אז מסתבר שיש לך בעיה עם המדיניות שלהם
המדיניות של משרד הבריאות היא שכל אדם מבוגר יחוסן בפרקי זמן נקובים ב DTaP, MMR, Varicella, Ifluenza.
זו המדיניות שלהם - כל אדם מבוגר. לא קבוצות סיכון, לא עובדי גני ילדים ולא עוד הסברים של "פרט אחד לא מייצג". או שאתה מקבל את המדיניות ומבין שזו המחוייבות והאחריות שלך בחברה, ואין לך את הכלים והידע לערער על המדיניות המבוססת הזו אשר רואה את טובת בריאות הציבור וטובתך שלך ולהחליט לעצמך שאתה יכול להשתמט ולא להתחסן לפי המדיניות שלהם, או, לחילופין, שאתה כן גורס בגישה שמדיניות משרד הבריאות אינה מחייבת כל פרט, וכל פרט, לפי שיקולו, הבנתו והנסיבות המיוחדות שלו, רשאי ועושה נכון באם לא ממלא אחר המדיניות של משרד הבריאות, כמו, למשל, להתחסן בחיסונים כאלו ואחרים.
מהתגובות שלך כאן בפורום אני קצת מבולבל, כי אני רואה מצד אחד שאתה מחרף נפשך למען מדיניות משרד הבריאות ולא סובלני כלפי פרטים החושבים אחרת בנושא חיסונים, ועכשיו, פתאום אני רואה שאתה מקבל את הגישה ההפוכה - של פרט "לא מייצג" הסבור לעצמו ועל דעת עצמו שהוא "אינו בקבוצת סיכון" - טוב לו שלא יתחסן.
נשמח באת תבהיר לנו מהי עמדך בין שתי קצוות אלו, למען תנוח עלינו דעתנו ונוכל להנות מהשבת...