניח שלא תוכל להשתמש בו לאחר מכן.
דרך אגב, נניח שאני עכשיו שבוע רוצה להשתמש במזומן:
1. אני לא אקבל את ההנחות שמגיעות לי
2. אני לא אוכל להחליף קווים 90 דקות ואשלם כפול באם אצטרך להחליף אוטובוס
אין בכך היגיון.